Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

aaa, Anca! Si eu am fost la o eco la dr. Pop (la Sebi). M-am asteptat sa imi faca 3D/4D si am fost dezamagita la sfarsit ca a fost doar 2D. La sfarsit mi-am dat seama ca ar fi trebuit sa ii precizez, ca nu este "default" cum am crezut dupa o anumita varsta(nu stiu tu cum stabilisei).
La lungime nu mai stiu cum este la jumatatea sarcinii, dar spre sfarsit sa stii ca nu o sa ne-o mai dea pt. ca nu mai este posibila masurarea in totalitate a fatului, ci doar "pe bucati"- asta pt. ca pe masura ce creste pozitia lui este alta (va innota in cada, nu mai innoata in mare-ca la inceput ).

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

BB REAO.....am intrebat de tine!!!!!!!!!
succes la ecografie..sa dea Dumnezeu sa fie bine bebe si sa-l vezi !!!..sa ne anunti ce ai facut
DARLEENA...sincer eu cred ca este ceva la mijloc..nu stiu ce dar multe nu se leaga...parerea mea imi pare rau pt suferinta lui KAY..e normal sa caute vinovati ...dar numai Dumnezeu stie excat ce s-a intamplat...

ROXANA 22+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by RGE

BB REAO.....am intrebat de tine!!!!!!!!!
succes la ecografie..sa dea Dumnezeu sa fie bine bebe si sa-l vezi !!!..sa ne anunti ce ai facut

ROXANA 22+ GEORGE IONUT

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 20+ de 70% Yasmina Alisa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

BB ..succes mami!!!

ROXANA 22+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Darleena, poate eram mai revoltata pe dr. Iosup, dar sunt la fel de revoltata pe fata cu mesajele pt. ca nu a spus tot, ceea ce imi sugereaza razbunare nedreapta.Sper sa intelegeti ce am vrut sa spun...

Eu am citit postarile lui Kay in care era f.f.f. dezamagita de dr. Tutunaru, de asistenta medicala si conditiile din Elias in care putea muri cu zile (v-am dat link catre primul mesaj din cap. 66).In acest caz oare ce ar fi facut pacientele dr. Tutunaru, ar fi plecat de la dansul,ar fi ramas la fel de cerdibil?
Inafara de acest linkul , am mai gasit un mesaj disperat

citez din mesajul lui Kay:
"Trimis la: - 01/06/2007 : 14:12:45
--------------------------------------------------------------------------------

Sosonica avea la ultima eco, vinerea trecuta 2650gr. o sa mai merg la eco azi sau luni, nu stiu sigur inca. va anunt ! tensiunea mea acum, acasa, e 130/80, e stabila, sunt bine, dar ma omoara lipsa diazepamululi, sunt cheauna. ... daca m-ar fi tinut asa pana plecam acasa cu copilul as fi fost distrusa. sper sa-mi revion in cateva zile si sa pot maine sa plec din bucuresti pt we. ar fi perfect. va pup si daca nu adorm o sa incerc sa citesc, ce-i drept am de recuperat 3 saptamani !

daca are cineva curiozitate de ororile din elias si simte nevoia sa ii istorisesc, sa-mi spuna, oricum o sa fac un subiect separat in care atunci cand o sa-mi adun toate gandurile o sa spun tot-tot. absolut tot. cum se poatre muri in elias, spitalul de fite al romaniei...

...
Imi pare tare rau de Kay, este cumplit sa iti vezi copilul in aceasta situatie, nu stiu ce as fi facut/face in locul ei; se pare ca a suferit mult mai mult inafara de prostele interpretari ecografice.

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxana, multumesc!!
dany, in legatura cu rezultatul de la TT, vorbim mai tarziu daca vrei, dupa 18, e bine???

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 20+ de 70% Yasmina Alisa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

quote:
Originally posted by adalia

buna dimineata, gagici :)

sheri,, sa dea Dumnezeu sa nu fie nevoie sa faci cerclaj, dar daca trebuie, fa-l...si eu ma gandesc ca am sa ajung la asta pt ca am colul destul de scurt - 3 cm - si la cat ma misc eu nu m-as mira sa se si deschida un pic. In cursul zilei circul cel putin 2 ore in medie pe jos si merg si la inot de 3 ori pe sapt cel putin.

adalia 18+

Sa stii ca m-am gandit si chiar daca da vineri semne sa se inchida tot il fac, si eu sunt destul de activa si mi-e sa nu se deschida mai tarziu din nou si atunci am pus-o. Asa c-i pun fundita si nu mai car si gata.

Shery 20+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

BB succes la ecografie!!!!!!!!!
Eu abia pe 24 iulie o fac la 23 sapt si 2 zile sper sa nu fie tarziu...

Mihuta mersi mult pt raspuns....asa deci si tu ai facut la Medlife, super. OK deci eu am mers acolo pe 11 iunie (la 16 sapt si o zi)si azi am sunat sa intreb daca sunt gata rezultatele....si ei mi-au zis ca da si ca le pot vedea pe adresa lor pe net....le-am printat dar nu imi scri nimic de risc doar cele 2 masuri care vi l-em zis si voua AFP 31,7 si HCG 59220 si Estrilolul 2,9. Cand am sunat sa ii intreb despre calculul riscului tipa care mi-a raspuns a zis ca cica dr ginecolog imi poate zice asta....ca ei nu fac asa ceva.....Deci daca tie ti l-au dat , asta era o..."tampa"
Cam asa a fost deci eventual sa ma duc la ei direct sa cer acest calcul??!!

17+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

OK bb dar eu ajung acasa pe la 18.30 deci discutam atunci daca ai timp....mersi din suflet...!!!!!!!!!!!!!!!!

17+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

ANACAMI, cand am facut programarea mi s-a spus ca va fi 3D, dar marea mea nedumerire este urmatoarea : prima ecografie a fost la aproape 15 sapt, deci de trim2, aceasta a fost tot de trim2, de ce prima a fost 1.5mil si asta 2.5mil cand de fapt a facut acelasi lucru??>???? Pt ca se presupunea ca trebuia sa imi arate si imagini 3D. Stiu si eu ca mai incolo nu prea mai e posibila masurarea lumgimii dintr-o bucata, de fapt nici acuma nu mai este posibila, dar masurand pe rand cap+gat, trunchi si apoi segmentele picioarelor(pe care de fapt le-a masurat) putea sa faca un calcul si sa imi spuna cu aproximatie, dar mie mi se parea ca tb sa faca el asta, nu am stiut ca tb sa ii cer eu ce masuratori tb sa imi dea. AM vb cu o mamica mai avansata care zpune ca ea i-a cerut sa ii spuna lungimea si i-a spus-o, si de asemenea i-a dar si imagini 3D si 4D fara sa ii ceara. Din moment ce am facut programare pt 3D nu tb sa ii mai cer eu si etc. Oricum, deja sunt satula de chestia asta. A
Inca ceva, lungimea nu stie el sa mi-o spuna by default, dar ..... Sa imi spuna ce sa fac in privinta faptului ca am lichidul amniotic putin redus (sau sa ma intrebe dc am baut suficietne lichide) nu spune, dar in schimb in freca grija cate kile am luat eu in sarcina pana acuma.

O fi el bun, nu am nimik de zis, dar nu tb sa ii scot eu informatiile cu clestele din gura........

Pt ecografia de trim3 mi/am facut deja de dim programare la Pop la aproape 33 de sapt pe 13sept.

Anca 20+ Elena

Mergi la inceput