FIV 124

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Meyyy Pe aripile vantoaselor da' tot e bine ca te-ai trezit la confort II sporit, deoarece salonul de la etajul II era net superior primului, mai ales ca aveai colege de aceeasi suferinta, caci in primul salon, cand am vazut-o pe femeia aia fara san, ma topisem toata.
Cand am intrat apoi si am dat peste 3 femeiuci cu cracii in sus, am vrut sa fac cale intoarsa, noroc ca am dat peste zambetul tau larg si am prins curaj sa inaintez printre picioarele voastre puse la uscat.......
Iar cu revista aveai tu o presimtire, ca tot o tineai una si buna sa nu te parasesc acolo, pana nu ma servesc cu o revista. Da' eu, in calitatea mea de "fata mosului", stii ca nu ma arunc la revistele cele mari si m-am ales cu una fara banet, ca-mi fu jena sa ma arunc la cufarul al' mare.
Cat despre bikinei, chiar am vrut sa te intreb daca te-au lasat fara izmene, ca eu te lasasem cu izmene pe tine si te-am gasit fara, dar am zis ca asa o fi cu gravidele, mai goale si cu cracii cat mai sus........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

fata mi se desface fundita de ras!
Mi-au luat si banii, m-au lasat si cu burta goala, noroc cu tine ca m-ai hranit.
Da le-am tras si io teapa, mai aveam bani in papornita, acolo au uitat sa ma cotrobaie, sac! Si telefonul il lasasem la o fata pe care n-o stiam, intra la laparo, dar cf principiului sa te feresti de doctor si de popa, am avut incredere mai mare in colega, altfel vorbeam noi prin morse, trei deschideri scurte de geam, trei mai mari cu fluturari de perdea...
Cand dormeam eu asa ca o frumoasa in salonul adormit, nestiind de viclesugurile din jurul meu, de ciordeala chilotilor si-a izmenelor (uitasem de ele, sa le fie de sanatate) visam cum sforaie cineva langa mine de ma inebunea, de fapt m-a si trezit acel zgomot, he, eu eram! mi-au turnat asatia alcohol in perfuzie!

Shery 21+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_d spune:

Marina,
Moniland,
Andrada
Meda

va multumesc mult de tot pentru raspunsul legat de Medrol. DA, se pare ca la acest al 2-lea FIV din septembrie-octombrie
voi avea la randul meu parte de recomandarea de a-l lua de la punctie pana la bHCG. Putin ma deranjeaza faptul ca nu ni se spune sa facem absolut totul si cat mai bine din start.
Un alt lucru mic dar cu potential important, poate fi recomandarea de a lua Tromboass sau Aspenter de 75 mg (aspirina in concentratie mica), cu scopul de a imbunatati oarecum circulatia si favoriza nidatia. Din cate retin, chiar scria una din fete de imbunatatirea circulatiei subendometriale (lucru referit/citit pe un site unde este postata lucrarea de doctorat a dr. Micu din Cluj).
Si e bine de incercat orice ce imbunatateste circulatia, cum ar fi de exemplu -branca ursului.

Fetelor dar unul din cele mai importante lucruri, de care in nici un caz sa nu uitam este stressul.
Oana parca mi-ai exprimat propriile ganduri. Incredibil! Scrii intr-un mod admirabil, te admir.
Iti multumesc si tie pt raspuns.

Fetelor cititi mesajul Oanei de 100 de ori si aplicati-l.
Incercati sa va linistit,
sa va gasiti echilibrul interior,
sa fiti fericite
si atunci corpul nostru va elimina endorfine (substante asemanatoare drogurilor), tot chimismul corpului se va imbunatati
si sansele de a se prinde un bebelus in pentecele nostru va creste enorm. Credeti-ma, stiu ce spun.

Fiv-ul l-am facut in conditii de stress si n-a reusit.
In schimb, anterior am ramas insarcinata de 3x pe cale naturala
doar in momentele de fericire.
Din pacate, in primele 2 randuri fiind prea tanara am facut avort la cerere,
apoi dupa o pauza de 13 ani si cu 2 luni inainte de FIV am avut parte de o extrauterina.

Pt eliminarea stresului si tonifierea/optimizarea
intregului organism - fizic si psihic
puteti de exemplu sa incercati sa faceti gimnastica.

In fine, am scris prea mult si nu doresc sa ocup prea mult spatiu.

Sa dea D-zeu sa reusim,
sa mai avem puterea de a continua la modul optimist.
Mie personal imi este f greu,
dupa 2 esecuri in ultimele 3 luni.
Risc sa imi pierd increderea in mine, speranta.

Va sfatuiesc sa fiti optimiste si eu insami abia reusesc sa ma mentin pe linia de plutire.
In fine, ideea e sa faceti ce zice popa nu ce face popa.

Dany te sarut cu foarte mult drag.
Multa putere iti doresc!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicia spune:

marrina eu o sa termin marvelonul pe 7.07 si o sa incep tratamentul din ziua a doua a ciclului. La mine a trecut un an de la ultima tentativa de FIV si poate de aceea avea de gand sa-mi dea marvelon, ca asa incepuse sa zica, intai 2 luni de marvelon si dupa aceea tratament. La mine asta este a treia luna de AC ca asa a picat cu programarea la cabinet.
Analizele mele au iesit bine de fiecare data, acum raportul FSH/LH este de 1.7, ceea ce am inteles ca e bun. Acum o sa vad care-i rezultatul.

Felicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:


Oana si Shery, ce-am putut rade numai imaginandu-mi ceea ce povestiti! Nu se plictiseste omul daca va ceteste!Nu,nu!!!



poze Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Ingerashule, chiar azi ma gandeam la tine, ca de pasti m-ai amenintat cu o intalneala a tinereilor dar crek mai trece un an! Multumesc mult pt ca te bucuri pt mine! Stiu sigur ca te bucuri! Ce face printesa Maya? Sunt sigura ca nu mai puteti tot minunandu-va de ea si bag mana-n foc ca e o frumoasa! Sa creasca mare, sa fie sanatoasa si sa aiba noroc maxim in viatza...frumoasa e...nu mai e cazul sa zic!Astia sunt de la Luca!
iar astia de la mine!



poze Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_d spune:


Oana
"momentele cele mai frustrante si mai
confuze si mai pline de ghinioane "fara numar" le-am avut in perioada februarie-aprilie 2007,
fix cand ma apucasem si eu sa aduc pe lume copilasul mult visat.

In perioada ramasa pana la urmatorul start vreau sa discut serios cu mine aceasta problema, constientizez acum, ca niciodata,
cat de importanta e relaxarea si linistea interioara (cand sufletul iti rade)
si ceea ce vreau sa schimb esential la al doilea FIV cam asta e.
Nu progesteronul injectabil, ori medrolul, ori magneziul etc e cheia
din punctul meu de vedere, ci echilibrul interior si bucuria. ..."

Si pentriu mine perioada februarie-aprilie cat am purtat
fara sa stiu sarcina extrauterina a fost cea mai stresanta din viata mea.
A urmat un alt esec cu Fiv 1
apoi la fel ca tine, mi-am propus sa schimb ceva macar la al 2-lea FiV

Succes tuturor,
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Fetelor eu m-am hotarat pt sf lui sept incweputul lui oct si tot la Giuly, daca nu intervine nimic. Am inceput sa-mi refac analizele. am infectie urinara si fac tratament. Sa vedem ce mai descoperim in continuare.
Sheri ma bucur ca sunteti bine si sa fiti cuminti.
Zouzou activa ca de obicei.
cristinici


''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonav23 spune:

Diana_d, nici nu stii cat de bine spui ce spui. Le voi innebuni pe fete, insa sutn convinsa, dar...convinsa ca, ceea ce le recomand eu lor, acest documentar, numit The secret, le va ajuta enorm de mult. Cu alte cuvinte decat ce ai spus tu, cu exemple concrete, cu multe marturii, acest documentar, demonstreaza ca, fiinta umana este capabila sa indeplineasca ORICE, si ca puterea mintii umane, este cea mai puternica arma. Spune ca, stresul este cel mai mare dusman al nostru, si ca DOAR el, distruge legaturile perfecte cu care omul s-a nascut, cu care l-a creat Dumnezeu. Practic, nu exista ceva ce omul nu poate reusi, si, fie ca iti doresti bani, fericire, bunastare, iubire, sanatate.....absolut orice, e necesar doar sa ceri si sa CREZI cu adevarat acest lucru. Si, cel mai frumos este ca, "este mai mult decat suficient, pentru toata lumea"

""In perioada ramasa pana la urmatorul start vreau sa discut serios cu mine aceasta problema, constientizez acum, ca niciodata,
cat de importanta e relaxarea si linistea interioara (cand sufletul iti rade) si ceea ce vreau sa schimb esential la al doilea FIV cam asta e. Nu progesteronul injectabil, ori medrolul, ori magneziul etc e cheia din punctul meu de vedere, ci echilibrul interior si bucuria. ...""

...........da, despre asta este vorba, despre echilibru interior, despre linstea interioara, despre fericirea interioara. Despre a nu lasa stresul de zi cu si sa ne doboare si sa, slabeasca organismul. Eh, ar fi multe de spus, dar pentru ca tu ai pus puntul pe I, am zis sa mai aduc vorba o data, caci nu vreau decat sa aud numai de reusite pentru fetele de pe forum.

PUP



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Diana, din cate m-am prins, la primul FIV se incepe cu tratamentul standard. Cele norocoase reusesc din prima. Celorlalte carora nu le-a priit schema standard li se modifica pe ici pe colo. Sansele la al 2-lea FIV cresc. E vorba bineinteles si de psihic. La primul FIV esti stresata ca nu stii ce te asteapta, la al 2-lea esti mult mai relaxata in ceea ce priveste toata procedura. Doar ai mai trecut prin ea. Asa ca mult succes!


Monica

Mergi la inceput