Incompetenta lui Iosup

Deschide un subiect nou la odisee,te rog.Numeste-l incompetenta lui Iosup.Si scrie asta de la mine:Nu e vorba de suferinta mea,ci de incompetenta lui Iosup.Vreau sa stie tot forumul ca fetita mea are inima distrusa si el nu a vazut.Sa se fereasca viitoarele mamici de posibile suferinte inimaginabile.Cum ar fi sa-si vada copilul plin de vanatai si intepaturi,plangand de durere si sa nu-l poata lua in brate pt ca are 15 fire care ies din el,inclusiv unul cusut in gat care ii ajunge pana in inima?NU MERGETI LA IOSUP!singurul ecografist competent e Pop,mi-au spus absolut toti medicii pe care i-am intalnit.Trebuia sa vada,era imposibil daca se uita putin atent sa nu vada.Rog sa nu se mai mute mesajul.E vorba de viata altor copii nevinovati ,nu de suferinta mea.
Album foto | Slideshow | Clip Albert
Raspunsuri

cristinamaria spune:
Anul trecut am stat pe ganduri daca trebuie sau nu sa deschid eu acest subiect... Pe scurt : am ramas insarcinata in august 2005 si asa cum va inchipuiti am fost tare fericita! Am facut prima ecografie la 6 saptamani si parea sa fie totul in ordine! Au urmat clasicele analize cu rezultate excelente! Eram in al noualea cer si eu si sotul meu! In sapt 10 aveam programare la Iosup si m-am dus cu mama (norocul meu) Nu va puteti inchipui cum eram.. parca pluteam de fericire si abia asteptam sa-mi vad puiul! Am intrat in cabinet si Iosup a inceput sa lucreze! A facut tot felul de masuratori timp de aprox 30 min fara sa-mi spuna nimic ... apoi mi-a spus sa ma ridic si a inceput sa-i dicteze asistentei: sarcina oprita in evolutie! Am crezut ca n-aud bine.. l-am intrebat ce se intampla si dupa ce a terminat de dictat fraza respectiva s-a uitat la mine si mi-a spus ca nu-i nimic de facut! Nu intru in detalii dar va dati seama prin ce am trecut... am mai facut in acea zi inca 2 eco insa diagnosticul a fost acelasi ... puiul meu incetase sa mai lupte! La acel moment n-am avut sa-i reprosez lui Iosup decat atitudina lui... in viata mea n-am vazut un om asa rece... crud! Am reusit sa trec peste cu ajutorul familiei si un an mai tarziu am ramas iar insarcinata! Mi-am spus ca trebuie sa trec peste spaimele mele si m-am programat iar la Iosup , ca doar era cel mai tare nu? Intru in cabinet, ii reamintesc ce am patit... ma sui pe pat si.... trec iar minute bune fara sa vorbeasca si-mi spune sec: nici acum n-aveti noroc... sarcina s-a oprit in evolutie! Nu cred ca-si poate inchipui cineva ce a fost in sufletul meu atunci! Am plecat chiauna... nici sa plang nu mai aveam forta ! Din fericire pt mine de acesata data se insela... iar acum imi tin puiul in brate! In pus l-am intrebat daca-mi pot face hcg-ul sa vad daca totusi e Ok si mi-a spus ca-l fac degeaba pt ca e sarcina cu ou clar si nu-i relevant... complet fals!!!
Asta este pe scurt povestea mea... nu vreau sa creez polemici insa nu vreau sa stiu ce este in sufletul lui Kay... am cunoscut-o insarcinata si i-am citit bucuria din ochi...n-i drept ce i se intampla! Dumnezeu sa o ajute pe micuta Sonia!
cristina cu Rares

Pepsi spune:
kay, nu pot decit sa ma rog ptr micuta Sonia, nu am cuvinte sa-ti spun ce rau imi pare, sintem colege de odisee, nu e drept ce se intimpla!multa sanatate !
Flavia 40+ David
si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

monalac spune:
kay,mi se pare cumplit....sa dea dumnezeu ca micuta ta se se faca bine si sa te poti bucura de ea....cat despre dr iosup,e intr adevar,o mare greseala ceea ce a facut.probabil ca nr mare de paciente l a facut superficial.....insa asta nu e vina nimanui,ci strict a lui,mai ales am inteles ca malformatia nu era ceva ce sa nu se vada la eco....off,dam atatia bani,pe analize,la controale,ne alegem cel mai bun dr,cel mai bun ecografist,pt ca vrem ca puiul nostru sa fie in regula...din pacate,unii uita de profesioanlism in goana dupa bani..

alfa_anca spune:
Kay, tie iti doresc multa putere si rabdare si incredere in D-zeu ca totul se va rezolva, iar micutei Sonia MULTA SANATATE.
Pana acuma nu stiam ce sa cred despre marele Iosup, dar tocmai m-am intors de la ecografia morfofetala de trim2 de la Iosup si sunt ffff dezamagita. Pe langa totala lipsa de comunicare, urmatoarele aspecte m-au dezamagit :
- i-am spus eu clar sa se uite fff atent la coloana bebelinei pt ca eu am spina bifida si am si eu o pata pe creier sa nu aibe si ea, nu mi-a zis nimik, nu mi s-ar fi parut sa se uite cu prea mare atentie adica sa faca un focus ceva pe vertebrele de la bazin, ci doar i-a dictat asistentei coloana vertebrala cu aspect normal.
- nu mi-a spus lungimea totala a bebelinei(un aspect care mie mi se pare important si care cred ca se paote obtine prin masurarea separata a capului, trunchiului si picioarelor.
- desi am platit 2.5mil (la Fortis) , deci mai mult cu 1 mil decat la ecografia de 14sapt, el a facut acum acelasi lucruri, adica masuratori in 2D si atata. Punct. Fara nici o imagine 3D sau macar tentativa.
Eu sa nu-l mai vad in fata ochilor mei ca as fi in stare sa il strang de gat. Acuma ma interesez sa fac o alta eco la alt ecografist, poate nu la fel de renumit ca acest Iosup.
Anca 20+
Elena

maricar spune:
E cumplit intr-adevar ce ti s-a intamplat...Dar as vrea totusi sa te-ntreb de ce nu ai mai consultat si alti medici, sa vezi daca aveau aceeasi perere. Eu am fost la dr. Pop si am fost multumita.
mariavlad

Simo78 spune:
In primul rand KAY, dumnezeu sa va ajute sa treceti peste toate!
In al doilea, rand, sa nu fie cu suparare la nimeni, dar dam o groaza de bani pe toate eco, analize, controale....la cati dr ar trebui sa mergem sa dormim linistite noaptea? Oamenii astia au niste studii si au facut un juramant, nu e de datoria noastra sa ii verificam la altii daca isi fac treaba sau nu.
Sa va dau un exemplu de la Iasi. Familie de medici, trecuti de 30 de ani, copil obtinut dupa multe chinuri. Au mers toata sarcina la acelasi medic (lucur care mie personal mi se pare normal, de altfel, nu poti bate tara in lung si in lat sa treci pe la toti medicii...iti alegi unul si gata! e responsabilitatea lui!)....Sarcina normala, fat normal dezvoltat, asta pana cand fatul ala normal dezvoltat s-a nascut fara picioruse!
Acum, eu nu ma declar o docta, dar varsta fetala se ia dupa lungimea femurului! Ce dumnezeu a masurat dr ala ca sa spuna varsta fatului???????
Dr meu nu este o somitate, ba chiar am ntrebat in stanga si in dreapta (inclusiv pe formu) si nimeni nu prea a auzit de el, dar la eco imi spune..."uite coloana in aspect de sina de tren, deci e ok".."uite inimioara cu cele 4 camarute"..."uite urechile, ochisorii..."..."uite piciorusul in trei segmente"....deci bucata cu bucata, inclusiv degetelele le-a numarat odata ca era mai liber!
Revenind...pana la urma s-a ajuns in felul urmator: dr care a facut aceasta monstruozitate i s-a ridicat licenta pentr 6 luni, iar mamica aia nenorocita judecata ca ea de ce nu a vazut ca nu sunt picioruse la eco, ca doar si ea e medic!
Vi se pare normal???
O zi buna tuturor, si inca odata KAY Dumnezeu sa va ajute pe tine si pe fetita ta.
Simona 33+
Matei Hisham
Crash test dummies

RGE spune:
..intradevar si eu am auzit foarte multe chestii naspa despre Iosup...eu am fost la el pentru ca toata lumea vorbea numai despre el..dar eu una cand este vorba despre copilul meu nu am avut incredere numai intr-un doctor...pana acum am facut 10 ecografii toate la dr diferiti ..cat despre Iosup eu una am fost foarte multumita de el..a stat foarte mult sa il masoare pe bebe..timp in care mi-a pus foarte multe intrebari si a glumit tot timpul cu sotul meu ..chiar nu am ce sa-i reprosez din pct meu de vedere...dar ..ma repet intradevar in ultimul timp am auzit foarte multe chestii naspa despre el...
cat despre KAY..imi pare rau ..nu am cuvinte si sa-i dea Dumnezeu multa sanatate micutei..cu ajutorul Lui poate se va face bine..trebuie sa avem credinta!!!
ROXANA 22+
GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Ashera spune:
Of, Doamne.. Mi se rupe sufletul cand aud ce se intampla din cauza unor doctori incompetenti sau dezinteresati ! Kay, sa dea Dumnezeu multa sanatate micutei tale, si putere sa lupte ptr viata ! Si tu incearca sa fi tare ca sa poti fi alaturi de puiul tau. 32+
Christian

Mitsu-bishu spune:
Am si eu o intrebare.. Am citit mesajul lui cristinamaria si am fost cutremurata... Ce se intampla cand sarcina se opreste din evolutie? Se elimina de la sine produsul de conceptie? Adica are loc un avort spontan sau trebuie mers la doctor?

mihuta spune:
In sarcina mare se poate sa nu se elimine imediat, caz in care se provoaca nasterea. 18s +
Sophia 80%