Piticodromul de sept-oct 2005 (182)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Cristina, uat?! Va doresc mult succes, adaptare usoara si sa va fie fff bine pe taramul canadian.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Buna fetelor!
Am prins un moment de respiro, doarme Alexia si bag si eu un ochi pe aici.Sunt tare curioasa daca a nascut Jadi.Aveti vreo veste?
Ioana tu mai ai un pic, o luna parca?Ai emotii?
Ruxandra unde va duceti la Mamaia?
Irina, AMR 2 zile? Deja esti cocotata pe valize?
Meme bine ai revenit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Pai, cine altcineva putea sa faca asa ceva: numai noi: casatoriti la 21 ani, primul copil la 23, la 30 plecat din tara.
Iti trebuie o doza de inconstienta pentru toate astea.

Ruxandra, multumim de urari.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Cristina, oauu..plecati si voi!
Sa aveti mult noroc,sa va adaptati cat mai usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Helau pipal!
WOW ce de noutati!
Felicitari mamicilor care a nascut si bun-venit pe lume fetitzelor! Numai fetitze pana la ora asta? Contam pe madam Popescu sa ne anunte curand notatea nasterii lui Tudor! Edit ca sa-mi pun cenusa in cap ca am uitat de Constantin!!!!

Felicitari si mult noroc pe noul drum canadez pentru Marinela, Cristina si familiile lor! (marinela mai scrisese ea despre planurile lor dar Cristina a mers chiar pe burta :P)

Noi ne-am mutat; stam intr-o locuinta pe jumatate mobilata si n-avem internet si televiziune. Avem in schimb planuri sa plecam la sfarsitul lunii asteia in vacanta, ca nu mai pot!

Ilinca e mare vorbitoare de manciuriana si are un "dragut" mulatru, coleg de cresa. Citez educatoarele: "se iubesc si se cearta ca un cuplu adevarat". In afara de asta mananca unul din farfuria celuilalt si daca ar putea ar sta impreuna si in week-enduri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Cristina, multa multa bafta si sa va realizati tot ce v-ati propus! Asta da veste!!!

Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Cristina bafta multa in Canada! Sa fie asa cum sperati!

Ina helau si bine ai revenit;). M-am distrat bine citind despre dragutul ei multaru! Trebuie sa fie tare haiosi! Vreau poze , cu Ilinca in special!

Casiana aseara n-a fost cazul sa ma catar pe valiza, dar mai am multe inca de pus... sigur o sa ma catar maine seara .

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Popeasco,nu ne mai tine pe jar.

Sa fie de bine vacanta fericitelor care au avut parte de ea.Astept cu nerabdare sa plecam si noi.Eu nici macar sa-mi imaginez vacanta fara Mihnea nu pot.Sper sa-mi treaca macar in cativa ani.

Cristina,ce surpriza ne-ai facut.Va doresc acomodare rapida si o viata asa cum o visati.Victor ce parere are(ca sigur are)?

Ina,ce bine ca ai aparut.Cand veniti in Cluj?Astept sa ne revedem si poate o face Mihnea pe Ilinca sa uite de dragutu mulatru.Sa vezi cum trece de la manciuriana la ardeleneasca.Noi vom fi plecati din 20 iulie pana prin 4 august,dar apoi vom fi pe acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Uau, Cristina, chiar ca ai mers pe burta!
Bine ca ai fost la Paris cu copiii ca nu se stie cand ii mai treci Oceanul...(in afara de vizitele in tara, in care chiar te asteptam). Sa fie intr-un ceas bun, sper sa ai Net din prima si sa ne scrii!

Eu ii scriu un sms Popeascai ca imi ard dejtele!

Meme, nu e ca nu ne intereseaza dar de cand cu digitalele astea nu prea mai scot pozele pe hartie. Si daca e de pus poza la rude, acum avem iesire pe tv pentru laptop si le vedem mai mari...si mie imi e dor de albumele cu poze, dar sunt cam lenesa sa le mai scot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Multumim mult ptr incurajari.

Ei, n-am zis pana nu a fost sigur.

Diana, Victor are trairi amestecate: pe de o parte, abia asteapta sa mearga la scoala canadiana, ca e mult mai usoara decat in Romania, pe de alta parte, ii e greu sa isi lase prietenii si bunicii aici.
Oricum, el vrea paturi suprapuse in camera lui, un pat sa fie ptr orice prieten de-al lui din Romania.
Dupa vizita la Paris, e mult mai incantat de plecarea in Montreal.

Anca are un mare avantaj: intelege engleza de la Acorns, si a fost printre copii straini.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput