*** LA REDOUTE (31)***
Raspunsuri - Pagina 20
corap spune:
au deschis... da mie in paner imi apar preturile nereduse :(
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
Giova spune:
Neatza!!!
eu am inceput shoppingul. cred ca doar pt. M<arco voi lansa azi, sa vedem. am doar 45 euro pe card.
spor la shopping gagici!!!
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Giova spune:
Mi-au golit cosul, am incercat niste coduri
.
acum iau produsele din lista de favorite, dar cica nu mai sunt disponibile
.
deja ma enervez rau de tot.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
miki68 spune:
Iar e LR "victima propriului succes". Mey, cam nashpa reducerile astea. Ce-mi place nu mai au nicicum marimea mea sau e pret neredus
.
cristina d.
Lorenza spune:
Mie mi-a golit cosul pe care incepusem sa-l umplu,fara sa incerc niciun cod,asa pur si simplu,dupa care n-a mai mers nici site-ul!
Giova spune:
eu am bagat un cod- 43974, cica primesc un sac...ce-o fi ala? si pe urma....nik...nu mai merge site-ul
.
asa ca ma inarmez cu rabdare si astept. poate nu voi mai gasi produsele alea.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
nunta noastra
ella_74 spune:
hello,
distractie mare cu reducerilea astea![]()
intru pe tricouri, vad reducere 70 % si cand intru sa-l pun in cos imi arata reducerea veche , de 60%; cred ca mai trebuie sa asteptam pana sa shoppuim.
, mamica de David
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David
miki68 spune:
Ce bulibasheala e pe site! Produsele din cos au fost reduse, insa cand verific, vad ca de fapt reducerile sunt mai mari, dar nu se regasesc in acelasi procent si in cos.
cristina d.