*** LA REDOUTE (31)***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca123 spune:

Da probabil ca mi-au trimis alti blugi:( ca ai mei arata ca si cand ar fi cumparati din piata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

si iar trebuie sa-i scrie cineva lui Sabine...desi tocmai ziceam sa o lasam mai moale cu mail-urile!

Dar trebuie sa-i scrii si sa-i trimiti si o poza cu blugii pe care i-ai primit,ca sa vada ca e greseala lor.Precizeaza de la bun inceput ca nu platesti tu taxele postale,pentru ca faci acest retur din cauza ca ti-au trimis ei altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Si trimite coletul cu confirmare de primire,altfel dispare ca prin ceata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Fetele HELP!
Am primit pe mail cod de reducere: 76295 ...cica reduce 20 euro la 30 cumparati si fdp=0 ... dar n-am reusit sa nimeresc nici o combinatie de produse ca sa vad ca imi reduca 20 euro. e vreo smecherie???

multam

Angi de motanel (5.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

neata fetele,

mada,am eu o comanda din 13.06 ,sper sa vina sapt asta pana pe vineri cand plec cu pitica la mama.

am mai dat ieri o comanda,am primit mail de confirmare si com apare la suivi "a domicile".
sper sa nu ne taie astia macaroana acum cand se apropie reducerile mult asteptate.

am o intrebare,piti poarta acum masura 86,pt la anul ce masura sa-i comand la hainute????????

azi vine Claudia de la mare! vreau poze ,v-ati "ciocolatit"???

SOSO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by canda_h

Fetele HELP!
Am primit pe mail cod de reducere: 76295 ...cica reduce 20 euro la 30 cumparati si fdp=0 ... dar n-am reusit sa nimeresc nici o combinatie de produse ca sa vad ca imi reduca 20 euro. e vreo smecherie???

multam

Reduce pretul la produsele fara nicio reducere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor eu am cosul plin dar n-as da comanda pana pe 27 poate se mai reduc preturile si o sa-mi para rau pe urma

dar daca nu o sa mai putem face comenzi??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Pai am incercat sa pun in cos numai lucruri nereduse (dar cu Prix mini) si tot nu scade nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by canda_h

Pai am incercat sa pun in cos numai lucruri nereduse (dar cu Prix mini) si tot nu scade nimic

eu n-am gasit nimic interesant la care sa-l folosesc

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Stiti ce culoare este anis?

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput