*** LA REDOUTE (31)***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Cristina, felicitari!!!!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

mada sigur aici e beleau cu fetele noi la posta alta explicatie nu vad...dar poate totusi cel din 13 soseste...sa speram

ce radio mai miki?? ma faci curioasa ...felicitari oricum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

nushu, la radio hit

cristina d.

Mergi la inceput

Fetelor, mor de cald... Cum e la voi?! Cum suporta copiii caldura asta? Eu i-am trimis dimineata la tara...le-a pus mama piscinutza la umbra, sper ca e mai bine acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Iaca ma bag si eu iar...
Tocmai le ceriu catalogul toamna -iarna iar minunata Sabine zice:
Ca nu-mi mai trimite nici un catalog pan ca au sistat livrarile in Romanica si tot ce au de platit (probabil ce bani au luat de pe carduri la ultimele comenzi vor trimite ei cec sau ceva de genul.

Ma bucur c-am reusit sa-i isterizam chiar i halul asta?
Sunt curioasa care va fi urmatorul site care sisteaza livrarile catre Romanica..

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Femeia asta am impresia ca nitel mai mult dusa cu pluta, pai cum adica sa nu-ti mai trimita catalogul..pai si daca vreau sa comanda pe adresa cuiva care sta in alta tara??????? Ce are sula cu prefectura? Sau vocabularul ei in limba engleza e limitat la "we do not ship anymore in your country?"

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Monica, i-ai cerut direct ei, catalogul? Sau pe site?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Aaaa, si era sa uit...io voi tine mortis sa-mi trimita produsele ptr coletul ala nesosit din 18 mai. Banii sa si-i tina ei...sau sa trimita in asa fel incat sa acopere cheltuielile mele cu comisioanele. Nu scrie nicaieri pe site ca ramburseaza NUMAI cu cec, ei in cazul asta e dreptul meu sa aleg cum vreau rambursarea...iar eu o vreau in produse, si ma doare-n cot ca nu mai livreaza in RO, atat timp cat nu exista nici un comunicat oficial.

Dar'ar dracii in ele de legi...ca doar de aia le mananc pe paine de atatia amar de ani

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

mada,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Intrebarea e daca tanti asta e chiar dusa cu pluta sau se face?
Voi mai primiti hainutele in ultimul timp sau chiar au de gand sa trimita banii cu CEC?
N-am eu cum dar tare m-as duce s-o cunosc personal pe tanti asta Sabine.Cum dracu se face ca pentru 5-6 pachete nesosite ea sisteaza livrarile in Romania?Cu ce drept?
Ar fi nasol sa va trimita CEC-uri in loc de bani.Poate ca vrea doar sa ne faca sa renuntam noi pur si simplu la comenzi.
Vad ca Romanica este inca pe lista tarilor unde ei livreaza.Oricum sta prost si cu nervii si cu capul.
Nu cred ca e i persoana potrivita pentru postul care-l ocupa dar n-avem incotro.
Voi primiti comenzile facute acum 2 saptamani sau nu?Daca nu chiar e nasol de noi tocmai acu cand vin reducerile.

Monikka

Mergi la inceput