Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (36)
Raspunsuri - Pagina 10
ellis spune:
Eu voi face eco morfostructurala la 20+ pe 5.07 la Iosup; am timp sa mai fac pana pe la 22+ si in alta parte? voi unde spuneti sa merg?
Mi-a revenit si mie inima la loc. Multumesc, burticilor pt sustinere si felicitari!
Sa dea Domnul numai bine tuturor si sa ne tinem toate in brate bebicii sanatosi si frumosi!
Ellis18+
RGE spune:
IRINA ..asa ziceam si eu dar daca la nunta sarea asa burtica iti dai seama la un concert cum se aude si cat de tare este...
ROXANA 22+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
RGE spune:
ELLis..normal ca ai timp....eu fac la 22 saptamani si cateva zile ..si am mai facut una acum 2 saptamani..stai linistita pe bebe nu-l afecteaza in nici un fel...fa cate simti tu nevoia ca sa stai linistita
ROXANA 22+ GEORGE IONUT
irina_stef spune:
pussi acum ce sa mai fac ca s-a dovedit deja materialul cat de bun e de a cedat de la 5 luni,sper totusi sa nu ma umblu pana la sfarsitul sarcinii cu vergeturi.despre contractii,am sa vb cu dr,dar nu e prima data cand mi se intampla,mi-a mai si zis ca daca nu sunt dureroasenu e chiar asa de grav asa sper si eu.pe bb-i i-am simtit pe la 16 sau 17 saptamani dar usurel si nu pe amandoi odata,ci azi unu maine celalalt,apoi vreo saptamana nu am mai simtit pe nici unul.
20+ cu si unsurpriza
-IRINA-
gianina spune:
quote:
Originally posted by ellis
Eu voi face eco morfostructurala la 20+ pe 5.07 la Iosup; am timp sa mai fac pana pe la 22+ si in alta parte? voi unde spuneti sa merg?
Mi-a revenit si mie inima la loc. Multumesc, burticilor pt sustinere si felicitari!
Sa dea Domnul numai bine tuturor si sa ne tinem toate in brate bebicii sanatosi si frumosi!
Ellis18+
Ellis, ma bucur mult de tot pentru voi..iti doresc sarcina usoara in continuare!
Eu voi face echo la 23 de saptamani..la dr. Pop.
Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)
ancadragoman spune:
Rox eu am fost la concert la Tiesto,unde a fost fffff mare galagie si la George Michel si totul a fost bine...acum cred ca mergem la Prodigy
anca 20+
Maria
poze
RGE spune:
ANCA..vorbesti serios???..inseaman ca nus unt probleme nu??...te-ai simtit bine?...l-ai intrebat pe dr inainte??
ROXANA 22+ GEORGE IONUT
ancadragoman spune:
Nu am intrebat pe nimeni si sa stii ca m-am simtit bine,la un moment dat a inceput asta mica sa se agite dar s-a calmat si gata
anca 20+
Maria
poze
RGE spune:
ANCUTZA ce locuri ati avut??...oricum Julio e mai "asezat" ca Tiesto
ROXANA 22+ GEORGE IONUT
darleena spune:
Reusesc si eu sa fac prezenta la mijlocul zilei, ca iar am avut o zi agitata.
Nici n-am reusit sa citesc tot ce-ati scris.
Roxana avand in vedere ca e concertul lui Julio Iglesias, nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme, pt ca oricat de tare ar fi muzica nu se compara cu house sau eu mai stiu ce tip de muzica zbuciumata
19+ si
Pana vine bubu
poze bubu mic