*** LA REDOUTE (31)***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cin spune:

M-am intors de la posta, fara nici urma de colet din 15 iunie..
Felicia, era sefa de serviciu (asa am impresia, ca-i ceva sefa, tipa blonda, putin mai in varsta si care poarta doliu). i-am spus si numele tau rugand-o sa verifice. la care ea "doamna din ariesul mare?" "probabil ca da"..."ah, pai pe doamna b. o cunosc, n-are nici un colet"
Aissa, am intrebat cat stau coletele externe si mi-a zis ca o luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

nu cred ca vom putea valida vreo comanda azi...astia lucra la greu pe site sa puna noile preturi...si cel mai tare ma oftica ca ce-am comandat pe 21 iunie e acum si mai mult redus...logic,nu?

, mamica de David
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

cin multumesc! Nu stau insa in Ariesul mare, dar cred ca daca venea il gasea Nu se poate ca e colet de valoare relativ mare

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Feli, e posibil sa fi zis chiar si o alta strada, ca pana am ajuns eu acasa s-a cam sters memoria. dar pe moment, cand mi-a zis, m-am gandit ca-i undeva spre poli respectiva strada.
poate or sosi diseara coletele. ma duc dupa 6-7 (se schimba si tura )
ce nervi am: LR nu, messenger nu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catusha spune:

quote:
Originally posted by Giova

eu am bagat un cod- 43974, cica primesc un sac...ce-o fi ala? si pe urma....nik...nu mai merge site-ul.
asa ca ma inarmez cu rabdare si astept. poate nu voi mai gasi produsele alea.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)

Din cite stiu eu codul asta da gentile roz.

Mergi la inceput

Hai, mai cin ca mie nu mi-au intarziat niciodata coletele asa Dar Posta din capitala cat mai fura, nu se satura? Nu le e astora frica ca-i bate Dumnezeu, ca totul se plateste? Mama, printre ce oameni traim

edit: eu sunt pe gtalk. daca vrea cineva id-ul, sa-mi trimita pm
Se pare ca si messu e tot victima propriului succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Eu sunt in plin proces de negocieri cu Sabine privind comanda de pe 12 mai care n-a venit.

Am stabilit cu ea sa-mi faca transfer bancar. (Am un cont de EURO asociat unui credit).

Azi imi scrie ca pachetul din 12 mai s-a intors la ei nedesfacut

Nu stiu daca a ajuns la posta noastra dar individele de acolo spuneau ca n-am niciun colet/scrisoare, ca doar am fost si le-am intrebat.

Ma bucur ca s-a intors la ei pachetul pentru ca a vazut si Sabine ca nu o duc cu presul.

Am strecurat si intrebarea: "May I place new orders online?"
Sunt curioasa ce-mi raspunde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Nushulica la fel s-o fi intamplat si la tine, cine stie pe unde s-au preumblat pachetele noastre.

Ei le trimit: unele ajung la Bucuresti in loc de Osaka, altele la Brasov in loc de Bucuresti, altele inapoi.... intamplator unele ajung si la destinatie

Mergi la inceput

Feli, eu sunt optimista in ce priveste coletul din 15. gandeste-te ca 15 a fost vineri...desi sunt 12 zile de atunci, 4 au fost zile libere. stai linistita ce va veni ... zilele astea
ce-i aia gtalk?

Mergi la inceput

Mai Lavi ziceai ca ai terminat cu LR. Chiar si eu ziceam ca a ajuns la vorba ta, ca daca nu vine asta gata, am terminat, poate sa fie si gratis, de ce sa mor eu de inima aici?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput