Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare!!!!!
Eu sunt fara nici un chef...Si avem de lucru...Si a aparut o declaratie de la finante unde trebuie trecuti toti furnizorii si toate facturile din ianuarie...Si noi avem o gramada...Dar sa faca ceilalti contabili ca eu nu am nervi si chef de asa ceva.SUNT GRAVIDA!!!!!!!Nu mai am chef de nimic.Plus ca daca stau vreo 2 ore pe scaun,ma doare tare fundul(adica intre bucute).Scuzati expresia.De abia ma ridic de pe scaun.

Aaaa,am inceput cursurile de gravidute.Si e super fain!!!!!!Ma cam obosesc exercitiile,se vede ca nu am facut miscare de ani de zile.Dar imi place foarte mult,si se fac si cursuri teoretice,in care ne invata multe.Si sunt o gramada de gravidute,dintre care 2 de la mamici de Cluj!Ce mult imi place!!!!!Ma mai relaxez si eu!!!!!!!

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina

Ramonel20+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
Originally posted by RAMONELLA

Salutare!!!!!
Eu sunt fara nici un chef...Si avem de lucru...Si a aparut o declaratie de la finante unde trebuie trecuti toti furnizorii si toate facturile din ianuarie...Si noi avem o gramada...Dar sa faca ceilalti contabili ca eu nu am nervi si chef de asa ceva.SUNT GRAVIDA!!!!!!!Nu mai am chef de nimic.Plus ca daca stau vreo 2 ore pe scaun,ma doare tare fundul(adica intre bucute).Scuzati expresia.De abia ma ridic de pe scaun.

Aaaa,am inceput cursurile de gravidute.Si e super fain!!!!!!Ma cam obosesc exercitiile,se vede ca nu am facut miscare de ani de zile.Dar imi place foarte mult,si se fac si cursuri teoretice,in care ne invata multe.Si sunt o gramada de gravidute,dintre care 2 de la mamici de Cluj!Ce mult imi place!!!!!Ma mai relaxez si eu!!!!!!!

bebelina

Ramonela, te rog sa imi spui daca acea declaratie este obligatorie pt toti agentii ec, sau doar pt cei din constructii

multumesc si sa stii ca te inteleg cu lipsa de chef...si la mine cheful este absent, dar nu am ce face pt ca firma noastra nu merge fara mine din pacate

adalia 19+

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

adalia suntem bine! Aseara am vizitat si maternitatea unde vine barza cu Titicii...imi place cum arata, e curat, saloane de max. 3 persoane fiecare cu dus si wc propiu! La BB-ici era Ac, si am vazut si sala de cezariana! Acum stiu exact ce ma asteapta! Si parca m-am mai calmat..nu e asa groaznic cum ma asteptam! Am cunoscut si asistenta ce instrumenteaza cezarienele si una de la neunatologie..super dragute ambele!
jasmin imi pare rau ca nu mai sunteti cu tati! Dra trec ele si cele 3 luni, mai stai cu noi pe forum!
ramonella ce faci exact la curs??? si alsa furnizoriii in pace!

pt. cele ce vreti sa stiti de Sheri , e acasa, si s-ar putea sa faca cerclajul maine la Giulesti! E ff hotarata sa-l faac si curajoasa!

PUSSI 15+ CONSTANTIN & ANA

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata fetele ,acum ne-am trezit si noi ca am avut spectacol toata noaptea,Mariuca m-a caftit de zor pe toate partile..
Pussi bine ca i-ai vazut si ca sunt bine...
Stiam eu ca Sheri este curajoasa ,bine ca face serclajul si at o sa se linisteasca si ea.
Pup fetele si o zi buna

anca 19+

Maria
poze

Mergi la inceput

ancuta pupam balerina nocturna

eu mi-am calculat: as vrea sa nasc intre 36-38 sapt, e optim pt. gemeni, adica intre 02.11 si 16.11! O sa-l rog pe DD sa duc sarcin cu bine cat mai aproape de 16.11!

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Bine zis mai Pussi,hai ca o sa fie bine ca aia mici par cumintei

anca 20+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Adalia e valabil pentru toate societatile!!!E declaratia 394.Trebuie facuta pana in 25 iulie.

Pussi fac 2 ore de curs pe saptamana,la care vin tot felul de doctori.De exemplu,marti a fost o pshiholoaga si ne-a vorbit despre depresia postnatala.Apoi se fac si 2 ore pe saptamana de aerobic si exercitii pilates.Si tehnici de respiratie,si tot felul.Mie imi place foarte mult.Azi ma duc sa-mi cumpar o minge de gravide,e foarte relaxanta.Si cica ajuta foarte mult in travaliu.

bebelina

Mergi la inceput

ramo de chestia cu "pisologul" as fi si eu interesata, la nu ma bag, ca nu-i de noi!

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..'neatza..eu de abia acum am putut sa ma dau jos din pat..sunt rupta de la gimnastica ...as mai fi dormit dar m-a treziit George ca-i este foame..Doamne am facut gaura-n pat..aseara mi-am facut lista ..agenda pe unde trebuie sa ajung ca uit..repede..si prind greu..al meu sot cand s-a uitat pe lista s-a innegrit..mi-a zis sa mai stau si in pat, linistita...pei ce sunt bolnava??.....va spun si voua lista mea??....oricum sunt aproape zilnmic ocupata cu gimnastica, masaj, Lamaze, Scoala Parintilor..sunt extenuata..hai ca fug sa-mi "prepar " ceva fara sare bineanteles...si revin la calculator..astazi stau locului ca sunt rupta stau cuminte acasica pe DC..

ROXANA 22+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Neata, fetele!
MAi, dar sunteti active rau - cu gimnastica, inot, cursuri! Bravo voua, celor care puteti sa le faceti!...eu nu cred ca ma bag la asa ceva, ca nici negravida nu eram prea activa.
Stau in casa la racoare, ca afara e infernal de cald, si pap fructe.

Pupici
18+

Mergi la inceput