perle de la interviuri :)))
azi ma gandeam la fazele haioase de pe la interviuri si depanand amintiri cu prietenii ne distram tare copios...haideti sa ne amuzam efectiv
de exemplu:
" - da' daca mergem in delegatii, sper ca nu vine sotul si-mi sparge geamurile! "
" - da' daca vii la lucru, nu-mi spui ca esti obosita dupa 8 ore!"
" - da' mie sa-mi spui daca vrei sa pleci dupa 2 luni ! "
" - unde locuiesti, la casa sau bloc?
- casa
- aaaa, si io-mi construiesc o casa acuma ! "
" - nah, ce zici, vrei sa lucrezi aici?
- cred ca trebuie sa mai discutam niste detalii totusi.
- ce detalii, salariul adica?! "
" - da' io vreau daca vii la lucru, te bagi in biroul ala si nu-mi vii si ma intrebi de fiecare lucru, ce-i ala "
reproducerile sunt exacte si tonul de asemenea ( recunosc, majoritatea sunt dintr-un singur interviu, deci de la una bucata speciment angajator )
o sa-mi mai amintesc...
am editat ca e mai ok cu titlul asta...
Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu [/blue]
<< rabdarea este cheia fericirii >>
Raspunsuri
rapsody spune:
" Mai ai de gand sa faci copii?
Te lasa sotul sa faci ore suplimentare?
Cine sta cu copilul? bunicii... sunt sanatosi bunicii, stau la oras sau la tara?
Daca ai stat 2 ani acasa n-ai uitat tot ce stiai (dupa 7 ani de munca), in cat timp te adaptezi?
Unde lucreaza sotul?" si era ditamai directoarea de firma mare.....
sau alta " Ce eu sunt gigi srl sa pui tu conditii??, vroiam sa te angajez, dar esti obraznica... numai pt ca spusesm ca mai astept un raspuns de la alta firma.....
etc....
lorelaim spune:
Perla autentica "made in Canada" :-)
Candidatul discuta cu viitorul angajator despre salariu si beneficii (vacanta, zile de concediu medical, bonus, etc). Dupa ce cad ei de acord si candidatul si-a notat f minutios pe o coala de hartie toate datele, cu un zambet dulce il intreaba pe angajator:
- Nu va suparati, pot sa va dau raspunsul f repede... trebuie doar sa cobor la masina si sa-i arat nevestei (care-l astepta cumintica in masina) si sa-mi spuna ea daca totul e ok :-)
Lorelai
Hibiscus and Lantana Camara from Alcudia,Petunias and Pelargonium from Alcudia,
Alcudia in pink and white, Colours from Alcudia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
Iubika spune:
quote:
Originally posted by lorelaim
Perla autentica "made in Canada" :-)
Candidatul discuta cu viitorul angajator despre salariu si beneficii (vacanta, zile de concediu medical, bonus, etc). Dupa ce cad ei de acord si candidatul si-a notat f minutios pe o coala de hartie toate datele, cu un zambet dulce il intreaba pe angajator:
- Nu va suparati, pot sa va dau raspunsul f repede... trebuie doar sa cobor la masina si sa-i arat nevestei (care-l astepta cumintica in masina) si sa-mi spuna ea daca totul e ok :-)
Lorelai
Si sotia ce a spus?
Blog muzical
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
Mariaa spune:
Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu [/blue]
<< rabdarea este cheia fericirii >>
Alynutza spune:
O perla de la un interviu pe care n-o pot uita (daca mai gandesc multi angajatori asa, e clar de ce merge asa economia romaneasca): cica 'pai angajatul trebuie sa-si caute singur de lucru, ce, doar n-o sa vina sa ma intrebe din 5 in 5 minute ce sa faca' (asta pentru ca eu voiam sa plec de la locul de munca de atunci pentru ca ma plictiseam de moarte, pur si simplu aveam cateva sarcini pe care le rezolvam rapid si pe urma nu stiam cum sa-mi mai tarai timpul pana la terminarea programului, si as fi vrut si eu sa am mai multe sarcini si mai interesante, ca simteam ca ma tampesc pe zi ce trecea).
daniella4 spune:
Treaba asta cu "angajatul trebuie sa-si caute singur de lucru" e incredibil de uzitata..sau am fost toate la interviu la acelasi angajator?
Alynutza spune:
Daniela atunci mi se confirma de ce merge asa 'bine' treaba pe la noi. Pai in dimineata respectiva, pana sa intru in interviu, am asistat la 'munca din greu' prestata de doua angajate: barfitul la greu la cafelutza. Nu pretind ca toata ziua muncesti din greu, toti avem nevoie de o pauza din cand in cand, dar in momentul in care angajezi pe cineva, il/o angajezi sa presteze anumite sarcini profesionale, nu sa-si caute singur de lucru, ca atunci pentru ce ii mai dai salariu?
Llaura spune:
quote:
Originally posted by lorelaim
sa-i arat nevestei
Nu mi se pare nimic de ras, e chiar foarte firesc.
Eu m-am mutat 3500km pt ca sotul meu sa ia un job; am analizat punct cu punct oferta respectiva, din jobul ala urma sa traim, eu urma sa demisionez sa ma mut. Plus ca din cae stiu eu de aia se si casatoresc oamenii, sa ia decizii mai usor impreuna.
Nenea ala trebuia sa gaseasca si o formulare mai fericita, pauza de gandire ceva.
grenouille spune:
hm, ar fi interesant daca as povesti si impresiile mele dar de cealalta parte a biroului de recrutare...