*** LA REDOUTE (31)***
Raspunsuri - Pagina 16
madau spune:
Io nu stiu ca as da...macar sa aflam cum se face ca nu pot trimite inregistrat coletele...colega ADDYA parca stia ceva franceza dar cred ca e la nani cu piticania
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
claujro spune:
quote:
Originally posted by Bratu Monica
Chiar nu stie nici o fata franceza sa sune 3 min?
Nu dureaza mult convorbire ca-s foarte expeditivi dar nu pricep nic franceza.
Monikka
Sa sune sa intrebe ce????
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Bratu Monica spune:
Eu nu pot sa ma plang de trimiterea coletelor pentru ca mi-au ajuns toate.Si nici cea de la telefon nu a inteles ce vreau eu pentru ca nu stia nimic engleza.A incercat sa mi-o dea pe madame Sabine dar nu era la munca si mai bine sun eu maine.
Mada,
eu va dau numarul de telefon LR pentru ca nu pot sa va urmaresc mereu.Maine mai incerc dar nu prea am sanse cu engleza.Ori nu stiu ori fac pe prostii.Daca stie careva din fete ar fi bine pentru ca ne lamurim ce facem acu cu reducerile.
Cum credeti voi.eu promot ca mai incerc si maine.
0033320696000 asta-i telefonul.
Monikka
Bratu Monica spune:
sa intrebe Claudia daca mai livreaza in Romania asa cum zice Sabine sau e doar un mod de a rezolva problemele care apar cu Romania.
Monikka
claujro spune:
Mai feteleor, de ce fortati sa primiti un raspuns negativ? Daca se comanda si se primesc comenzile...ce mai e de aflat????? Ori eu nu inteleg...
aissa spune:
Nu stiu franceza la nivelul sa port o conversatie ca sunam. Si eu tot cu engleza ma descurc mai bine (si la aia mai mult in scris). Dar parerea mea e ca daca e sa punem intrebarea asta ar fi mai bine sa nu i-o punem Sabinei, deci sa gasim pe cineva de la relatii cu clientii sa intrebam acolo.
Poze
nushulica spune:
fara suparare dar credeti ca daca sunati la lr rezolvati ceva??la cat sunt ei de batutzi in cap sigur nu vor pricepe nik si in plus poate ca ne taie macaroana de tot...acu nu vreau sa supar pe nimeni ca stiu cum e sa dai niste bani si sa nu vina coletu(am primit si eu un afurisit din ala de cec) dar cred ca sunatul la ei nu rezolva problema...si nici nu cred ca sabine sau altcineva de la rel cu clientii are de spus un cuvant in toata povestea asta...ei sunt angajati si au niste texte in fata pe care le tot repeta dupa cum vedeti
in alta ordine de idei vreau sa va zic ca din ce am primit azi e o rokie care e naspa rau de tot http://www.laredoute.fr/vente-robe-esprit-lingerie-la-redoute-creation.aspx?productid=324114839&documentid=207607&categoryid=31522059&single=&hasnext=1&hasprev=1 asta ...vine parca ar fi camasa de noapte si e larga poate o s-o port de gravida in rest nu
claujro spune:
quote:
Originally posted by Bratu Monica
sa intrebe Claudia daca mai livreaza in Romania asa cum zice Sabine sau e doar un mod de a rezolva problemele care apar cu Romania.
Monikka
Si cu ce te ajuta ca primesti si la telefon acelasi raspuns? Si totusi vei avea posibilitatea sa comandati iar vine/nu vine coletul a fost inca de la inceput, din februarie, nu e o noutate. E un risc pe care ni l-am asumat toate la fiecare comanda.
Eu cred ca e un mod de rezolvare particular intre Sabine (LR) si clientul cu "probleme", altfel daca ar fi fost oficial am fi stiut cumva (pe site, pe mail).
Eu nu as face valuri exact cu o zi inainte de reduceri sau in perioada reducerilor. Sincer! E parerea mea! Ne putem certa/suna/mailui si peste vreo 2 saptamani.
nushulica spune:
quote:
Originally posted by claujro
Eu cred ca e un mod de rezolvare particular intre Sabine (LR) si clientul cu "probleme", altfel daca ar fi fost oficial am fi stiut cumva (pe site, pe mail).
si eu cred la fel...va dati seama ca fiind ditamai firma trimiteau mail de instiintare pt toti clientii din ro ...plus ca nu ar mai fi aparut tara noastra pe lista cu livrari de la ei
eu zic ccc ca daca inca se primesc comenzi probabil ca nu mai livreaza doar la clientii cu probleme(si rezolvam toate problema facandu-ne un alt cont cu o alta adresa) nu au cum sa renunte la o tara intreaga