*** LA REDOUTE (31)***
Raspunsuri - Pagina 6
felicia74 spune:
verde deschis spre galben. Mie imi place
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by andre_ea
Stiti ce culoare este anis?
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
e vernil,adica un verde deschis.
Canda_h,codul ala nu merge pe prix mini.Trebuie sa ai in cos numai produse nereduse,care sa nu aiba prix mini sau prix rouge.
Nushulica,asta e si dilema mea.Sa mai stau pana la reduceri ca sa nu-mi para rau ca am luat ceva cu pret mai mare...sau sa mai comand acum ca sa nu-mi para rau daca n-o sa mai pot comanda.Grea problema,dom'le.Intre timp mai comand cate ceva de la Quelle,ca sa nu-mi ies din mana
nushulica spune:
quote:
Originally posted by Jasminequote:
Originally posted by andre_ea
Stiti ce culoare este anis?
Delu Prichindelu'
e vernil,adica un verde deschis.
Canda_h,codul ala nu merge pe prix mini.Trebuie sa ai in cos numai produse nereduse,care sa nu aiba prix mini sau prix rouge.
Nushulica,asta e si dilema mea.Sa mai stau pana la reduceri ca sa nu-mi para rau ca am luat ceva cu pret mai mare...sau sa mai comand acum ca sa nu-mi para rau daca n-o sa mai pot comanda.Grea problema,dom'le.Intre timp mai comand cate ceva de la Quelle,ca sa nu-mi ies din mana
beyy tu-i imbogatesti pe astia cu site-uri online nu-i unu e altu si tot e ceva
eu intre timp ca sa-mi gasesc o noua ocupatie am inceput sa-mi comand carti de pe netam mai luat eu si mai demult dar de cand cu redoutul n-am mai luat nik si nici n=am mai citit acu am zis ca daca tot n-o sa mai putem comanda macar sa-mi reiau vechile indeletniciri
Jasmine spune:
mie mi-ar placea sa avem mai multe site-uri de pe care sa putem comanda on-line.Cu cat mai multe,cu atat mai bine.
Nici nu mai tin minte de cat timp n-am mai bantuit prin magazine.Si nici nu simt nevoia.
canda_h spune:
Fetele multumesc mult de tot!
Pai daca nu merge nici cu prix mini atunci nu prea am la ce folosi codul asta ... astept si eu marile reduceri ...
Spor la gasit chestii interesante!
Angi de motanel (5.02.2006)
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by canda_h
Fetele multumesc mult de tot!
Pai daca nu merge nici cu prix mini atunci nu prea am la ce folosi codul asta ... astept si eu marile reduceri ...
Spor la gasit chestii interesante!
Angi de motanel (5.02.2006)
si eu am primit codul ala si nu l-am folosit ca n-am avut ce sa comand.
claujro spune:
Buna seara!!! M-am intors, vorbim maine, de-abia astept sa va citesc din urma... Mi-a fost dor de voi!
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
catutza spune:
Claudia , bine ai revenit Vrem pozeeee, dar intai sa-ti revii. Si apropo de poze eu inca astept poze cu sifonierul tau....
Azi m-am sucit si rasucit si am inchis si deschis pagina de laredoute de "n" ori, dar m-am abtinut sa vad ce reduceri au, acum nu or opri astia comenzile in cateva zile...sper eu
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by felicia74
verde deschis spre galben. Mie imi place
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Merci! Sotului insa nu cred ca i-ar placea.
Cat priveste reducerile, io nici acum n-am gasit masura potrivita la lucrurile care-mi placeau mult. Cam tot ce am dat in comanda au fost inlocuitori.
Delu Prichindelu'
dordia2000 spune:
BUna fetelor!!!
Eu am folosit codul respectiv pe un costum de baie cu prix vert si de la 39 euroi l-am luat cu 19...dar nu mi-a dat fdp 0. Am inteles de la Addya ca imi dadea la o comanda mai mare de 45 euroi dar...daca m-am stiut...asta e!!!
Astept si eu reducerile...ca parca as mai baga cate ceva!!!
Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"