Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by dany26

Mai am aici o chestie: HCG total: 59220 iar limitele sunt 8099-58176mUI/ml.....va rog fetelor mai are cineva scris asa ceva la TT?
Pe cine ar trebui sa intreb de interpretare pe cei de la Medlife sau pe dr meu ginecolog?oare stie el ce si cum?!

17+ ANDREI

e normal HCG, un pic peste limita superioara dar n-are ce sa strice, se intampla des sa fie mai mare decat varsta sarcinii! Dar eu zic sa suni la laborator si sa ceri calculu de risc...altfel analizele nu sunt complece!

PUSSI 15+ CONSTANTIN & ANA

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Mai fetelor voi ce mancare mai faceti ca eu imi iau campii,acum am facut vinete,fasole batuta si ardei coptii...cam asta a fost inspiratia de azi

anca 20+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ANCA..eu sunt momentan la capitolul de copt vinete...sincer pt mine nu mai conteaza ce mananc ii fac sotului...ca eu am inceput sa mananc numai ierburi ..de cand nu mai am voie pic de sare mananc salata verde cu lamaie , pepene, fructe, miere, dulceata, lapte...
iar sotului inca nu stiu ce sa-i fac el zicea ca vrea sa manance ce mananc eu dar nu-l las si asa ma chinui eu ce rost are sa-l chinui si pe el....

ROXANA 22+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Anca, m-ai terminat cu ardeii copti si cu vinetele
Vreauuuuuuuuuuuu si eu.

Anca 20+ Elena

Mergi la inceput

ancuta ..eu nu fac, am o matusa care-mi gatestecam de 3 ori/sapt si merg la ea sa pap si-mi da la si pachet
marti: sarmale,
ieri : supa de pui, spanac cu oua ochiuri, papanasi
azi: fasole cu ciolan!
si gata ca mai mult de 3 zile nu-mi face dar sincer nu stiu cum sa-i multumesc si asa!
rge de cosuri sunt plina . suculente, zemoase...groaznic...si dunga neagra o am din Z5 de dupa ET!

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pai te invit la mine ca am facut destule...
Rox si eu la fel,aseara am mancat niste rosii cu ardei cruzi asa si soacramea imi spune"ia uite ce mananca nepoata mea..."

anca 20+

Maria
poze

Mergi la inceput

si eu vreau salata de vinete

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

...fetelor referitor la capitolul Iosup eu m-am gandit mult...sper sa nu aruncati cu rosii in mine nu stiu daca faca bine ce fac acum dar ma risc....eu la ecografia facuta la Iosup am fost mai mult decat multumita..a stat foarte mult sa-l masoare pe bebe, a glumit tot timpul cu sotul meu, mi-a pus o groaza de intrebari...etc..eu am mers la el ca am vazut ca toata lumea merge..deci din pct meu de vedere nu am ce sa-i reprosez...intradevar in ultimul timp am auzit multe chestii naspa despre el.......dar nu pot sa fac acuzatii ..eu cel putin....si altceva..eu sincer acum de cand am ramas gravida si am fost constienta ca sunt responsabila de viata unui om..mai ales cea a copilului meu si care depinde de mine..nu am mai avut incredere intr-un singur om....din cauza asta am fost la 3 dr ginecologi...si am facut aproape 10 ecografii la centre si dr diferiti...pana la urma pe banii mei nu comenteaza nimeni si ii dau fara regrete dar nu stau sa ascult doar ce-mi spune un dr....sper sa nu ma intelegeti gresit si sa nu va suparati pe mine dar eu consider ca in sarcina care este cea mai importanta perioada sa mergeti si la un al doilea dr macar o data sau sa faceti ecografii la dr diferiti sa vedeti ce vi se spune...

ROXANA 22+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

RGE imi cer scuze ca intervin in lista voastra dar am si eu o intrebare pentru tine daca se poate
Tu ai facut si ecografia de masurare a pliului nucal tot la Sanador ?
A fost doar 2 D ? Ca mie asa mi-au spus la telefon cand am facut programarea . Aaaaaa... evident ca am uitat sa intreb de CD pot sa iau unul blank la mine sau e suficient sa ii spun cand ma duc ca vreau si CD ?
Scuze, au fost mai multe intrebari

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

PUSSI mie linia mi-a aparut de cateva zile credeam ca scap...cat despre cosuri imi trecusera o perioada si avem un ten demn de invidiat dar acum vad ca iar incep si nici nu pot sa le sparg...nu ieses nimic din ele..Doamne sunt ciudate rau ..o fi iar o perioada "grea" ca sa zic asa a sarcinii..in care se dezlantuie iar hormonii???
..mama ce pumni zdraveni primesc ..frateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..si inainte ma vaietam ca nu il simt pe bebe....Doamen ce senzatii...are putere nu gluma..si e inca mic....mama ce ma asteapta... sa vezi bataie ce-mi trage mai tarziu

ROXANA 22+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput