masajul erotic

masajul erotic | Autor: danyella09

Link direct la acest mesaj

citind acest articol mi-am dat seama ca am nevoie de un masaj.orice fel de masaj,doar sa fie
din pacate nu e mai amanuntit, cred ca e asa mai decent

http://www.link de reclama catre alt site - avertizare/articol/Lifestyle/315/Masajul-erotic-si-aromaterapia.html

mai aveti alte idei? sa mai invatam chestii noi.
oricum dupa un astfel de masaj se lasa cu asa ca eu zic ca un masaj scurt e tocmai bun pt a lua foc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Multu` pt link ; mi-a dat ceva idei; abia astept sa-mi trimit copiii la bunici intr-o minivacanta.

ps. as vrea si eu sa-mi faca cineva un masaj ..... "de orice fel" profi

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

ohhhhhhh,la tanc a picat subiectul...numai ce vine si ziua lui al meu si cum e inebunit dupa un masaj cred ca scap ieftin anul asta...ma preocupa insa un lucru:oare cat de erotic poate fi peisajul , eu cu burta la gura masand delicat zonele erogene?!?
vedem ce iese!

35+ bb Kevin Alexander
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Niko sa stii ca pana si femeile insarcinate pot starni dorinta partenerilor cu cateva miscari bine gandite. Cateva lumanarele, ulei parfumat, muzica in surdina, manganieri fine si efectul e garantat.
I-am mai facut masaj sotului dar asa, de relaxare doar dar acuma mi-ati dat idei pt weekendul care vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

De ce nu il mai pot vedea si eu?Mie nu imi merge pagina asta si ma oftic.Vine si ziua sotului meu i-as cam face ceva de genul,ahhh ce idee bune.

http://community.webshots.com/user/maya0785/albums/least-recent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Of site:
Ha, ha, ha ...! Au intrat 334 de persoane curioase, dar numai 4 (io a cincea) au dat piept cu "dusmanul" .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dearChris spune:

hmm si eu stiu ca-l salvasem in favorites, dar a disparut..

www.link de reclama catre alt site - avertizare/articol/Lifestyle/315/Masajul-erotic-si-aromaterapia.html" target="_blank">asta cred ca era articolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dearChris spune:

cautati pe google masajul erotic si aromaterapia si o sa va dea un link catre
ga rbo.ro

Mergi la inceput