*** LA REDOUTE (31)***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Monica nu stiu ce sa zic, vad ca mai sunt fete care au primit comenzile facute dupa ce s-a pus Sabine pe amenintat. Eu am 2 pe drum...una din ele din data de 13 care cred ca ar cam trebui sa vina, sper.

Am mai intrebat si mai zilele trecute...mai e cineva cu comenzi din 12-13-14?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

ok.Multam Mada ma gandesc,daca nu revin la Quelle.
Am comandat de la ei lenjerie si sunt f.multumita de calitate si culmea am nimerit si marimea la sutiene+chilot.

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Madau,tu parca erai mai optimista si ziceai ca nu o crezi pe Sabine cu amenintarile ei.Eu mi-am tot spus ca probabil ai dreptate si uite asa am facut comenzi zilele trecute.

Nu cred ca ne lasa sa comandam si ne iau banii daca nu au de gand sa si expedieze coletele.Dupa parerea mea daca au intr-adevar de gand sa ne taie macaroana n-o sa ne mai lase sa dam comenzi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Jasmine asta e clar..cel putin ptr mine nu au nici o scuza daca nu au trimis coletele, odata ce mi-au luat banii de pe card si nu i-au bagat inca la loc, inseamna ca trebuie sa-mi livreze. Altfel va fi vai si amar de ei

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca123 spune:

Am facut si eu o comanda la LR de vreo 130 euro si mi-a venit acum 2 zile... dar o pereche de blugi, o pereche de pantaloni de trening si o fusta sunt dintr-un material oribil si nu se pot purta si as vrea sa le returnez am primit un formular de retur in colet dar nu stiu daca merita si ce taxe trebuie sa platesc( produsele pe care vreau sa le returnez sunt de aprox 50 euro) voi ati mai facut retur? nu vreau banii inapoi vreau sa comand altceva se poate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

hai ca nu va fi cazul de box,zic eu
Acum am devenit eu mai optimista si cred ca povestea cu LR va mai dura mult si bine.

Ieri am primit mail cum ca mai sunt doar 5 zile de reduceri TTBA.Inseamna ca pe urma incep reducerile alea mari.Daca imi amintesc eu bine in ianuarie-februarie au fost 2 etape la reduceri,nu?Intai cam 70% timp de aprox 2 saptamani si pe urma au redus preturile si mai mult,erau si produse cu 85% reducere.Sigur ca in faza a doua nu mai gasesti ce marime si ce culoare vrei,dar e bine de stiut.

In alta ordine de idei as vrea si eu setul de genti roz dar n-am ce sa comand ca sa aplic codul pt genti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Raluca123 am inteles ca taxa este de minim 50 roni. Dar suna la Infopost, poate te lamuresc ei.

Poti pune linkuri la articolele cumparate, ca sa nu le luam si noi?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca123 spune:

Merci mult Felicia74 http://www.laredoute.fr/vente-le-jean-slim-on-n-est-pas-des-anges.aspx?productid=324114921&documentid=207607&categoryid=22905201&single=&hasnext=1&hasprev=1 nu seamana deloc cu blugii din poza mie imi vin foarte scurti si nu numai ca nu sunt conici sunt chiar evazati, talia e pana in gat, materialul prost http://www.laredoute.fr/vente-le-pantacourt-aws.aspx?productid=324112699&documentid=207607&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1 pe alb sunt transparenti si foarte largi vin nasol http://www.laredoute.fr/vente-la-jupe-taillissime.aspx?productid=324124293&documentid=433607&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1 e urata e dintr-un material ca de cearceaf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

[quote]Originally posted by raluca123
http://www.laredoute.fr/vente-le-jean-slim-on-n-est-pas-des-anges.aspx?productid=324114921&documentid=207607&categoryid=22905201&single=&hasnext=1&hasprev=1 nu seamana deloc cu blugii din poza mie imi vin foarte scurti si nu numai ca nu sunt conici sunt chiar evazati, talia e pana in gat, materialul prost
Dupa cum vad eu lucrurile,blugii care ti-au sosit nu sunt cei pe care i-ai comandat,au fost inlocuiti cu ceva asemanator,o practica destul de frecventa pe LR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by Lorenza

[quote]Originally posted by raluca123
http://www.laredoute.fr/vente-le-jean-slim-on-n-est-pas-des-anges.aspx?productid=324114921&documentid=207607&categoryid=22905201&single=&hasnext=1&hasprev=1 nu seamana deloc cu blugii din poza mie imi vin foarte scurti si nu numai ca nu sunt conici sunt chiar evazati, talia e pana in gat, materialul prost
Dupa cum vad eu lucrurile,blugii care ti-au sosit nu sunt cei pe care i-ai comandat,au fost inlocuiti cu ceva asemanator,o practica destul de frecventa pe LR!

raluca da-mi voie sa te contrazic...blugii de care vorbesti tu astia la care ai dat link sunt super tarieu mi i-am luat si au material foarte bun in ei n-au talie inalta si nicidecum nu-s evazati...cu siguranta ti=au trimis astia altceva pentru ca eu iti zic ca-s super ai mei

pantalonii de la aws intr-adevar sunt naspa i-am luat si eu dar la cat am dat pe ei nu m-am mai obosit sa-i dau inapoi ii port prin casa

Mergi la inceput