Piticodromul de sept-oct 2005 (182)
Raspunsuri - Pagina 13
nicole74 spune:
Felicitari, Jadi! Sa fie sanatos si norocos!
Cristina, bafta multa! Si nu ai zis nimik pana acum! Sau nu am auzit eu!
Nicole&Ioana Alexandra
poze
Ioana75 spune:
Buna dimineata!
Nicole, povestesti frumos despre concediu cu Ioana; asa ca o sa incerc sa-i trimit pe bunici cu ea in concediu
.
Deea, nu stiu in ce domeniu lucrezi, dar impresia mea e ca nu e greu sa gasesti contract de aici; trimite-ti cv-ul la agentii de recrutare din tara care te intereseaza si iti gasesc ei.
Irina, astept sa ne dai vestea ca esti 
. Hai ca iti vind walkerul la pret bun
. N-am mai insistat cu bebe, oricum dupa ce nasc miruna va merge la botosani o luna ...
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
locca spune:
Neata
Ioana, esti de coma
cu trimisul bunicilor cu copilul.
Copilul meu a fost piscat de purici ieri
. Da' piscat rau de tot, nu asa una-doua, are toata manuta dreapta facuta ciur. M-am panicat brusc, am crezut ca am purici in casa, dar cred ca ieri dimineata in parc l-au executat. Oricum vreau sa dau si prin casa cu ceva solutie, acum sap pe net.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
Ioana75 spune:
Ruxandra, poti sa descrii cum arata piscatura de purice? Duminica am gasit-o pe miruna cu 3 piscaturi pe mina; habar n-am de la ce, n-am dat-o cu nimic, e prima oara cind e piscata de ceva.
Nicole, am intrebat asistenta, Florina nu e gravi. Azi isi fae o operatie la picioare sa-si scoata niste tije pe care si le-a pus in 2004, cica a avut accident de masina.
locca spune:
Ioana, este o zona rotunda rosie, plana (adica nu iese in relief ca la cele de tantar), cu un punct mai rosu in mijloc. La Matei s-au si umflat nitel de ieri pana azi, dar cred ca din cauza ca a facut el o reactie mai puternica.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
nicole74 spune:
Nasol, Ioana! Imi pare tare rau ca nu e graviduta! In vara din 2004 a avut accident nasol de masina.
Nicole&Ioana Alexandra
poze
Ioana75 spune:
Ruxandra, multumesc, ma duc acasa sa examinez bubele.
Casiana, ce mai faci?
b_irina_c spune:
salutare....
Maine vin acasa... maine vin acasa... [ala care topaie intr-un picior]
Gabi am retinut
. Desi momentan tot nu ma vad descurcandu-ma cu 2.
Ioana 

.
Aseara am vb cu Vladut si imi spunea ca "mami vine cu avionul... zboara..." si dupa un moment de reflectie... "mami vine pe usa
", nu cred ca stie ce e ala avion si cum vine treaba asta cu mami care zboara
.
Laptopul meu s-a dus pe apa sambetei
acum scriu de la o colega... O sa mor de plictis pana maine seara la avion. Asa ca nu stiu daca mai apuc sa intru pana luni.
Va pup si va doresc WE placut!
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
cge spune:
Irina, Victor era cam cu o juma' de an mai mare decat Vladut cand lucram eu in Franta si ii cumparasem un avion de jucarie mare si era perfect convins ca vin cu avionul ala.
Il invatase soacra-mea sa strige sa le arunc jucarii din avion direct in curtea lor de la tara.
Ruxandra, nasol cu piscaturile.
Multumesc ca mi-ati amintit ca trebuie sa le duc si eu spray ptr tantari la tara copiilor.
Maine mergem la ei, abia astept.
Ioana, ce putin mai ai pana cand Smarandita evacueaza casuta. (vorba lui Kid). Trece timpul asta..
Referitor la nume, francezii o strigau 'Victoria' cred ca nu stiau cum sa pronunte Anca. Presimt ca si Montreal va avea numele Victoria.
Noroc cu Victor care a insistat sa ii punem si numele asta.![]()
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Diana30 spune:
Madam Popescu,felicitari!Sa va traiasca Tudor si sa va aduca numai bucurii alaturi de Vlad.
Tudor,bine ai venit printre noi!