nu vreau sa sperii pe nimeni,dar nu e de glumit cu durerile la picioare si in special la genunchi. fetita mea care acum are 6 ani, a inceput sa acuze dureri in jurul virstei de 2 ani poate chiar mai devreme. nu putea merge dimineata zicea ca o doare genunchiul drept. cind ne-am uitat mai atent am vazut ca avea si 2 degetele la piciorul sting umflate. am mers la doctor si raspunsul a fost "artrita juvenila". am inceput tratamentul cu antiinlamatoare, control la ochi pt ca atrita ataca si ochii.nu mai spun de analizele la singe din 6 in 6 saptamini. dupa o perioada de aprox un an durerile au mai cedat si in final am oprit medicatia. iarna trecuta, deci dupa aproape 4 ani a avut un puseu f urit. a fost racita prin toamna cu febra mare, apoi chiar de sarbatori a inceput sa plinga ca o dor degetele la miini cind o tineam de mina, si cind m-am uitat toate degetelele de la ambele miini erau umflate. apoi genunchii amindoi (de cite ori facea febra avea dureri de genunchi), si gleznele amindoua. am inceput din nou drumurile la doctori, la doctori naturopati si nici nu mai stim nici noi pe unde. incercam toate produsele naturale pe linga tratamentul medicamentos, vitamine, ulei de peste, amestec de polen cu propolis si laptisor de matca, mai nou impachetari cu argila.Diagnosticul este acum de "artrita juvenila poliarticulara" pt ca are mai mult de 5 articulatii atinse. ce va mai fi nu stim, dar zilnic cautam un tratament care sa o ajute cel putin sa nu i se deformeze articulatiile.intreb peste tot, citesc tot ce gasesc pe internet despre aceasta boala nemiloasa.
de ce trebuie oare sa sufere un copil nevinovat?
va doresc tuturor multa sanatate si sa va bucurati de copiii care v-au fost daruiti.