Piticodromul de sept-oct 2005 (182)
Raspunsuri - Pagina 8
Ioana75 spune:
Antonia, sper ca mai intri pe forum; mai zi cum e, din ce in ce mai usor?
Iti dau si un PM, te previn
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
locca spune:
Neata
Kid, Cristina, Meme, bine ati revenit!
Chiar, o fi nascut Jadi?
Ieri copilul meu a fost pt. prima data de acord sa nu iesim afara, deci confirm ca vara nu-i ca iarna (sau invers, ce mai conteaza). Caldura de ieri l-a facut sa zica "nu nu pac (parc), acac (acasa)". Si un alt cuvant intrat de curand in vocabular este "aer", cand ii e cald vine la mine cu telecomanda de la AC si zice "aer aer".
Vroiam sa mai zic ceva, dar neuronii mei sunt in plin proces de topire, asa ca am uitat.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
locca spune:
Mi-am adus aminte
... vroiam sa-i zic Simonei ca m-am stricat ieri de ras imaginandu-mi scena cu piscina 
Si sa-i spun Ioanei ca prima data e mai greu, dupa aia te obisnuiesti sau te resemnezi ca vacantele cu copiii sunt pt. copii nu pt. tine.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
Meme1 spune:
Neata tuturor,
Jadi, facem galerie!!!
Am trimis pe adresa comuna instructiunile pentru pozele gratuite...mi s-a parut ciudat ca n-ati vrut niciuna sa aflati mai multe despre oferta aia, eu nu imi amintesc in Ro sa fi gasit super oferte la scos poze...dar asta sunt numai eu...In fine, aveti in mail ce si cum, iar daca nu merge, va lamuresc eu pe unde pot
Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)
Ioana75 spune:
Meme, multumim! Eu as vrea poze, dar nu cred ca am CC
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
locca spune:
Meme, multumesc
... si asta uitasem, ca eu vreau sa scot niste poze cu Matei.
Iti multumesc si pt. recomandare. Nu cred ca o sa mergem in Vama, ultima data am fost acum vreo 10 ani si prefer sa pastrez amintirea unei plaje pustii si a unui loc in care beam vin si ascultam Cohen. Asa ca probabil vom merge la mamaia.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
nicole74 spune:
Cristina, Kid bine ati revenit!
Eu nu mai am rabdare pana pe 21 cand plec.
Ioana trebuie sa-ti faci curaj. Desi e obositor, sunt atat de fericita cand o vad cum se bucura, de-mi trece tot.
Nicole&Ioana Alexandra
poze
Meme1 spune:
Ioana, poti totusi sa incerci, pentru ca mie la ultima comanda, cand am folosit creditul de shipping gratuit, nu mi-a cerut nimic legat de CC. Asa ca vezi si tu. Daca nu merge, poti vorbi cu una din fetele care au CC si puteti pune o comanda impreuna....
Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)
cge spune:
Eu sunt f. linistita, cum nu am mai fost demult.![]()
Mi-am dat demisia luni si azi am negociat sa vin la job pana pe 15 iulie.
De pe 24 iulie, zburam spre Montreal, unde ne asteapta Ines, Sarah, Gabriela si Ovidiu.![]()
Impreuna ii vom astepta pe Iaris, Marinela si tati al lui.
Speram sa fie un restart benefic pentru intreaga noastra familie.![]()
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005