Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Eu voi face eco morfostructurala la 20+ pe 5.07 la Iosup; am timp sa mai fac pana pe la 22+ si in alta parte? voi unde spuneti sa merg?
Mi-a revenit si mie inima la loc. Multumesc, burticilor pt sustinere si felicitari!
Sa dea Domnul numai bine tuturor si sa ne tinem toate in brate bebicii sanatosi si frumosi!

Ellis18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

IRINA ..asa ziceam si eu dar daca la nunta sarea asa burtica iti dai seama la un concert cum se aude si cat de tare este...

ROXANA 22+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

ELLis..normal ca ai timp....eu fac la 22 saptamani si cateva zile ..si am mai facut una acum 2 saptamani..stai linistita pe bebe nu-l afecteaza in nici un fel...fa cate simti tu nevoia ca sa stai linistita

ROXANA 22+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

pussi acum ce sa mai fac ca s-a dovedit deja materialul cat de bun e de a cedat de la 5 luni,sper totusi sa nu ma umblu pana la sfarsitul sarcinii cu vergeturi.despre contractii,am sa vb cu dr,dar nu e prima data cand mi se intampla,mi-a mai si zis ca daca nu sunt dureroasenu e chiar asa de grav asa sper si eu.pe bb-i i-am simtit pe la 16 sau 17 saptamani dar usurel si nu pe amandoi odata,ci azi unu maine celalalt,apoi vreo saptamana nu am mai simtit pe nici unul.

20+ cu si unsurpriza

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

quote:
Originally posted by ellis

Eu voi face eco morfostructurala la 20+ pe 5.07 la Iosup; am timp sa mai fac pana pe la 22+ si in alta parte? voi unde spuneti sa merg?
Mi-a revenit si mie inima la loc. Multumesc, burticilor pt sustinere si felicitari!
Sa dea Domnul numai bine tuturor si sa ne tinem toate in brate bebicii sanatosi si frumosi!
Ellis18+

Ellis, ma bucur mult de tot pentru voi..iti doresc sarcina usoara in continuare!
Eu voi face echo la 23 de saptamani..la dr. Pop.

Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Rox eu am fost la concert la Tiesto,unde a fost fffff mare galagie si la George Michel si totul a fost bine...acum cred ca mergem la Prodigy

anca 20+

Maria
poze

Mergi la inceput

ANCA..vorbesti serios???..inseaman ca nus unt probleme nu??...te-ai simtit bine?...l-ai intrebat pe dr inainte??

ROXANA 22+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Nu am intrebat pe nimeni si sa stii ca m-am simtit bine,la un moment dat a inceput asta mica sa se agite dar s-a calmat si gata

anca 20+

Maria
poze

Mergi la inceput

ANCUTZA ce locuri ati avut??...oricum Julio e mai "asezat" ca Tiesto

ROXANA 22+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Reusesc si eu sa fac prezenta la mijlocul zilei, ca iar am avut o zi agitata.
Nici n-am reusit sa citesc tot ce-ati scris.

Roxana avand in vedere ca e concertul lui Julio Iglesias, nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme, pt ca oricat de tare ar fi muzica nu se compara cu house sau eu mai stiu ce tip de muzica zbuciumata

19+ si

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput