Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (36)
Raspunsuri - Pagina 30

bb_yasmi spune:
petro ciaoooo!!
ce mai faci????
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 20+
Yasmina Alisa
poza eco bb si burtik

adinag spune:
BB, ai grija, probabil din cauza caldurii? Si probabil ca ai si tensiunea mica? Cand e asa cald si simt ca-s mai moale, eu maibag o cola light, mi-a zis si dr. ca e ok, ca sa nu ma preling si eu pe podea...
Dany, ma bucur ca a iesit totul bine!!! Ti-au fcut aia o seara si o noapte "de vis", nu-i asa?
Adina 13+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

adinag spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
fetelor de cand a venit mami meu in tara o exploatez la maxim..., in fiecare zi vreau cate un fel de mancare!!!
voi cum ati alege Yasmina sau Iasmina ???
aaa v-ati gandit dc nasteti in noiembrie cand faceti botezul??? mie imi este ciuda ca nu pica primavara-vara-toamna!!!
_
viitoare mami20+
Yasmina Alisa
poza eco bb si burtik
Pe fetita mea o cheama Jasmina, asta ptr ca in germana e mai ciudat un nume incepand cu Ia... adic cu i. Eu as alege Iasmina, nu stiu de ce nu-mim place litera Y. dar astea-s amanunte, suna la fel si ucm va place voua!
Oricum e un nume extraordinar de frumos (stai ca ma inec acuma

Oricum, va urez si voua balaceala frumoasa si un concediude vis!
Adina 13+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

pussi spune:
Se pare ca SHERI a facut cerclajul!!! Sa-i tinem pumnii sa nu aiba contractii si sa treaca cu bine peste el!!!
PUSSI

Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi

pet.cost2005 spune:
Mor de cald ... si peste vreo ora tre' sa ies pana la banca !!!!!!!!!! Oooooffff ...
Petronela
puiutul mult dorit !!!!

bb_yasmi spune:
eu ieri l-am intrebat pe dr ce sunt alea contractii ca mie frica sa am si sa nu imi dau seama, a zis sa stau linistita ca atunci canbd le voi avea nu am cum sa nu imi dau seama...
sherry, mult noroc!!!
wooww pussi deja ai 15 sapt!! ce repede trece timpul!!! mergi diseara la Mall? la "chestia" aia pt viitoare mamici???
_
viitoare mami 20+
Yasmina Alisa
poza eco bb si burtik

anacami spune:
Buna!
Adina, ti-am vazut pozele! sunteti f. frumoase, fetita iti seamana f. mult. Aveti niste ochi superbi
BB, mie imi plac ambele variante dae de tine + cea care mai circula Jasmina/Jasmine. Sa fiti sanatoase, asta este cel mai important
Pussi, multumesc mult; voi merge si eu sa vad poate gasesc niste rochitele frumoase.
Mai vreau si costum de baie (voi cauta in mai multe parti)+rochii de plaja mai lejere, ca mai avem nitel si plecam...
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

creem spune:
Sheri, iti tinem pumnii stransi sa fie totul bine! Ai grija de tine, odihneste-te, menajeaza-te cat poti!
BB, ma bucur ca totul a fost bine la echo si ca bebelina ta e bine! Si ma bucur mult ca dr. ti-a acordat atentia care trebuie si ca ai vazut-o pe bb in 4DAcum chiar te duci in concediu linistita! Dar ai grija cu soarele, sa nu mai lesini si pe acolo! Stai la umbra, bea multa apa plata si mananca pepeni!
Dany, Totul e bine cand se termina cu bine! Te-ai agitat tu putin, dar cu folos!
Pupici la toate burticutele19+

anacami spune:
Sheri, bafta! sa ajungeti cat mai aproape de 40 saptamani!
Darleena, este frumos numele, dulce
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by creem
BB, ma bucur ca totul a fost bine la echo si ca bebelina ta e bine! Si ma bucur mult ca dr. ti-a acordat atentia care trebuie si ca ai vazut-o pe bb in 4DAcum chiar te duci in concediu linistita! Dar ai grija cu soarele, sa nu mai lesini si pe acolo! Stai la umbra, bea multa apa plata si mananca pepeni!
19+

_
viitoare mami

poza eco bb si burtik