perle de la interviuri :)))

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

A, si sa nu uit... gafa facuta de mine la al doilea interviu al vietii mele

Lucram deja ca suport tehnic (prin telefon), cand ma cheama la interviu la o alta firma tot pentru suport tehnic, dar care includea si deplasari (placerea mea ). Ma duc sa vad cum sta treaba, mi se pun tot felul de intrebari despre care citisem tot felul de raspunsuri standard...

La un moment dat vine intrebarea surpriza: ce imi place sa fac la munca atunci cand nu am de lucru? (fiind suport tehnic, se presupune ca sunt si zile/ore mai lejere )... si scap repede porumbelul: "scriptulete Linux" (care imi faceau munca mai usoara)... doar ca observa ca cei 2 intervievatori au inlemnit si se uitau fix la mine... atunci ridic ochii si vad deasupra capetelor loc pe perete un ceas de la Microsoft... erau parteneri Microsoft (pentru cine nu e in domeniu, considerati Linux si Microsoft mari rivale ).

De atunci dau mare atentie studierii in detaliu a firmei inainte de interviu, si si mai mare atentie la toate decoratiunile interioare de gen diplome/trofee/premii etc.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalilu spune:

DIANA............

Lalilu-mama Mariei si a lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

eu in august am fost si recrutor si imi si cautam de lucru.
cautam contabil si am pus anuntul etc si sunt sa programez intalnirile. intr-o zi am programat 7 si a venit unul. nu inteleg daca lumea isi cauta de lucru de ce nu vine la interviu? singura problema era ca locatia firmei era oarecum mai greu de gasit, dar am dar aceleasi explicatii la toti si unii au nimerit, altii nu. si oricum aveau nr de tel si le-am zis ca daca nu nimeresc sa sune sa ii ghidam.

dupa aia am fost eu intr-o saptamana la 6 interviuri am ajuns la toate pentru ca eram chiar interesata sa imi schimb locul de munca,ceea ce am si reusit. acum m-am potolit, e ok aici, ca ma saturasem de atatea plimbari pe la firme si atatea intrebari idioate.

pe prietena mea a intrebat-o daca e maritata, cu ce se ocupa sotul, daca sotului ii place meseria pe care o face (e medic) , in schimb foarte putine intrebari la obiect.

a... si cel mai tare ma enerveaza cand merg la interviuri cand ma intreaba care erau responsabilitatile dv la ultimul loc de munca? desi eu scrisesem foarte detaliat exact tot ce faceam. asa ma enervau, incat imi venea sa le iau cv-ul si sa le citesc. asta dovedea ca nu au citit bine cv-ul? ca responsabilitatile astea erau pe prima pagina, nu aveau cum sa nu le vada... sau daca voiau alte detalii, eu stiu, mai detaliat, trebuiau sa specifice.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Interviu la o banca:unde lucreaza sotul, ce a terminat, ce sunt mama tata si sora?

Edit,sora de ce a plecat in alta tara si cu cine este casatorita

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Pe mine m-au intrebat de-astea si cand am inscris copilu' la gradinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodikutza spune:

Buna.Eu ma numesc Rodica si sunt noua .Mi am dat demisia de cateva zile pentru ca angajatorul meu a considerat ca a marit prea mult salariile sefilor de raion,drept pentru care ne a sanctionat pe toti sefii din trei magazine(13 la numar)cu 10% din salariu pe trei luni.Am considerat o chestie nedreapta si mi am dat demisia.Imi e groaza de interviuri si in general de intrebarea:de ce ati plecat de la ultimul loc de munca?Ce pot raspunde in situatia mea?Noul angajator ma va crede ca sanctiunea mea a fost dictata de "sus"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

E trecuta in cartea de munca ca sanctiune? Daca nu - nu trebuie sa spui ca e sanctiune. Daca e trecuta asa, fara nici-o baza legala, trebuia sa-l dai in judecata si sa vezi cum umbla el dupa tine sa te impace.

Mergi la inceput

Nu siu daca e trecuta in cartea de muca ptr.ca desi mi am dat demisia cu data de 29.08 2007 inca nu mi s a facut lichidarea deoarece dureaza mult lucrul la cartea de munca.Oricum eu am facut contestatie la tribunal si am prima infatisare de abia pe 23 11 2007.Dar ideea este ca acum nu prea gasesc de lucru.Am 37 de ani si majoritatea angajatorilor vor personal tanar pana in 35 ani.Si pe 27 oct.mai incep si facultatea.

Mergi la inceput

Am gresit :demisia mi am dat o cu 29 09 2007.Imi este foarte frica de interviuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grenouille spune:

una proaspata:
aveam 3 posturi libere :D

la un moment dat primesc un cv pe mail: "as vrea sa ma angajez la dvs"
eu (desi cv-ul era gol-golut) intreb amabila: pe ce post? ca-s mai multe libere.
raspuns: "spuneti-mi si IMI ALEG EU UNU"
ca sa nu mai povestesc de psihopatu' care dadea mailuri peste mailuri la mine sa-mi explice ca el i-a invatat meserie PE TOTI angajatii mei si ca as face bine sa le comunic superiorilor mei ierarhici faptul ca i-am respins candidatura si ca cv-ul lui pretios nu trece de filtrele ejobs (m-am dus in baie, mi-am scos limba in oglinda si m-am luat de urechi. asa am considerat ca mi-am anuntat superiorii ierarhici - ca io-s superioru' meu dupa care am trimis cv-ul la toti amicii mei manageri IT pentru "asta nu, ca e nebun"

Mergi la inceput