Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Neatza, burtici!

Tocmai ce m-am intors de la Iosup si sunt ffffffffffffffffff dezamagita. Ma rog, bebelina mea e f bine, are 386g, dar lumgime totala nu stiu cat are ca nu mi-a zis...........oare nu trebuia sa imi zica??? Si inca ceva, am asteptat aceata eco ca pe ceva divin, pt ca stiam ca acuma bebelina e destul de mare ca sa vad clar imagini 3D, ei tin sa va precizez ca in afara de masuratorile lui 2D nu mi-a aratat nici macar o tentativa de imagine 3D, nu mai vb de 4D. Atunci pt ce pana mea mi-a mai luat 2.5mil cand el a facut acelasi lucru ca la 14 sapt, poate chiar mai putin si pana sa ma dezmeticesc eu eram data jos de pe masa. Nici nu am chef sa ma mai uit acuma la CD. Imi bag ceva ce nu am ...........
Acuma ma apuc sa caut date de contact pt Dr Pop sa ma duc macar la 32 de sapt la un ecografist care poate se mai gandeste si la sufletul parintilor. Culmea e ca am mai vb cu gravidutze carora la 20 de sapt Iosup le-a aratat si imagini 3D si 4D iar mie din canci, poate nu i-a placut fatza mea sau era prea de dimineatza pt el si nu se trezise inca bine. Imi vine sa ma intorc sa il strang de gat. Ii zic maine lu tutunaru...............

Va pup si mai vb cand imi revin din draci.

Anca 20+ Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

quote:
Originally posted by creem

Neata, fetele!
MAi, dar sunteti active rau - cu gimnastica, inot, cursuri! Bravo voua, celor care puteti sa le faceti!...eu nu cred ca ma bag la asa ceva, ca nici negravida nu eram prea activa.
Stau in casa la racoare, ca afara e infernal de cald, si pap fructe.

Pupici
18+

Baga-te ca o sa nasti mai usor.Nici eu n-am mai facut miscare cred ca de 10 ani,si se simte!!!Trebuie sa facem miscare ca va fi mult mai usor.Si sunt de mare folos si cursurile.

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina

Ramonel20+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ANCA imi pare rau..daca te ajuta cu ceva va dau datele unde am facut eu ca am inteles ca v-au placut pozele..pupici si stai linistita lasa ca ai timp sa o vezi pe bebelina..ceea ce conteaza mai mult este ca ea e bine sanatoasa!!!!

ROXANA 22+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Neatza fetelor!!!Va urez o zi cat ma usoara si pt voi si pt bebeii vostri!

Offff am si eu o intrebare tocmai am primit rezultatele de la TT (de la Medlife)si nu arata asa cum ati tot explicat voi adica la mine scrie asa am : AFP-triplutest rezultat: 31,7 si interval de referinta: 16-93 UI/ml oare ce inseamna asta??!! Va rog puteti sa ma scoateti din ceatza asta?!

17+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Anca parca nu-mi vine sa cred ,de cateva zile "mitul Iosup"incepe sa se destrame..ce are omul asta?????????

anca 20+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

alfa anca vad ca sunteti tot mai dezamagite de el(darleena, sheri)! Sincer eu nu inteleg! Alt dr. cu 4 D cu exista in Buc.??? Sau nu stiu....dr. cu care eu nasc are 4D la cabinetul lui privat, si cand merg imi pune imagini 4D de la 10 sapt. am de la fiecare eco DVD, cu care nu merg eu de acasa ...ci pe care il pune de la el inainte sa ma urc pe masa! si ecografia dureaza intre 1 ora - 45 minute(cam atat sunt inregistrarile)! la voi nu exista asa ceva?? si dupa eco ..ne mutam intr-un birou si discutam...ce e de facut mai departe!
dany26 eu zic ca-i in limite normale!

PUSSI 15+ CONSTANTIN & ANA

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

FETELOR, AVEM RASPUNSUL DE LA CARIOTIP SI E BINE BEBELUSA NOASTRA!
NE-AM LINISTIT SI NOI...

Ellis18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by ellis

FETELOR, AVEM RASPUNSUL DE LA CARIOTIP SI E BINE BEBELUSA NOASTRA!
NE-AM LINISTIT SI NOI...

Ellis18+

BRAVOOOOOOOOOOO

PUSSI 15+ CONSTANTIN & ANA

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pussi din pacate se pare ca nr mare de paciente incepe sa il afecteze pe Iosup...ce-i mult strica..
Ellis ma bucur ca sunteti bine.
Miercurea viitoare merg si eu la Iosup si sunt tareeeee curioasa ce o sa fie.

anca 20+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

pussi mersi pt raspuns...!

ellis felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mai am aici o chestie: HCG total: 59220 iar limitele sunt 8099-58176mUI/ml.....va rog fetelor mai are cineva scris asa ceva la TT?
Pe cine ar trebui sa intreb de interpretare pe cei de la Medlife sau pe dr meu ginecolog?oare stie el ce si cum?!

17+ ANDREI

Mergi la inceput