*** LA REDOUTE (31)***
Raspunsuri - Pagina 18
madau spune:
Bey ia ziceti daca nu-mi vin comenzile, ma ajuta si pe mine careva sa mai fac o comanda doua acum la reduceri...sau mai incolo daca nu s-o taia macaroana??
Fac cinste grasa
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
nushulica spune:
eu va anunt ca am cosul plin deja oare de ce nu se pot pune 50 de produse in cos???pentru mine e prea mic cosul aproape de fiecare data
nushulica spune:
quote:
Originally posted by madau
Bey ia ziceti daca nu-mi vin comenzile, ma ajuta si pe mine careva sa mai fac o comanda doua acum la reduceri...sau mai incolo daca nu s-o taia macaroana??
Fac cinste grasa
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
mada eu iti fac comanda cu cea mai mare placere dar pe urma tre sa-ti trimit eu coletul la bucuresti...mai bine o bucuresteanca claudia de ex ca si asa n-are bube pe cont(clau sper ca nu te superi)
claujro spune:
Nu ma supar...Comandati cu placere de pe contul meu, mai ales ca le cunosc si pe tantile de la OP 66 (Ghencea) , suntem prietene...deh... Numai ca eu plec acum, sambata si revin peste 2 saptamani... Daca mai aveti rabdare...cu mare placere!
Sau o metoda foarte buna ar fi sa vi le comand eu si sa vi le trimit sub forma de cadou. Asa am facut in mai cu prietena mea (omida verde, va amintiti ) si a ajuns fara probleme.
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
soanso spune:
ce fac fetele??? haideti la Cluj sa va racoriti!!tocmai tuna,fulgera,sufla vantul si se pregateste de ploaie!!!am auzit ca la BUC. sunt 40 grade!
despre ce ati discutat eu cred ca nu are rost sa sunati la Lr, e clar : Sabine da raspunsul asta "e ca un disc zgariat"(cu sistarea livrarilor in RO) doar in cazul conturilor cu probleme,apropo a dat cineva vreo comanda de pe un cont care a primit "amenintarea"?
nushulica,rochita e draguta "in poza" da e teapa mai mare decat geanta mea!
eu nu am primit mail cu reducerile???si am cont fara probleme!
SOSO
nushulica spune:
soanso asa e teapa e mai mare decat geanta ta asta e...de-ar fi singura
si la iasi au fost azi 39 grade la umbra
soanso spune:
nushulica ,nici la mine nu e singura "teapa" tocmai asta e problema da tot nu m-am lecuit ,cand primesc cate un aviz ma bucur ca un copil,aseara am alergat intr-un suflet la posta sa mai prind deschis.
ce sa fac e microb, ce mai!
LA Cluj PLOUA!
SOSO
ella_74 spune:
hello,
pandesc si io reducerile, va tot urmaresc din umbra da' nu prea am vreme sa scriu...posed un copil de 2 luni trecute urlator la greu si seara are concert care se opreste numai daca-l dau pe piatra cubica cu masina, asa ca va inchipuiti de unde vin acum.
Sunt disperata cu copilu' asta...nu stiu cat mai pot sa practc sportu' asta, ca-mi omoara toti neuronii.
Fetele mamici spuneti-mi c-o sa se termine curand...
si acuma daca tot au venit reducerile, bagati repede comenzi ca poate intra modista de la Drobeta si ne sparge stocurile de nu mai gasim marimile noastre.
io am comandat pe 21 sau 22 iunie...astept sa vedem.
, mamica de David
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David
madau spune:
Ella..las ca acusica face 3 luni, ii trec colicii (ca banuiesc ca de asta plange) si sa vezi atunci trai pe vatrai..incep sa si doarma noaptea...hai zau ca mai e nitel si o sa gandesti cu totul altfel decat acum..stii cat de repede uiti? Curaj si rabdare!
corap spune:
mi-a venit un colet din 15. cealalta comanda - nuuuuuuu. pp ca astalalta vine scrisoare ca erau niste bluze&pantaloni.
acu' sa ma bucur c-a venit 1 sau sa ma-ntristez ca n-au venit amandoua???????????????????
edit: ela, uite o solutie pt bb urlator - il pui in sacosica si il plimbi prin casa - doarme de n-are aer. verificat de mine (asta ca tot ai chef de shopping - doar ca taxele postale sunt cat traistuta... deh, ca vine din america) www.newnativeinc.com/orders/prodtype.asp?cookiecheck=yes&PT_ID=85&strPageHistory=cat" target="_blank"> iaca
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07