FIV 124

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

avalon, biopsia voi face la cfr2, de fapt nu sunt hotarata daca sa fac sau nu, iar motivul ar fi ca nu am reusit fiv-ul si CM mi-a venit devreme si peste utrogestan, stiu ca mai sunt fete in situatia mea (le-a venit peste utrogestan) dar nu le-am auzit de asa ceva si culmea e ca tr sa fac ureaplasma, micoplasma, culturi din col si ag clamydia, dar indiferent ce iese la acestea tot ar tr sa fac biopsia.
Nu stiu ce sa fac. nu as vrea sa am remuscari la fiv2.

Kora am citit lucrarea, implantarea ramane totusi un mister, sg sansa ar fi (daca am inteles eu bine) urmarirea si imbunatatirea vascularizatiei subendometriale. Poate pe viitor se va lua in calcul si acest aspect.
Despre deschiderea clinicii dr T nu stiu nimic. Stiu ca urmeaza sa plece cu dr M la Lion si poate vin cu noutati referitoare la FIV.
Cat despre fiv2, nu sunt sigura cand va fi, poate in sept-noiembrie. Dupa cum vezi se ridica alte semne de intrebare si investigatii, dupa ce le rezolv si pe acestea ce ar mai fi de facut oare?

Nu mi-ai spus, ce ai rezolvat cu progesteronul? Trebuie sa fac rost de el cu orice pret, poate injectabil il asimilez mai bine.

ladyxe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by Felicia

draga mea Kitta, am zis vesti proaspete, cum sa fie proaste? abia astept sa incep tratamentul.
a mai facut cineva tipul acesta de tratament, protocol scurt, din a doua zi de ciclu 1 diphereline iar din a treia zi 3 menogon? cam cate zile dureaza acest tratament?


Am inteles ce tratament faci. Se numeste: "short/flare up protocol". Ca de obicei, stimularea dureaza in jur de 12 zile. O sa iei Diphereline si Menogon pana in ziua cu Pregnyl.

De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Moniland Sper ca ti-a priit vacanta!
Aici ai cateva cuvinte despre Gonal F/Puregon:
http://www.tcartonline.com/fertility_clinics/gonal_puregon.htm

Simonette, Sheritra, Liana30, iepurila

MOana Ai calculat bine: ET va fi la sfarsitul lui iulie iar "examenul final" in august.
Cu FSH/LH stai bine. Sa-mi scrii ce mai vorbesti cu profu'.
Or fi valorile alora de referinta 3.35-21.63 in faza foliculara facute pe n'spe mii de femei dar noi intram in alta categorie fata de totalul femeilor, aspirantele.

ramonav23 prof. Marinescu lucreaza sambata la Giulesti dar in general nu are consultatii ci doar ecografii, punctii, ET-chestii care nu pot fi amanate. Eu cred ca ai toate sansele sa reusesti cu ovule donate asa ca-ti doresc mult succes!
Apropo de preturile de la Giulesti: este spital de stat.

alina_alexandra, denisa73
Bafta! Aa fiti !

Eu va recomand sa luati progesteronul vaginal sau intramuscular. Efectele secundare la administrarea orala sunt mult mai mari (nu numai durerile de cap) si absorbtia e incomparabila. La administarea intravaginala concentratia de progesteron e mai crescuta la nivel local (al endometrului), ceea ce conteaza foarte mult.

diana d Medrol nu mi s-a recomandat la primul FIv dar am luat 5 zile. De data asta Cocei mi-a spus ca va trebui sa iau pana la test, cred ca din cauza tiroiditei autoimune si mi-a mai zis ca se da in cazul FSH-ului mare. si bafta la urmatoarea incercare!

De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magduta-sv spune:

Ramona V- spitalul Giulesti este de stat-spre deosebire de clinicile particulare-e mai ieftin si se face Fiv cu ovule donate.Sansele sint aceleasi ca la orice FIV.Iliuta a incercat sa faca la Medsana si a avut o groaza de probleme, dupa ce a cheltuit multi bani aiurea.A facut un FIV cu ovule donate in Spania-nereusit-si acum se pregateste de al doilea. Va doresc sa reusiti impeuna sa va indepliniti frumosul vis !
Simonette- felicitari pentru amindoua reusitele. Pupi si sa-i faci o surioara micutului Luca!
Tuturor fetelor -o vara frumoasa si plina de reusite!

Magduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alexandra spune:

Fetele,
Multumesc pentru incurajari! Marrina, Luck, Zouzou si toate fetele .
Ieri pe la 11.30 am facut ET. Au fost 3 embrionasi: unul de 4 celule, altul de 4 celule cu fragmentatii si unul micut de 2 celule cu fragmentatii.
Va rog mult, explicati-mi si mie ce e cu fragmentatiile? Sotul meu a tot intrebat ieri medicii, dar nici unul n-a vrut sa zica, au spus ca asa sunt. Eu stiam ca nu e bine daca sunt cu fragmentatii.
Oricum i-a transferat pe toti si acum asteptam.
KITTA, imi pare rau ca nu te-am vazut. Eram in salon si daca stiam ca esti acolo, puteai sa ma vezi. Daca sunai, ne vedeam. Ce ti-a spus doctorul? Era si Ron El pe acolo ieri? Sotul meu tot zicea ca el crede ca e Ron El acolo pt ca un medic il intreba daca are emotii si sa stea linistit ca nu e dureros etc. Nu stiu cu cine o fi vorbit.
Ieri am stat aproape toata ziua in pat, dar azi am deja de lucru...
Doctorul mi-a spus ca de azi pot merge la lucru in mod normal. Oricum, n-am ce face, ca nu-mi pot lasa clientii asa. Cind ii aud asa disperati uit de mine...
Credeti ca am voie sa si conduc ?
Era sa uit... tratamentul de sustinere e cu 6 utrogestan pe zi intravaginal si acid folic o pastila la 2 zile.
E normal ca utrogestanul sa curga dupa ce se topeste sau nu il folosesc eu bine?
Va pup pe toate si inca o data multumesc.
A.A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Cristinici eu incep la sfarsitul lui septembrie. am vrut la sf lui august dar nu se poate ca nu sosesc mediile sterile pana la mijlocul lui septembrie! asta e! O sa fim colege? Vii si tu in perioada aia?

Dany sper din tot sufletul ca esti mai optimista.


Fetelor de la intalneala, am avut o seara frumoasa! Abia astept sa ne vedem vineri in formatie extinsa!


toate FIV-oasele!

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Alina, ideal ar fi sa stai in pat 1/2 ore, chiar 1 ora dupa ce introduci utrogestanul. Oricum vei avea scurgeri si de la el. Iti tin pumnii ca cel putin unul sa se prinda.
Diana, si eu am luat medrol, dar nu-mi mai aduc aminte daca si dupa ET.
Marrina, mersi

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Diana D eu am luat Medrol la primul FIV intre punctie si ET. Atunci a incercat sa se prinda un embrion. La al 2-lea FIV nu am luat Medrol deloc, Bhcg 0. Din cate mi-am dat eu seama, Medrolul face diferenta, in special pentru fetele cu endometrioza. Se da pentru ca organismul sa nu respinga embrionii, sa nu-i considere corp strain. Eu am vorbit cu dr mea si am stabilit pentru data viitoare sa iau Medrol pe la punctie pana la Bhcg.

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Multumesc inca o data pt incurajari,chiar am nevoie de ele sunt intr-un stres total si noaptea si ziua!Am crezut ca, la al doilea voi fi mai relaxata,dar de unde am mai mari emotii fierb incontinuu,nici magneziu nu ma ajuta.Cred ca nici la al 15-lea copil nu m-as linisti.
Simonette multumesc,poate ai gura aurita caci urarea ta poate e de bine desi e mult mai devreme,poate imi porti noroc!
alina_alexandra iti doresc ceeace imi doresc si mie cel putin unul sa se prinda! Mult noroc!
zouzounaki sa te auda Dumnezeu! Pupik dulce toate fetele

Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la mot
Cristian 13-15 luni,poze
16-19 luni
poze noi 20-23 de luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Bonjour,

In primul rand felicitari Meda si Simonette!
Simo, am aflat si m-am bucurat mult pt reusita naturala, mare minune! Sigur e fetita, o sa aibe grija Luca de ea cand va creste!
Cristinici, abia astept sa vii la Buc, sa ne vedem si sa ceva, fiecare cu ce are voie.
Ce faci Andrado? Unde ne vedem?
Marinna
la toate FIV-oasele si bafta multa!

Eu i-am pus funda-n-par Alesiei, ce sa-i fac daca nu e cuminte si e zbuciumata, cu-i io semanand, nu stiu! I-am inchis termopanu, gata nu mai pupa nimic.
Acum stau la program de pat, bun si asa, sa nu creasca prea mare !
ps cand sa ma duc la cerclaj iau banii in mana, ca uitasem sa iau portofel/gentuta/camasuta cu buzunaras/cititorul de carduri, etc.
Asistenta imi spune ca nu-i frumos sa defilez pe coridoare cu banii in mana. Ce sa fac, ce sa fac, aveam doar papornita marisoara si aia.
Iau cascavalul si-l bag in suplimentu de la Libertatea (ca era mai copertat) si cu el la subrat pas-pas la sala.
M-a vazut profu, i s-au rostogolit ochii-n cap, el ma astepta la anestezie generala si io cu presa, o fi crezut c-am adus-o sa citesc cat ma remaiaza pe acolo. Am lasat-o si eu pe niste instrumente (erau oribile asa ca le-am ascuns), ca nu se grabise nimeni sa ma descotoroseasca de ea. Tin minte ca era o artista de-a noastra pe coperta, mai mult dezbracata, Sper ca n-au dus-o la gunoi!

Shery 20+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput