*** LA REDOUTE (31)***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Daca voi sunteti de parere eu stau cuminte,nu mai sun pe nimeni.
dar nici n-as vrea sa sisteze exect acum la reduceri.daca voi inca primiti pachetele fara probleme.atunci asta e,mergem inainte.
eu nu pe Sabine am cerut-o din prima.Dupa ce ne-am englezo-frantuzit la receptor explicandu-i ca tot ce intreb sau cer primesc acelasi raspuns ca nu mai livreaza la noi.iar ea saraca nu intelegea am cerut-o pe madame Sabine.
Nu pot muri pana n-o s-o cunosc si eu pe aceasta Madame Sabine.De mult timp vreau sa ajung in Franta.Din pacate anul asta a decedat socrul meu,am avut probleme cu pitica cu doctori Bucuresti etc.,
dar va jur ca atunci cand voi ajunfge in Franta prima oprire va fi la sediul LR.
Si de acolo stiu eu ce am de facut.

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

In momentul cand vor sista comenzile catre ro, aceasta nu va mai exista pe lista de optiuni. Oficial!

Atata vreme cat exista si poate si comanda si Vasilica care nu scrie pe forum si nu stie de mailurile de amenintare a lui Sabine... se poate inca comanda. Ca acesta se pierde pe drum e deja o alta discutie si ASTA ar trebui intrebat/discutat cu LR.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

OK!
Eu v-am spus nr.de telefon la care am sunat.Va las pe voi sa decideti ce si daca intrebati ceva.
Vedem ce-o mai fi si cu reducerile astea si daca o fi sa nu ajunga comanda asta e.daca ma mananca palma cum dracu sa stau eu cuminte?

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Io-s de acord cu ce zic fetele, hai sa vedem ce e cu marile reduceri..si daca nu mi-or veni coletele..poate s-o gasi vreuna din voi mai cu mila sa-mi dea si mie o comanda - doua, la nevoie...de pe ceontul ei

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

SUCCES LA SHOPING SI V-AM PUPAT!

Monikka

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Bratu Monica

SUCCES LA SHOPING SI V-AM PUPAT!

Monikka

Si noi!!!! Si-ti multumesc pt pontul cu fabrica din Rm Sarat. Am fost, mi-a placut, am cumparat si ma mai duc.

Mergi la inceput

Ma bucur.Poate mai treci si pe la fabricile Rosca si Pandora pentru ca mi-au spus fetele ca au adus lucruri de vara.
La Panciu este fabrica Tricoton.Fac tricouri men/woman pentru Levis
12.00 lei 15.oo lei./buc.
Deocamdata nu mai stiu altele dar aflu eu si te anunt.
pa

Monikka

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Bratu Monica

Ma bucur.Poate mai treci si pe la fabricile Rosca si Pandora pentru ca mi-au spus fetele ca au adus lucruri de vara.
La Panciu este fabrica Tricoton.Fac tricouri men/woman pentru Levis
12.00 lei 15.oo lei./buc.
Deocamdata nu mai stiu altele dar aflu eu si te anunt.
pa

Monikka

Multumesc!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

bey nu ma mai ofticati cu bata da???ca eu in viata asta nu stiu daca ajung acolo si pe urma mor ofticata

asa e cum zice si mada si clau haideti sa stam sa vedem cum e cu reducerile poate prindem si noi macar 2 saptamani de reduceri pe urma ne-om urca toate in capu lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Pupici Monica!!! Te mai asteptam pe la noi pe la shopping

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput