Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (36)
Raspunsuri - Pagina 6
alfa_anca spune:
ellis felicitari pt rezultatul bun de la amnio. Ma bucur mult pt voi ca v-ati linistit.
AncaD nu stiu ce se intampla cu el, dar cu mine e clar ca a avut ceva, din moment ce la altele le-a aratat imagini 3D si 4D si mie nu. Dar am fost eu fraiera ca nu am apucat sa reactionez si sa cer.
Pussi pb nu e ca nu are ecograf sa faca 3D-4D, dimpotriva, are un super ecograf pe care il foloseste si Tutunaru ( ca e cabinetul la amandoi) si la tutunaru cand merg la control de la 10 sapt imi arata imagini 3D desi nu se vad f clar, dar se vedea ceva. Acuma ma asteptam sa vad muuuuolt mai multe.
Roxana da, intr-adevar ma bucur ca bebelina e bine, dar totusi asta nu diminueaza dezamagirea mea, parca nici nu ma pot bucura ca e bine din cauza faptului ca nu am vazut-o cum tb. Da-mi te rog datele de unde ai facut tu eco 3D. Merci frumos. Si asa ma gandeam sa mai fac o eco la altcineva in afara de Iosup, dupa toata povestea asta cu Kay, acuma sunt CONVINSA 100% sa mai fac si in alta parte. Mamaaaaaa, ce draci am, as strange pe cineva de gat acuma, noroc ca sunt singura acasa, ca azi si maine lucrez de acasa dupa ce mi-a fost rau zilele trecute.
Anca 20+ Elena
alfa_anca spune:
Dany cere la Medlife si interpretarea riscului. S-a mai discutat de n ori aici ca doar valorile la analize nu inseamna TT ci si o interpretare de risc pt malformatii.
AncaD tu cand te duci sapt viitoare, sa nu te dai jos de pe masa pana nu ceri macar si 3D. Intra in pret in pana mea, ca sa nu zic altceva.
Anca 20+ Elena
ancadragoman spune:
Mai fetelor eu de ex ma mai facut pana acum eco 2 d si la spital la Municipal,sunt bune si astea nu?
Si la astea se vede daca este vreo problema?
ca sa ma programez acum in alta parte ar fii tarziu
anca 20+
Maria
poze
RGE spune:
..fetelor poze de la ecografia mea 3-4D v-am trimis atunci pe mailul comun..toat alumea mi-a spus ca sunt super reusite...mi-au dat cateva poze alb negru si CD cu vreo 30-40 poze color in diferite pozitii..sa cerreti cd cand va faceti programarea- a costat 3.250.000 ...si am facut la SANADOR..decebal nr.1, telefon 322.27.42/ 322.46.74 la dr DIANA PIROIU
ROXANA 22+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
geany_bc spune:
Buna fetelor.
Acum cand am 18 saptamani si m-a apucat si pe mine raul.
Pana acum am dat la rate de 2 ori si imi simt stomacul in pioneze.
Geany 17+ si
Alexandru Cristian 13.12.2002
RGE spune:
ELLIS...felicitari!!
ROXANA 22+ GEORGE IONUT
geany_bc spune:
Am si eu o intrebare.
Ecografia 3D e tot una cu morfo-fetala?
Geany 18+ si
Alexandru Cristian 13.12.2002
RGE spune:
GEANY..imi pare rau ..
..fetelor mie iar mi-au aparut cosurile de la inceput dar acum s-au ingramadit toate pe nas..cred ca sunt cateva sute de mii!!....burtica mi se tot ridica in sus..dr mi-a spus ca bebe e pe linia buricului si deasupra...si tocmai mi-a trs niste pumni zdraveni....mi-a aparut linea negra, cum se numeste de cateva zile se vede kalumea
ROXANA 22+ GEORGE IONUT
RGE spune:
morfofetala de tr 2 eu stiu ca este obligatoriu sa se faca in 3-4 D
ROXANA 22+ GEORGE IONUT
alfa_anca spune:
geany morfotetala inseamna masurarea lui bebe dpdv morfologic, iar aceste masuratori doctorii le fac numai in 2D, dar in trim2 platesti mai mult o ecografie tocmai pt ca iti arata(sau ar tb sa iti arate) si imagini 3D-4D. Deci ecografiile 3D si 4D sunt numai pt parinti nu pt medici.
Anca 20+ Elena