Piticodromul de sept-oct 2005 (182)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Ioana,, sa stii ca uneori te ambitionezi mai mult din cauza copiilor decat pt tine personal,la mine ,cel putin, asa a fost.
MEME,mercic,stai linistita ca eu sunt foarte uituca.Uite de exemplu,fetele au fost foarte dragutze mi-au urat felicitari si spor la facut bagaje si eu ca o nesi.... nu am multumit.Va multumesc din suflet fetelor ca va ganditi la noi.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Meme, sunt super copiii si tu esti.
Dar cum sta Ana in portbagaj ?

Nicole, ce frumos ai scris cum te descurci in vacanta cu Ioana.

Gabi, pentru copii plecam in primul rand.
Si voi aveti curaj cu 3 copii.

Si editez sa va spun ca va multumim din suflet pentru urari, cu atatea urari, trebuie sa ne mearga bine.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Felicitari, Jadi! Recuperare rapida si un Tudor sanatos si cuminte!

Mai fetelor, cu vestile si ideile de plecare m-ati atins azi intr-un punct sensibil. Sunt foarte nervoasa ca boii s-au apucat sa taie copacii de pe strada alor mei ca sa faca parcare. Asta plus inca niste dragalasenii autohtone din ultimul timp m-au facut sa-mi doresc foarte tare sa plec de aici, mai ales pt. Matei. Asa m-am saturat de nesimtirea unora...
In fine, imi revin eu. Oricum, doresc bafta si celor care deja stiu ca pleaca si celor care au de gand.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Pai Cristina, altfel nu incapeam 4 adulti si 2 copii cu scaunele de masina obligatorii....asa ca Ana a tras paiul scurt si a primit cazare in portbagaj pentru excursii, noroc ccc ca e masina estate, ca altfel nu incapeam in nici un fel cu totii....

Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Jadi felicitari!! Refacere rapida si un bb asa cum ti-l doresti!

quote:
Originally posted by locca

Irina mai vrea un bebe, Irina mai vrea un bebe, la-la-la-la-la

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Hihihi.. m-am gandit sa editez mesajul ala . Demult am zis ca nu mai fac altul nici batuta... dar sunt sigura ca la un moment dat voi mai face un bb... atat doar ca nu stiu care e momentl ala .

Ioana felicitari pentru dimensiunile Smarandei. Miru ce mai zice? O asteapta pe surioara? Bafta cu planurile pentru la anu'.

Si eu as emigra, daca l-as convinge pe Bogdan si daca ar veni unii la mine la usa sa ma roage ca altfel tot zic "de saptamana viitoare ma apuc de cercetat".

Meme super copii ai . E tare haiosa Ana in portbagaj .

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Wow ce de vesti!
Jadi felicitari! Sa fiti sanatosi cu totii si Tudor sa fie cuminte si papacios!

Mary, Cristina felicitari si voua si acomodare cit mai rapida! O sa fie mai greu cu dorul de parinti si de prieteni, dar cu sigurantza vor fi si lucruri buna care sa va ajute sa treceti peste dorul de cei dragi. Cred ca Victor va fi incintat de scolile de acolo. Multe activitati sunt sub forma de jocuri, iar copii invata fara sa isi dea seama ca ce fac ei acolo e treaba serioasa :0)

Anca, Andreea (6 ani) si Monica (9 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

kid, uau, m-am panicat brusc cand am auzit cum ati inceput tu cu alex vacanta!

hehe, cristina, sa-ti fie de bine concediul!

ei, dar vad ca mai sunteti de v-ati mai adunat de prin vacante! sa fie tuturor de bine!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Jadi - Felicitari pentru baietel!Iti doresc recuperare rapida, laptic mult,si un bebelus asa cum ti-l doresti!Te asteptam "acasa" cu povestea nasterii.

Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Neatza!

Am admirat niste copii frumosi :Ana si Andrei,Anca si Victor

Irina , daca te vei gindi mereu cind e momentul pentru un alt bebe Vladut risca sa ramina fara nici un fratior sau surioara .Glumesc .Voi stiti cel mai bine ce trebuie sa faceti, si cind , si cum ...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Chestia cu emigratul si pe noi incepe sa ne intereseze...Dar nu as pleca decat undeva sigur, cu contract, ceva. Ceea ce e cam greu de gasit. Toata lumea imi spune ca eu, cu cele 4 limbi straine ale mele, m-as descurca bine oricunde, insesnul ca mi-as gasi repede de lucru.
Fratele meu s-a intors din Canada dupa 2 ani, fiindca nu s-a acomodat-nu a avut rabdare sa-si echivaleze studiile pentru a putea gasi un job decent-muncea numai prostii. Asa ca a preferat viata de aici. Pe de alta parte, sora sotului e plecata de 10 ani in Italia. Deci sunt pareri si pareri.
Cert e ca eu una nu as pleca decat undeva sigur, in sensul ca sa stiu ca am un job decent asigurat. Dar sa gasesc de aici contract mi se pare greu.

Ati inteles ceva din ce am spus? Azi sunt cam obosita

Deea si Alex
http://new.photos.yahoo.com/andreeatitza/album/576460762365304991

Mergi la inceput