*** LA REDOUTE (31)***
Raspunsuri - Pagina 5
raluca123 spune:
Da probabil ca mi-au trimis alti blugi:( ca ai mei arata ca si cand ar fi cumparati din piata
Jasmine spune:
si iar trebuie sa-i scrie cineva lui Sabine...desi tocmai ziceam sa o lasam mai moale cu mail-urile!
Dar trebuie sa-i scrii si sa-i trimiti si o poza cu blugii pe care i-ai primit,ca sa vada ca e greseala lor.Precizeaza de la bun inceput ca nu platesti tu taxele postale,pentru ca faci acest retur din cauza ca ti-au trimis ei altceva.
canda_h spune:
Fetele HELP!
Am primit pe mail cod de reducere: 76295 ...cica reduce 20 euro la 30 cumparati si fdp=0 ... dar n-am reusit sa nimeresc nici o combinatie de produse ca sa vad ca imi reduca 20 euro. e vreo smecherie???
multam
Angi de motanel (5.02.2006)
soanso spune:
neata fetele,
mada,am eu o comanda din 13.06 ,sper sa vina sapt asta pana pe vineri cand plec cu pitica la mama.
am mai dat ieri o comanda,am primit mail de confirmare si com apare la suivi "a domicile".
sper sa nu ne taie astia macaroana acum cand se apropie reducerile mult asteptate.
am o intrebare,piti poarta acum masura 86,pt la anul ce masura sa-i comand la hainute????????
azi vine Claudia de la mare! vreau poze ,v-ati "ciocolatit"???
SOSO
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by canda_h
Fetele HELP!
Am primit pe mail cod de reducere: 76295 ...cica reduce 20 euro la 30 cumparati si fdp=0 ... dar n-am reusit sa nimeresc nici o combinatie de produse ca sa vad ca imi reduca 20 euro. e vreo smecherie???
multam
Reduce pretul la produsele fara nicio reducere!
nushulica spune:
fetelor eu am cosul plin dar n-as da comanda pana pe 27 poate se mai reduc preturile si o sa-mi para rau pe urma
dar daca nu o sa mai putem face comenzi??
canda_h spune:
Pai am incercat sa pun in cos numai lucruri nereduse (dar cu Prix mini) si tot nu scade nimic
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by canda_h
Pai am incercat sa pun in cos numai lucruri nereduse (dar cu Prix mini) si tot nu scade nimic
eu n-am gasit nimic interesant la care sa-l folosesc
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)