Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

pussi mersi de incurajari....!

alfa anca, ...cam dura, dar da stiam ca s-a mai discutat dar nu intelegeam/nu-mi venea sa cred ce naiba au clinicile astea de nu iti dau tot ce trebuie....d'aia am zis sa va intreb pe voi mai intai ca sa imi fac curaj sa ma cert cu aia...

17+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
Originally posted by ellis

FETELOR, AVEM RASPUNSUL DE LA CARIOTIP SI E BINE BEBELUSA NOASTRA!
NE-AM LINISTIT SI NOI...

Ellis18+

Ellis,, super , felicitari!!!

Cred ca sunteti super happy!!

adalia 19+

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Buna Mamici!

Am fost ieri la doctor si totul este bine cu sarcina..pot merge linistita la mare!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Adina, hai sa iti spun ce i-am luat eu sotului cadou in ultimii ani (suntem de 13 impreuna):anul trecut un MP3 player, acu 2 ani-un ceas,acu 3 ani- home cinema. De Craciun i-am luat un tricou si un trening cu echipa lui preferata de forbal ( a fost suuuper incantat).

Citesc din urma si revin!
Va pupic!

Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancadragoman

Mai fetelor voi ce mancare mai faceti ca eu imi iau campii,acum am facut vinete,fasole batuta si ardei coptii...cam asta a fost inspiratia de azi

anca 20+

Maria
poze

mancare, anca, ce aia?? eu nu prea fac mancare decat cam o data pe saptamana, deci nu sunt inca in pana de idei :) ..nu prea pot sa gatesc de cand cu sarcina...mai ales de la gatitul carnii mi se face o greata :)))

dar, ca sa iti dau cateva idei: spanac cu ochiuri la micul dejun (sursa de fier si proteine), supica de legume, ciorba de burta, pui la rotisor, ghiveci, mamaliguta cu branza, salata de conopida cu rosii. sper ca nu am facut pofta nimanui cu nimic... eu nu am pofte..am avut in primul trimestru, dar acum au disparut!!

adalia 19+

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ADINA ..eu la ultima aniversare i-am luat o bratara si un lant din aur ...altceva chiar nu mai aveam ce sa-i iau...masina pe care si-o dorea am primit-o cadou de nunta ....mai mult de atat chiar nu stiu..pe al meu l-au bucurat mereu felicitarile facute de mine din carton colorat, tot felul de dracii facute manual ca sa zic asa..ar merge sa-i faci o felicitare din partea ta si a bebicului..cred ca l-ar bucura tare...

ROXANA 22+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

gata eu am papat cat o scrofita omleta si pepene apoi.ROXANA pai tu intrebai ce-i cu linistea asta,dar tu pe unde ai fugit mama?ma gandeam acum la vinetele care le face ANCA,dar imi e asa urat sa stau sa coc acum pe caldura astaaaa

20+ cu si unsurpriza

-IRINA-

Mergi la inceput

adina,, la fel ca roxana, si eu ii fac sotului meu cadou chestii handmade facute de mine. de exemplu, la prima lui zi de nastere pe care am sarbatorit-o impreuna, i-am rugat pe toti prietenii lui apropiati sa scrie pe o coala de hartie cateva ganduri despre el sau despre prietenia cu el. apoi, am lipit un carton colorat A2 pe unul alb, doar la coluturi, iar in interior am decupat atatea ferestre cati prieteni au fost. pe fereastra am lipit o poza a prietenului respectiv, iar cand se deschidea fereastra, in interior am scris cu pix argintiu ce a spus prietenul respectiv despre el.

a fost un super cadou.

adalia 19+

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

IRINA sunt aici iubiat mi-am luat vinetele dupa aragaz si le-am lasat la racit, mi-am bagat masina de spalat...
FETELE MELE HEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLLLLPPPPPPPPPP.....am voie sa merg la concert gravida???....la nunta acum 2 saptamani la cumnata mea..m-a cam deranjat la burtica basul, muzica tare..imi simteam uterul ...i-o face rau lui bebe???...mie imi place mult muzica ascult non-stop, dansez..dar stiti cumva la un concert i-as face rau lui bebe..presupun ca acolo ma deranjeaza si pe muzica ca este extraordinar de tare...as fi vrut sa-i fac cadou sotului bilete la Julio...in ultimul timp cam de cand am ramas insarcinata l-am cam neglijat....si el este sufletul meu ..concertul este pe 20 iulie si noi a doua zi pe 21 sarbatorim 9 luni de la cununia civila

ROXANA 22+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

mamaaaaaaaaa ROXANA si tu faci vinete...ma imbolnaviti voi pe mine.nu prea cred ca are ce rau sa faca muzica mai tare,si zic eu e o buna surpriza ptr sotul tau ca mai trebuie rasfatati si barbatii astia ai nostri,nu numai ei pe noi nu?zic si eu...

20+ cu si unsurpriza

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

adalia la Tm, nu vreau sa complic lucrurile ...
danycu placere, dar sa ceri te rog riscul!
adinagcam greu cu cadoul..oricum poti sa-i iei ceva de utilizat impreuna pt. BB si el, ca doar anul asta ii faci cel mai frumos cadou din viata lui
irina_stefasta e cu vergeturile, depinde de material nu de creme De contractii eu zic sa vb cu dr. obligatoriu!Tu cand iai simtit prima data..asa concret, ca eu tot am impresia, dar nu sunt sigura!

PUSSI 15+ CONSTANTIN & ANA

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput