Piticodromul de sept-oct 2005 (182)
Raspunsuri - Pagina 11

kid2003 spune:
kid2003 spune:
 Si eu si eu!
Tocmai m-a sunat sotul lui Jadi! Era super emotionat si nu a terminat sms-ul catre mine, asa ca s-a oprit la "Am evacuat. Am 3"...Mesajul meu catre ea suna cam asa "Ce faci Tudorel, ai evacuat burtica lui mami. Dai si tu un semeseu ca maica-ta vad ca tace, cum esti"? Asa ca si raspunsul lui a fost ca din partea lui Tudor...numai ca eu m-am panicat un pic cand am citit "Am 3..." m-am gandit ca a nascut 3 baieti si nu vazusera aia la eco 
In fine, totul e ok, are 3,270 si 51 de cm, mai grasut decat l-au crezut la eco si seamana, as cum zice si Gabi, cu Vladut leit-leit. Taica-su zice ca nu vede nici o diferenta intre ei la primele fotografii!
Jadi e la reanimare, abia a deschis ochii si si-a vazut feciorul doar in cateva poze pe aparat. De abia maine o sa il vada live, ca ea e la etajul 1 si el la etajul 2. Cica spitalul e renovat la sectia de cezariene si e f ok!
Bravo inca o data!

deeapui spune:
deeapui spune:
 Gata..am vazut la mamici de iulie-august ca s-a nascut Tudor si ca cica seamana leit cu Vlad.
FELICITARI JADI !!!
Deea si Alex 
http://new.photos.yahoo.com/andreeatitza/album/576460762365304991

deeapui spune:
deeapui spune:
 Cred ca am scris toate in acelasi timp :D....
SA NE TRAIESTI TUDOR !!!
Deea si Alex 
http://new.photos.yahoo.com/andreeatitza/album/576460762365304991

cge spune:
cge spune:
 Bravo, Jadi !!
Felicitari, esti de 2 ori mamica. Refacere rapida.
Tudor, bine ai venit pe lume. Sa fii sanatos, cuminte si sa asculti de fratele mai mare
Eram sigura ca Tudor va fi mai mare decat la ecografie, asa a fost si la copii nostri nascuti la Giulesti.
Cristina, 
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

marinela79 spune:
marinela79 spune:
 JADI,DOAMNE AJUTA,SA FIE SANATOS,CA DE FRUMOS E CLAR,DACA SEAMANA CU FRATORUL.MA BUCUR CA AI SCAPAT.
Cristina,in sfarsit ai spus-o,sa dea Doamne-Doamne sa ne vedem cu bine si sa fim sanatosi ca sa ne putem indeplini visele alaturi de cei dragi noua.
Mai fetelor,eu stiam dar nu vroiam sa fiu gura-sparta,ca si asa sunt destul.Eu,despre noi am spus aici,nu puteam sa tac,ca asa sunt eu,imi spun viata intr-o clipita , si pe urma cum treceam o etapa cum mai spuneam cuiva,nici acum nu stie toata lumea care ne cunoaste.Stiti cum e,te bucuri,dar te gandesti ca sunt multe etape de trecut si daca te entuziasmezi si apoi nu iti iese nimik,cum o descurci?Si la noi mai era o chestie,cand aflau unii ne intrebau daca nu am innebunit,ce mai vrem ca avem de toate,al meu sot castiga bine pt un romanas,dar Cristina stie cum e.Nu pleci pt bani ci pt viata canadiana,pt viitorul copiilor, pt impliniurea ta pe alte planuri decat cele pe care ti le poti face aici,in tara.tare as vrea sa o vad si pe Iaona mai hotarata.Ca am eu,asa un feeling ca ea tare ar mai pleca.
Tonia, ma bucur ca ne incurajezi,si eu mai vreau un bebe,dar tre sa ajung si la medic inainte,ar trebui sa mai dau jos din kg si apoi sa incercam
Meme,ma bucur ca ne mai spui despre voi.Ana si Andrei sunt superbi.
Antoanela, ce bine ca ne-ai scris.Fug si eu sa vad poze cu pitica,nu am reusit inca
KID s-au dus vacantele linistite,chiar as fi vrut sa vad scena,dar cred ca ai fost ingrozita atunci.
Acum fug sa recuperez copilul de la mama,.ca altfel ii terorizeaza si pe ei bietii si mai lucreaza si schimbul 3.E terorist in toata regula,vrea numai la ai mei si are o placere nebuna sa-l trezeasca pe tata cand lucreaza de noapte si ar vrea si el sa doarma ziua.Va pup
Mary, mamita lui  Iaris(18.09.2005)
Iaris(18.09.2005)
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris

Ioana75 spune:
Ioana75 spune:
 Cristina, mult succes in noua tara! Drum bun si acomodare cit mai usoara!
Casiana, da, mai am o luna, emotii nu am, nu am avut nici prima oara .
.
Ina, sa va fie de bine mutatul!
Antonia, ce ma bucur sa aud ca se inteleg bine fratii. Distractie placuta la mare.
Meme, ce copii frumosi ai!!! Ptiu-ptiu-ptiu sa nu-i deochi .
.
Am fost la dr si Smarandita are deja peste 3 kg la 34s; va fi grasunica ca sor'sa .
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Meme1 spune:
Meme1 spune:
 Mary,felicitari pentru viza si sa aveti parte numai de realizari si impliniri! Ca de obicei, stiam ca am uitat pe cineva din sirul de felicitari!
Cu plecatul pe alte meleaguri, avem amici care au revenit in Ro pentru ca nu s-au putut acomoda departe de tara...dar avem si amici care, ca noi, s-au adaptat si momentan continua sa stea departe de Ro...e greu si intr-un caz, si in celalalt...pentru cei plecati, e greu ca sunt departe de familii...pentru cei care nu pleaca, e grea viata si nu atat financiar cat viata de toate zilele, cozile si birocratia si spagile...dar de ce va povestesc eu toate astea, ca doar stiti si voi prea bine...
Aici e tare frumos sa vezi irlandezii bunici ca in loc sa aiba grija de nepoti se duc in vacante peste hotare de 2-3 ori pe an, adica isi respecta batranetea si se bucura de pensie dupa o viata de munca. Si nu pentru ca nu si-ar iubi copiii sau nepotii, ci pentru ca filozofia de viata este: mama m-a crescut pe mine, si-a facut datoria, acum sa se bucure de viata, nu sa-mi creasca mie copiii....
Fug un pic dar mai revin.
Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si  AnaMaria (15.10.2006)

Meme1 spune:
Meme1 spune:
 Ioana, ce frumos suna Smarandita.....bravo ca e maricica, super de super! 
Eu m-am saturat sa ni se poceasca numele aici, Andrei e mereu Andrea, iar Ana pt ca are doar un 'n', a devenit Ava....sa-i bati pe irlandezii astia....Dupa ce ca n-am avut prea multe variante la ales numele copiilor, nici astea alese nu sunt suficient de bune....
Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si  AnaMaria (15.10.2006)

Ioana75 spune:
Ioana75 spune:
 Meme, multumesc . Nu vreau sa ma gindesc cum i-ar zice strainii Smarandei
. Nu vreau sa ma gindesc cum i-ar zice strainii Smarandei .
.
Marinela, cred ca o sa incercam si noi sa plecam din nou la anul; anul trecut am avut amindoi oferte din olanda, puteam merge, dar ni s-a parut foarte complicat cu copil cu tot. Acum cu 2 s-ar putea sa ni se para mai usor .
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)