Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

rge te intrec am 11 eco

PUSSI 15+ CONSTANTIN & ANA

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

LALA..la telefon i-am spus ca vreau 3-4 D si cd..mi-au spus sa merg cu CD..insa dr de acolo care mi-a facut ecografia mi-a dat cd inscriptionat cu "sanador" si mi-a spus ca nu este nevoie de blank..cel mai bine intreaba la telefon cand faci programarea..cat despre translucenta nucala..am masurat-o la 13 saptamani la spitalul Euroclinic si la 18 saptamani la Iosup .

ROXANA 22+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

PUSSI......lasa ca luni o fac si eu pe nr 11..credeam ca detin recordul mondial..dar se pare ca nu sunt singura cu "pitici"

ROXANA 22+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by RGE

LALA..la telefon i-am spus ca vreau 3-4 D si cd..mi-au spus sa merg cu CD..insa dr de acolo care mi-a facut ecografia mi-a dat cd inscriptionat cu "sanador" si mi-a spus ca nu este nevoie de blank..cel mai bine intreaba la telefon cand faci programarea..cat despre translucenta nucala..am masurat-o la 13 saptamani la spitalul Euroclinic si la 18 saptamani la Iosup .

ROXANA 22+ GEORGE IONUT

Saru-mana

Si eu sunt ''dusa rau cu pluta '' astfel incat pe 27 iunie am programare la Sanador iar pe 2 iulie la CMU , la Iosup tocmai pentru a putea face o comparatie . Nici eu nu cred doar in opinia unui doctor asa incat toate ecografiile importante le voi face in dublu exemplar

Multumesc mult pentru raspuns si iti doresc o sarcina usoara in continuare

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna fetelor!

Ellis, felicitari!!!

Am nevoie de ajutorul vostru, dar n-are de-a face nici cu sarcina, nici cu BB! Imi trebuie un cadou de ziua taticului in devenire! Problema e grea. Nu poate sa fie ceva gen parfum, apa de barbierit etc., ca are si nu-i plac decat chestii rare. La haine e fffff pretentios, si nu-i place sa-i dau cadou ceva de imbracat. Muzica are de toate, este pasiunea lui, nici nu m-as pricepe asa bine ca el.
Nici nu vreau sa fie ceva prea scump, ca noi asa am convenit mereu, sa ramanem in niste limite normale... Ca de altfel imi vin mie multe idei!

Ziua lui e pe 29, dar noi plecam duminica in concediu, deci trebuie sa gasesc acuma ceva!

Ajutoooooor!!!
Si sa nu va suparati ca nu-s la tema, dar m-am gandit ca pot discuta cu voi! Poate imi spuneti care-au fost ultimele voastre cadouri si-mi vine si mie o idee!

Merci mult
Adina 13+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

LALA succes!!!..sarcina usoara si un bebe sanatos!!..sa ne ti la curent..asteptam vesti bune..

ROXANA 22+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

..mama da ce-i cu linistea asta??...fetele sunt la serviciu sau au plecat in concediu???...
SHERY ce-o fi facut...BB lasa bagajele....ANCUTA..mai fa mama si pauza cand gatesti...pauzele lungi si dese cheia marilor succese

ROXANA 22+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

buna burtici!ce fac fetele si baieteii?noi ne laudam cu prima vergetura in lateralul burtii,a pocnit pielea cam de jumate de cm,roz si urat,dar asta e,cu toate cremele si uleiurile vad ca degeaba,daca au inceput de pe acum e clar mai tarziu.ieri m-am speriat cam tare,am bagat 3 no-spa,ca eu zic ca am avut contractii,ce-i drept nedureroase dar parca se intarea burta jos cand stateam pe scaun,a fost o senzatie cam naspa de cateva ori mai ales ca toata ziua am fost si balonata tare,de abia respiram.DOAMNE ajuta sa fie bine,si de vreo 2 zile baietelul care era cel mai cuminte,adica somnorosul ca mereu la eco dormea,a prins o putere de face niste miscari de se vad pe burta,vreo 3,4 lovituri puternice una dupa alta,se simt la mana si pe burta se vede asa frumos.surpriza misca si ea dar nu asa de tare,adica nu se simte nici la mana asa de bine.gata ma duc sa pap o omleta ca doar asa ma impac eu cu ouale,altfel facute bleahhh,nu ne plac.

20+ cu si unsurpriza

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
Originally posted by pussi

ancuta pupam balerina nocturna

eu mi-am calculat: as vrea sa nasc intre 36-38 sapt, e optim pt. gemeni, adica intre 02.11 si 16.11! O sa-l rog pe DD sa duc sarcin cu bine cat mai aproape de 16.11!

PUSSI 15+ CONSTANTIN & ANA

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

pussi,, la timi nasti sau in ungaria? daca nasti pe 16.11, cum iti doresti si iti doresc si eu, si daca bobo meu vine la dpn teoretic, o sa fim amandoua in durerile facerii in acelasi timp:)

adalia 19+

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

pussi mersi de incurajari....!

alfa anca, ...cam dura, dar da stiam ca s-a mai discutat dar nu intelegeam/nu-mi venea sa cred ce naiba au clinicile astea de nu iti dau tot ce trebuie....d'aia am zis sa va intreb pe voi mai intai ca sa imi fac curaj sa ma cert cu aia...

17+ ANDREI

Mergi la inceput