*** LA REDOUTE (31)***
Raspunsuri - Pagina 15
Bratu Monica spune:
Intrebarea e daca tanti asta e chiar dusa cu pluta sau se face?
Voi mai primiti hainutele in ultimul timp sau chiar au de gand sa trimita banii cu CEC?
N-am eu cum dar tare m-as duce s-o cunosc personal pe tanti asta Sabine.Cum dracu se face ca pentru 5-6 pachete nesosite ea sisteaza livrarile in Romania?Cu ce drept?
Ar fi nasol sa va trimita CEC-uri in loc de bani.Poate ca vrea doar sa ne faca sa renuntam noi pur si simplu la comenzi.
Vad ca Romanica este inca pe lista tarilor unde ei livreaza.Oricum sta prost si cu nervii si cu capul.
Nu cred ca e i persoana potrivita pentru postul care-l ocupa dar n-avem incotro.
Voi primiti comenzile facute acum 2 saptamani sau nu?Daca nu chiar e nasol de noi tocmai acu cand vin reducerile.
Monikka
madau spune:
Monica, fetele au primit comenzi facute pe 13, 14, 15 iunie...asta fiind dupa ce Sabine ne amenintase deja de multe ori cu sistarea livrarilor in RO...deci io zic ca vb ca sa se afle in treaba. Decat sa comenteze atat, mai bine ar vb cu sefii ei sa puna mana sa si poata dovedi livrarea coletelor...ca de vorbe...sunt satula
Scuze fetelor, avand in vedere ca nu mi-a sosit coletul..mai vine si tuta asta sa insiste cu prostiile ei..si mau venit dracii
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
aissa spune:
Vad ca s-au primit comenzi date in ultimele saptamani, dupa ce a inceput asta sa ne ameninte. Eu astept comanda din 19 (sau 20, nu mai tin minte exact). Sper sa ajunga. Chiar daca ma tenteaza reducerile, nu voi comanda nimic pana nu vin de la mare ca nu mai pot decat pe contul Andreeip care e singurul pe care imi "merge" cardul si care nu a avut probleme, si ea pleaca la mare imediat dupa mine asa ca nu ar avea cine ridica coletul. Asa ca va las pe voi sa incercati marile reduceri, sper sa nu faca figura asta cu sistarea in realitate (mi s-ar parea total neprofesional sa iti ia banii din card si apoi sa iti returneze cec ca nu mai livreaza). Pana la urma e pierderea lor, nu a mea, pur si simplu nu vor sa se adapteze si sa trimita corect, inregistrat, mi se pare in continuare de nepermis sa trimiti colete cu valoarea trecuta pe ele, cu continutul trecut pe ele, neinregistrate, prada sigura deci. Ma rog...
Sunt iritata de caldura, de aia poate apare mesajul meu mai dur decta se vrea... Nu imi place deloc vremea asta, sper ca saptamana viitoare cat suntem la mare sa fie mai omenoasa caldura.
Poze
claujro spune:
Imi pare rau pt probleme...Mie mi-au ajuns toate coletele si unele chiar repede.
Nici eu nu ma mai bag la comenzi pana sambata cand plec. Daca voi mai prinde ceva peste 2 saptamani...bine, daca nu...asta e! Sunt curioasa totusi ce va urma, atat cu reducerile cat si cu sistatul comenzilor catre RO.
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
madau spune:
Aissa si aia de la STRAWBERRY trimit coletele cu valoare pe ele si cu ce contin..dar aia le trimit corect inregistrate, iti dau nr de urmarie, bine, tu nu poti afla decat daca a intrat sau nu in tara...dar ei pot investiga oricand pe unde e coletul. Si asta fara taxa de transport..asa ca nu pot intelege de ce LR ne mai ia si banuti pe livrare si tot neinregistrat trimit? Ciudat, tare ciudat...e drept ca e si vina Postei Romane..dar stiti voi..pana la proba contrarie...raman nevinovati
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Bratu Monica spune:
Ma lua nervul tare si sunai LR.Culmea Sabine nu-i acolo si engleza nu stie nimeni la ora asta .Sa sun mai tarziu sau maine dimineata.
poate or avea si ei vreo 2 persoane care sa stie o buche de engleza.
Nu-i nimic las ca sun pana le vine rau.
Daca stie careva bine franceza eu va dau numarul si poate ne lamurim .Din pacate franceza eu nu stiu iar engleza nu stiu ei.
De vorbit vorbesc foarte frumos dar de lamurit nu m-a lamurit nimeni.
Daca cineva vrea sa incerce eu va spun numarul de telefon si ne vom lamuri pe loc.
Monikka
felicia74 spune:
Mey, d-aia nu ne-or veni noua comenzile de pe 14-15? Si atunci de ce ma-sa apara "en cours de preparation"?
claujro spune:
quote:
Originally posted by felicia74
Mey, d-aia nu ne-or veni noua comenzile de pe 14-15? Si atunci de ce ma-sa apara "en cours de preparation"?
De ce? Mie mi-au venit si 14 si 15...nu dati!
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
aissa spune:
Madau pai tocmai, daca ar inregistra coletele (pe toate) si ar disparea unul l-ar putea urmari si recupera. Asa ei sunt in culpa pana la proba contrarie.
Monica sunt chiar curioasa ce afli la telefon. Despre Sabine ma tot intreb ce program are femeia asta? Ba e libera, ba nu e la serviciu si cand raspunde la toate mailurile alea. Si cum naiba ditai magazinul nu are vorbitori de engleza?
Poze
Bratu Monica spune:
Chiar nu stie nici o fata franceza sa sune 3 min?
Nu dureaza mult convorbire ca-s foarte expeditivi dar nu pricep nic franceza.
Monikka