Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Rox nu am stat f in fata dar Tiesto e mai agitat decat Iglesias,sincer nu cred ca este vreo problema daca mergi

anca 20+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

DARLEENA..MULTUMESC FRUMOS...atunci cred ca o sa-i fac o surpriza sotului
ANCUTZA...ati stat jos sau in picioare
va multumesc frumos fetelor

ROXANA 22+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Aaaaaaaaaaa...la Tiesto in picioare si la GM pe scaune

anca 20+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
Ellis, ma bucur tare mult! Felicitari!

Dragele mele, in legatura cu ecografiile- sunt tare uimita de ce aud pe acest forum. Imi pare tare rau de cazul lui Kay. Acum fara suparare, dar se pare ca aici functioneaza foarte bine "spiritul de turma". Pana acum nu a fost nimeni nemultumit, totul era la superlativ.
Cazul ei este unul mai complex, nici macar nu stim ce se intampla cu adevarat (ca atare nu se stie inca diagnosticul; exact); in plus, ea a fost tare nemultumita si de prestatia dr. Tutunaru, un alt idol aici pe forum. Nimeni nu a pomenit nimic de asta, in continuare multumire maxima.

Acesti doctori nu sunt Dumnezeu, poate asteptarile noastre sunt marite mult mai mult decat ar trebui; niciun doctor nu este zeu, sunt si ei oameni.

Haideti sa va povestesc si despre dr. Pop.Am facut primele ecografii la Sebi cu acest doctor, pe care il apreciez foarte mult. Avea program "non-stop", de dimineata pana seara tarziu. Eu aveam de ex. programari seara, pe la 19 (mi le puneam dupa programul de serviciu) si am ajuns o data sa fiu consultata pe la ora 22! Mi-am facut programare si pt. a 3a eco, am fost sunata cu cateva zile inainte ca dr. Pop nu mai este disponibil, sa aleg un alt doctor. Dr. Pop s-a imbolnavit, din cate am inteles a avut probleme grave cu inima, a fost operat/spitalizat si in starinatate. La un moment dat chiar circula un zvon cum ca ar fi murit. Oricum, nu a mai profesat o perioada lunga de timp. Acum face ecografii din nou, dar "mai cu masura",este foarte greu "de prins". Probabil ca si-a dat seama ca sanatatea dansului este mai importanta decat orice.
Urmatoarele ecografii (una chiar saptamana viitoare) le am programate la dansul; programarea insa am facut-o dupa ce am aflat ca sunt insarcinata, adica acum 5 luni de zile (este posibil ca acum sa mai fie locuri disponibile dupa ce nasc...).

Cred ca dnul dr. Iosup face aceeasi greseala, are paciente prea multe... Eu am incredere in continuare in dansul, considere ca este f. bun in continuare. Pareri pro si contra sunt pentru oricine, nu o sa gasim pe nimeni perfect...

Va pupam si va dorim o zi placuta!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

aaa, se pare ca si cu dr. Herghelegiu au fost cateva cazuri cu ceva erori majore...ceea ce imi confirma crezul ca nimeni nu este perfect...
Este usor sa darami, mai greu este sa construiesti....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

CAMI..noi nu putem decat sa ne dam cu parerea ...eu una cum am mai spus am fost multumita de Iosup..acum daca ma apuc sa dau cu pietre in el poate omul "cade" nevinovat..eu sunt "nimeni" ca sa-l judec..adevarul este undeva la mijloc..numai Dumnezeu stie ce s-a intamplat cu adevarat...

ROXANA 22+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

da Roxana!
La noi, o mamica cu baietel de mai-iunie 2004 a avut anul trecut o fetita cu grave malformatii la inimioara- poate ati citit si voi, este vorba de Irinel. Din pacate acestea nu s-au observat la nicio ecografie- ecografii facute in Canada, la un spital bun

_
Ma bucur ca au aparut si ceva vesti bune in cazul Soniei, se pare ca va fi operata la Tg. Mures, are nevoie de un shunt la o artera (din cate am inteles-pt. ca cea care aduce vestile nu stie diagnosticul exact).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hello dragele mele!!
eu de azi dimi am tot umblat cu ai mei dupa materiale, renoveaza tot, vreo 3 ore m-am plimbat pana nu am mai rezistat!! de asta nu am intrat azi la voi, dar oricum nu mi-a simtit nimeni lipsa....

eu peste 40 de minute plec la eco 4D!! sunt asa ed emotionata , de mie frica sa nu fiu dezamagita!! mi-a zis la tel fata care face programarile ca pt poza tre sa vb inainte cu bebele sa stea cum trebuie, daca vreau sa primesc . nu mi se pare corect, eu vreau poze oricum, chiar numai la "fundulet" . sa imi tineti pumnii sa aflu si eu sigur ce e bebica din burtik!! ramane fata sau ia crescut "putica' .....

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 20+ de 70% Yasmina Alisa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Anacami sunt de acord cu tine.
Este normal ca atunci cand dupa ce tu te-ai chinuit inainte sa nasti, cu probleme grave, sa mai vezi ca si puiul tau atarna de un fir de ata, sa cauti vinovati. Cred ca oricare din noi am fi facut la fel, am fi cautat explicatii, am fi dat cu piatra in x sau y.
Citind subiectul deschis special pentru Kay si postarile fetelor de la mai-iunie, inteleg ca dorinta speciala a lui Kay a fost sa se scrie pe DC ca Iosup e vinovat pentru asa ceva.
Dar tot in subiectul special pentru Sosonica au venit fete din alte tari care au spus ca s-a intamplat si USA si in alte tari mult mai dezvoltate.
Deci totul e relativ. Kay a vrut sa se razbune, fetele i-au respectat dorinta; si sincer mi se pare un gest motivat avand in vedere suferinta prin care trece.
Dar nu cred ca Iosup va avea prea tare de suferit de pe urma asta.

19+ si

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Eu am facut morfo de trim 1 la Medical City la dr. Mona Zvanca si am fost incantata. A si masurat tot, dar ne-a explicat si noua si ne-a aratat in 4D cum arata bebe si cum se misca. Tot acolo am sa fac si morfo de trim 2, la 22 de saptamani. Am mai incercat un fel de morfologica la dr Herghelegiu la sapt 15 si nu mi-a placut de nici o culoare. Mai fusesem la el anul trecut, cand mi s-a parut tare amabil, de data asta nu mi-a raspuns la nici o intrebare ba m-a si intrebat niste ciudatenii (daca am uter bicorn, etc - si nu am). Am ajuns la concluzia ca doctorii care devin prea cunoscuti si au prea multi pacienti incep sa nu mai aiba suficienta rabdare si sa se bazeze cam mult pe experienta acumulata.

Anacami , multumesc pentru lista cu doctorii de la Euroclinic, stiu ca prof Vladareanu a colaborat cu ei, nu l-am intrebat insa (inca) daca vrea sa vina (ca banuiesc ca nu e obligat). Oricum eu acolo nasc, ca m-am hotarat.

Alfa Anca , poate era si Iosup suparat si lipsit de rabdare din cauza celor intamplate. Intamplarea face sa stiu mai multe despre cazul lui Kay, am inteles ca a avut probleme cu tensiunea oscilanta si asta a fost si motivul pentru care micuta s-a nascut asa mica la 2.2 kilograme. Sincer nu stiu in ce masura era vizibila lipsa arterei la ecografie. Oricum si doctorii fac greseli, ca sunt oameni si indiferent la cati doctori te duci si cate ecografii faci, nu iti garanteaza nimeni ca bebele e perfect. Oricum eu iti inteleg supararea ca si eu am patit la fel la Herghelegiu.

Dany , tu ai cerut la Medlife si interpretare sau numai analize ? Eu tot acolo am facut TT si mi-au dat si interpretarea propriu zisa, cu riscul de varsta si cel calculat, si analizele. Eu cred ca pe ei trebuie sa ii suni, daca e nevoie o sa caut eu un nr de mobil al doctoritei care face interpretarile (mi l-a dat dr. Vladareanu)

Ellis , multe felicitari pentru micuta voastra ! Cred ca simti ca ti s-a luat o piatra de pe inima.

Azi am facut de dimineata gimnastica, apoi am facut un tratament la fata si arat ca naiba acum, dar nu mai suportam, eram iritata si incarcata de nu se poate. Maine o sa fiu mai bella. De mancare am facut ieri supa de rosii si friptura cu sos, si am avut si azi la pranz. Nu gatesc chiar in fiecare zi, dar destul de des, ca daca stau mai mult pe acasa nu prea am ce face.

18s + Sophia 80%

Mergi la inceput