FIV 124

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Simonettemii de felicitari si numai bine iti doresc din toata inima mea,Doamne asa de tare ma bucur cand cate o aspiranta mai veche reuseste insfarsita sa isi vada visul implinit si inca pe cale naturala..e o minune,pur si simplu o minune si e minunat ca se mai intampla si lucuri din astea.Acum lui Luca numai o surioara ii mai lipseste.Inca o data milioane de felicitari si sarcina usoara cu bebe sanatos.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Simonette sarcina usoara si la termen.
Unde pot citi si eu povestea ta ... fetele tot zic ca e impresionanta
pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

FETELOR!!! SUNT EMOTIONATA! Va multumesc din suflet pt felicitari!
Melutzicate pup cu drag si iti doresc numai bine! Imi amintesc de tine si ma bucur ca nu m-ai uitat! Cat despre minuni...ele...iata ca se intampla atunci cand te astepti mai putin!
Luck, Relya, multumesc din suflet! Maine am programare la dr. credeti-ma ca nu mai am rabdare! Vreau doar sa stiu k e bine!
Doamne ajuta la toate fetele inimoase!

Simonette 4+



poze Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

MONILAND, ZOUZOUNAKI eu nu am apucat sa iau nici o zi de progesteron si pe 28 fac 2 luni de la ultimul CM. Eu cred ca in cazul meu e din cauza stimularii. Fetelor daca nu am CM e normal sa ovulez? EU joia trecuta am fost la gine si la eco a vazut un folicul de 17 mm.

SIMONETTE, MEDAMAYA FELICITARI, BB SANATOSI SI LA TERMEN.

Toate FIV-oasele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Doris, nu ai luat utrogestan? Si atunci care e schema de sustinere?

Care e diferenta intre gonal f si puregon? In afara de faptul ca sunt produse de firme diferite? Cum se administreaza IM sau subcutanat?
Am vorbit cu dr. si cica m-ar trece pe schema cu gonal. eu care am facut 3 tratamente doar cu puregon. Cred ca mi-e frica de schimbare.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Noapte buna la fivoase inimoase!!!



poze Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Simonettu- sarcina usoara si copilas frumos si sanatos!
Moni- Gonalul se face in burtica( colacel) sau in umar !
Fetele mele dragi( Kitta, Delia, Oana, Cristal,Mirela, Adhnana)- va multumesc pt. seara frumoasa si pt. faptul ca m-ati mai scos din starea de... in care ma gaseam! Promit sa fac toate eforturile ca sa ies din gaura in care am cazut!

dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Dragele mele, Oana, Kitta, Dany, Mirela, Arhnana shi Andrada, ma bucur enorm ca v-am cunoscut shi ashtept cu nerabdare vinerea viitoare!
Pentru cine vrea sa se aboneze pentru vinerea viitoare, noi ne vedem vinerea viitoare la Pescarush, la 18.
Oana, interpreteaza-mi shi mie analizele astea (sunt de anul trecut, din mai): FSH=9.8 LH=4.287 Prolactina=8.58... Raportul ala FSH/LH imi iese peste 2 , dar mai mic de 2.5.... Sa le refac? Tu ce zici?
Pupici la toate FIV-oasele!

Aly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Dany, ti-e greu acum sa crezi, dar o sa treaca, o sa vezi. Si o sa fie si mai bine. Somn usor.
Oana, multam ca m-ai adus acasa. Sper ca n-ai adormit la volan? Ti-a cantat Andrada?
Fetelor, ma bucur ca ne-am intalnit si ca ne vedem si saptamana viitoare. Eu vin cu analizele, am vrut sa le aduc si azi dar am uitat.
Simonette, felicitari, sa primesti vesti bune maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

La volan n-am adormit, dar de abia ma tin deasupra tastaturii si sigur nu e de la alcool, ca n-am consumat, in calitatea mea de taximetrista.
Cristal raportul mie imi da 2,28, deci nu te incadrezi in targetul celor cu rezerva ovariana pe duca, asta daca nu fac specialistii niste studii de ultima ora si nu se apuca sa modifice si aceasta valoare de 2,5, dupa nu-s ce loturi de femei, din nu-s ce tara.
Dar tu cu acel FSH adult si cu raportul pe muchia lui 2,5 ai avut la FIV o super productie de foliculi/ovocite, ceea ce mi se pare mai relevant si mai important decat orice fractie matematica.
Dany nu te contrazic ca viata e de cacao, am consumat si eu fortat multa cacao, dar pe langa aceasta realitate, mai sunt si aspecte ale vietii, pentru care merita sa uiti de orice boala inchipuita sau reala.
Ia o pauza de la orice boala, de la problemele de pana acum, reinventeaza-te si cand iti vei aduce sufletul si mintea pe linia de plutire, se va coace si momentul sa-ti tratezi celelalte boli, alea fara numar.
De fapt, daca sufletul si creierasul iti sunt sanatoase, celelalte poa' sa pice, ca nu-i bai......
Nemultumirea care vine din suflet si din minte nu doare, insa durerea se transmite catre alte organe, care urla de mama focului in noi, de parca ar fi capat de tara........ Pricipesti tu.....
Iti doresc un somn de poveste si niste vise pe masura!!!!!!!

Mergi la inceput