*** LA REDOUTE (31)***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

E clar..devin din ce in ce mai deprimata...se pare ca vin doar coletele...scrisorile s-au pierdut pe drum

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

mada, le-or fi scapat din avion bine ca mi-au venit toalele de botez ca ma si vedeam sambata batand magazinele - acu sper sa-mi si vina, ca n-am luat coletul

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Neata...nici ochii nu i-am deschis bine si-am intrat pe LR, sa vad maretele reduceri
Bientôt les soldes!
Nous sommes vraiment désolés,
le site Laredoute.fr n'est pas encore ouvert!
Merci de votre compréhension et à tout à l'heure !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Hai mai Cin ca mi-ai facut ziua! Auzi, n-au deschis inca, pai ce si la on line e cu program? Probabil abia acum incep sa modifice preturile
Madau nu stiu cum sa te incurajez...se pare ca e doar o chestiune de timp pana dispar colete de la mai toti... Probabil la mine a fost o pondere mai mare pentru ca eu am tot comandat cate putine, adica 1-2-3 produse si pana m-am dezmeticit care e treaba deja pierduesm cateva..ca nu le mai stiu numarul deja. Sper insa doar sa fie intarziat al tau....poate apare totusi....
Intru si eu azi sa vad ce e pe acolo, dar trebuie sa ma tin tare! Cat ziceati ca stau coletele neridicate la noi la posta?

Poze

Mergi la inceput

Aissa, cred ca stau 10 zile coletele neridicate. intreb azi, ca imi fac drum pe-acolo
Felicia, aseara n-am ajuns la posta ca n-am mai iesit din casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

Merci de votre compréhension et à tout à l'heure !
dapppppppppppppp. sunt inchisi sau incuiati

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

complet offtopic: nu ma pot conecta pe messenger... o fi de la mine sau de la ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

neata ! de ce nu putem baga in cos???ca mie mi s-a deschis site-ul dar cand sa bag in cos apare mesaju care l-ati scris si voi aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

quote:
Originally posted by cin

complet offtopic: nu ma pot conecta pe messenger... o fi de la mine sau de la ei?

nici mie nu-mi merge mess,e de la ei precis!

si la mine e inchisLR ,OARE CAND DESCHID????

SOSO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Goood morniiiiing! Fetelor, in sfarsit, ploua si la Iasi! LR o fi in inventar. Mai "tzinetzi-va" un pic sa vedeti ce mare va fi bucuria cand o sa vedem marile reduceri!

cristina d.

Mergi la inceput