Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catus76_ro spune:

salut burtici!!!
In privinta testului TT sa stiti ca nici eu nu-l fac...initial dr gineco a vrut sa ma trimita sa-l fac, apoi m-a intrebat de varsta mea si cand a auzit ca voi implini curand 31 ani (acum vreo 2-3 sapt) a zis ca totusi nu e nevoie....si eu simt ca totil e ok in privinta asta
tocmai am facut o supita de rosii......o nebunie..sper ca nu v-am facut pofta!
azi m-am simtit fff obosita si stoarsa de puteri inca de dimineata!!! voi cum suportati vremea asta???
Multi pupici pe burtici de la catus76 13 sapt si 6 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

in ce priveste TT nici eu nu fac. medicul meu nu mi-a spus nimic. fac doar analizele de sarcina si testarile de Rh.
eu am Rh negativ si sotul pozitiv. pana acum nu au aparut anticorpi si trebuie sa repet in luna a 6-a.

pe mina ma mai doare cateodata in partea dreapta sub san, langa coaste. ficatul? sau ce?

nu stiam ca semintele si alunele sunt bune pt arsuri. eu mananc in nestire. imi plac mult semintele cu sare, cele bulgaresti.

vine 90%
Roxana 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

MIHUTA inca o data imi pare rau pt prietena ta...nu am cuvinte...numai Dumnezeu stie ce si cum....inca o data imi parte rau sper sa-si revina repede si sa o ia de la capat..cat despre nastereea la Euroclinic nu vad de ce dr tau nu ar veni cu tine mai ales ca stiu ca spitalul le da comision doctorilor dinafara..si eu tot acolo nasc pt ca m-am saturat sa tot aud tot felul de nenorociri..

ROXANA 22+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Capitol nou?????/
Hai sa ne fie de bine si sa avem sarcini usoare in continuare......

anca 19+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Roxana, doctorul meu e seful clinicii de la Elias, teoretic are contract si cu Euroclinic, nu l-am intrebat insa daca vrea sa vina.

Oricum m-am hotarat, cu el sau cu altul la Euroclinic ma duc. Eu nu prea am experienta cu spitalele din Romania, ca noi ne-am intors in tara acum vreo 4 ani si de fiecare data cand am avut probleme au fost la clinici sau cabinete private. Asa ca nu le am cu spaga de nici o culoare, nu stiu cat sa dau cand sa dau cum sa dau. Alesesem Elias pentru ca imi spusese cineva ca n-ar fi foarte pregatti la capitolul neo-natologie, dar acum am aflat ca la Elias au doar un incubator si cazurile mai grave le trimit la Municipal. Asa ca n-am facut nici o scofala.

18s + Sophia 80%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

fetili lu tata...
daca ieri am vomitat..acu ne luam revansa...mi/am cumparat porumb..l/am fiert...si pepene mi/am luat...bagam si niste ciuperci..bine, cu pauzele de rigoare...:)
am vb cu o colega de fac..asteapat si ea un bebelas..are numa 7 sapt..:)sper sa fie mai norocoasa ca mine la cap. simptome..:)

20+ Stefan?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

BUna!
Mihuta, lista medicilor full-time si colaboratori Euroclinic o gasesti aici:
http://www.spitaluleuroclinic.ro/servicii_medicale.php?spec=Maternitate%20si%20Neonatologie&serv=33#specialitati
Daca este vorba de d. Vladareanu, l-am regasit si pe dansul pe lista.

Si eu vreau sa nasc aici, cu dr. Gherasie.

La Sebastian singurele maternitati in care as fi vrut sa nasc erau Municipal si CFR2; l-am nascut la Municipal (pe atunci nu exista vreo maternitate privata); am ramas dezamagita si de el, cel putin fata de cum auzisem eu ca este (chiar am scris la un moment dat si la aceasta odisee). Mi-as fi luat o camera cu plata (oficiala),dar existau doar vreo 2 care se rezervau cu cateva luni inainte- in niciun caz nu puteam sa o fac in ideea unei nasteri naturale.
Macar la Municipal am avut increderea ca in caz de ceva sunt aproape de medici f. buni de toate specilaitatile+ dotari bune in caz de vreo urgenta Doamne-fereste.

Am stat ceva in cumpana, la gandul daca se merita sau nu atatia bani pt. 2 zile, dar din ce am citit in ultimul timp de toate spitalele..nu imi mai pare deloc rau.
Pana la urma noi si copii sa fim sanatosi, ca in cazuri grave Doamne-fereste(cum este cel al lui Kay) nimic nu te mai incalzeste- ai suferi oricat numai bb sa fie sanatos

Darleena, aceste valori depind si de varsta sarcinii- trebuie sa le gasesti pe net...

Jasmin, Cataro, Roxx, felicitari!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Victo, este posibil ca baietelul tau sa fie tizul nostru ?

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

buna dimineata burtici somnuroase!

veniti la o !!!fac cinste!

pt. cele interesate de rochite, am gasit ff frumoase din bumbac, nu sunt de , dar incape lejer burtica in ele la CALLIOPE in REAL! sunt si reduceri!

si aseara am circulat mult ..am obosit si am ajuns in vizita la cineva la spital(nimic grav) si l-am rugat pe dr. de garda sa-mi vada Titicii! Si s-a uitat, Constantin era activ de numa si Ana dormea!

o zi frumoasaaaaaaaaaaaa!!!

PUSSI 15+ CONSTANTIN & ANA

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

buna dimineata, gagici :)

am intrat si eu sa va salut si sa va urez tuturor o zi nemaipomenita!

vorbeati de elevit, si eu iau in fiecare zi o pastila si doua pastile cu supliment de fier si acid folic pt ca sunt putin anemica.

mamitzu, , ma bucur mult pentru rezultatul bun de la amnio.

sheri,, sa dea Dumnezeu sa nu fie nevoie sa faci cerclaj, dar daca trebuie, fa-l...si eu ma gandesc ca am sa ajung la asta pt ca am colul destul de scurt - 3 cm - si la cat ma misc eu nu m-as mira sa se si deschida un pic. In cursul zilei circul cel putin 2 ore in medie pe jos si merg si la inot de 3 ori pe sapt cel putin.

pussi,, mneata, cum e ceiucul? cum se simt Titi mici azi?

fug sa imi schimb semnatura ca azi avem 19 sapt! mi se pare ca asa de repede a trecut timpul....dar cred ca a doua jumatate a sarcinii va trece mult, mult mai incet ;(

adalia 18+

a happy mom-to-be

Mergi la inceput