Incompetenta lui Iosup
Raspunsuri - Pagina 2

IreneCAM spune:
Si eu am fost la dr Iosup pana la 20-21 de sapt. Copilul avea o malformatie la inima, pe care nu a vazut-o...acum incerc sa raman din nou insarcinata si intentionam sa ma duc tot la el, dar dupa ce am citit ai, cu siguranta nu ma voi mai duce.
Numai bine tuturor!
KAY, imi pare rau pentru suferinta ta, pentru voi doua.

geo_ionita spune:
Nu mai am cuvinte...eu ieri m-am programat la Iosup pentru ecografia morfologica, pe 7 august pentru ca pana atunci nu am gasit liber si apoi intra in concediu...nici nu stiu ce sa mai fac, mai bine m-as programa in Ploiesti.
Imi pare rau pentru Cris27 si fetita ei...multa sanatate si SA TRECETI CU BINE PESTE TOT.
Georgiana

claucia spune:
Si mie imi pare tare rau pentru ceea ce s-a intamplat cu fetita lui Kay si pentru faptul ca are inimioara bolnava micuta, nimeni nu stie din ce cauza apar aceste probleme...ce sa spun? Sper sa se poata rezolva si sa arate ca este o mica luptatoare.
Eu am mers la Iosup de la 15 saptmani si inclusiv acum o saptamana. Sunt multumita insa de prestatia lui, parerea mea este subiectiva pentru ca tine de experienta personala cu el. In cazul meu a fost foarte atent cu toate masuratorile, este mai taciturn insa la cat am vorbit eu, nu a putut sa taca si mi-a raspuns la toate intrebarile, inclusiv despre vopseaua cu amoniac pe care intentionam sa o folosesc acum la sfarsit de sarcina...
Nu stiu ce sa mai spun. Pentru mine Iosup a fost foarte ok, de incredere si profesionist. A masurat intotdeauna tot si mi-a dat mereu ecografii corecte (cu tot cu inimioara cu 4 camere, lungimea femurului, ca am vazut ca s-a mai vorbit despre asta).
Multa bafta micutei lui Kay. Chiar nimeni nu a observat? Stiu ca Tutunaru face eco la fiecare vizita. Stiu ca nu face morfologica sau ca el nu masoara, insa analizeaza (chiar daca nu scrie) fiecare organ, de aceea face eco, altfel nu are sens. Bine, alaturi de col, placenta, pozitie si lichid.
TInem pumnii mult pentru fetita mica a lui Kay.
Clau35+
(sau 36+ dupa cum spune ecograful...) Alessia Maria
bb mic

madau spune:
Si eu am fost foarte multumita de prestatia dr Iosup, mi-a spus totul cu lux de amanunte, e adevarat ca nu e foarte comunicativ daca nu il intrebi ce te doare..insa nici nu am avut pretentia sa fie asa. Tutunaru chiar nu are nimic de-a face in toata povestea asta, sa fim sincere, nu e datoria lui sa faca echo morfologice, e si asa de ajuns ca face echo la fiecare control, in fiecare, luna, etc..cred ca nu toti fac asta. Eu inca ii mai acord circumstante si sunt sigura ca ceva s-a intamplat acolo, adevarul e intotdeuna la mijloc, depinde din ce punct de vedere privesti acum...e un bun profesionist din cate stiu eu.
Simo varsta fetala se poate masura si dupa perimetrul cranian, nu e musai sa ai lungimea femurului, eu asa stiu. Si asa am gasit si pe net diverse metode de calcul.
In fine, nu vreau sa starnesc polemici..sper din suflet ca micutza Sosonia ca se faca bine! Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

valen spune:
Kay, eu cred in minuni si sper ca Dumnezeu sa faca o minune pt. fetita voastra; am sa ma rog pt. ea atunci cand ma voi ruga si pt. fetele mele.Madau, care-o fi atunci datoria ginecologului? Si la ce folosesc echografiile alea facute la fiecare control? (sunt doar pt divertisment?) Cum sa nu mergem la dr. cu pretentii, nu de aia platim? Am mai spus si repet: sa-i multumim lui Dumnezeu ca avem copii sanatosi dar sa nu punem la zid situatii cum e cea a lui kay cu chestii de genul "..adevarul e intotdeauna la mijloc, depinde din ce punct de vedere privesti acum..."; indiferent cum ai privi situatia, problemele fetitei nu au fost depistate.(desi acest lucru putea fi facut)Nici eu nu vreau sa starnesc polemici; sa ne rugam doar pt. Sonia si familia ei. gabriela, mamica de Sarah Marie (30.09.05) si Ines Nicole (06.06.07)

Simo78 spune:
quote:
Originally posted by madau
Simo varsta fetala se poate masura si dupa perimetrul cranian, nu e musai sa ai lungimea femurului, eu asa stiu. Si asa am gasit si pe net diverse metode de calcul.
In fine, nu vreau sa starnesc polemici..sper din suflet ca micutza Sosonia ca se faca bine!Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Scuze, din lene nu m-am exprimat corect....la mine masoara totul de fiecare data...femur, abdomen, humerus, craniu...Nu am nimic cu omul, doar ca e trist ca se ajunge in secoulul asta la asemenea "surprize". Si chiar daca sa spunem ca a vazut dar a ales sa nu-i spuna, parerea mea de viitoare mama este ca nu era alegerea lui. Si mai trist mi se pare ca dupa sumele enorme pe care le dam pentru diverse in sarcina (inclusiv prenatalele alea nenorocite) nimeni nu isi asuma raspunderea si o mama are de suferit ce sufera KAY acum fara ca cineva sa ii ofere o explicatie.
Si fereasca Dumnezeu! in nici un caz nu vreau sa creez polemici, nu imi sta in caracter, iubesc linistea si pacea...si mai ales la acest subiect nu cred ca polemicile si-ar avea locul

Simona

Crash test dummies

Otiliav spune:
Sonia, multa sanatate si putere pentru Kay!
Nu am avut de-a face cu Iosup sau Tutunaru si nu vreau sa discut despre ei ca doctori. De asemenea nu stiu de la cate saptamani de sarcina s-ar fi putut vedea, banuiesc eu in jur de 20 de saptamani.
Eu un lucru nu inteleg, vorbiti de vina lui Iosup de parca este vinovat ca fetita are inmioara bolnava.
Si daca ar fi vazut malformatia cu ce o ajuta pe Kay, ar fi renuntat la copil?
Daca raspunsul este Nu atunci inseamna ca in final nu mai conteaza daca ar fi vazut sau nu pentru ca tot la operatie dupa nastere se ajungea, doar ca parintii ar fi stiut din timp la ce sa se astepte.
Iar daca raspunsul este Da tot la multa suferinta se ajungea.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Siminaf spune:
Acelasi lucru am vrut sa-l spun si eu, dar intre timp a postat deja Otilia.
Ce vina are doctorul/doctorii de malformatia copilului? Daca mie mi-ar fi enumerat (Doamne fereste!) o suta de malformatii si tot nu as fi putut renunta la copil, la copilul meu! Ci as fi luptat tot restul vietii mele!
Imi pare rau pentru ce vi se intimpla, si va urez multa sanatate si putere sa le invingeti pe toate.

Pepsi spune:
dar este diferit cind stii dinainte la ce sa te asptepti!esti altfel pregatit moral, nu te ia ca din oala, cind tu te astepti la un copil sanatos si de fapt el are multiple malformatii care in cazul acestei boli se vad clar la eco de 20s!
Flavia 40+3 David
si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

moko spune:
daca nu e vina medicilor ca nu au vazut aceste malformatii, pentru ce mai fac acele ecografii care costa aproape cat salariu meu de bugetar? Nu mi se pare normal sa dau 3 milioane pe o ecografie si sa mi se spuna ca totul e in ordine, pentru ca peste cateva saptamani sa am parte de asemenea suferinta!!
Acum si eu spun ca indiferent ce s-ar fi descoperit la eco, eu nu as fi renuntat la puiul meu...dar asta ar fi fost alegerea mea, nu a medicului!!!!!
Nimeni nu merita sa i se intample asta!!!
" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"40+ cu bebel baietel!
poze