Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (36)
Raspunsuri - Pagina 31
mihuta spune:
Sheri,
mult noroc si rabdare ! Sper sa nu ai contractii si sa ne vedem cu toate la 40 de saptamani !
18s +
Sophia 80%
bb_yasmi spune:
cine deschide capitol nou????
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami
20+
Yasmina Alisa
poza eco bb si burtik
adinag spune:
Sheri, tinem pumnii!!! Va fi totul bine!
Camelia, multumesc pentru aprecieri! ![]()
Gata, o sterg la cumparaturi, mancare si chestii pentru drum!
Adina 13+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
slimatei spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
ai mei au zis ca ii putem numele Iasmina (cu I normal) pt ca mai tarziu ca avea tot timpul probleme cu numele, cum se scrie. si incep si eu sa cred ca au dreptate!!
iar la botez eu ma gandeam prin februarie, martie, dar toti mi-au zis ca e bine sa iti botezi copilul la 2 luni!! asa ac va fi intre craciun si revelion (la data in care am facut noi logodna!!)
_
viitoare mami20+
Yasmina Alisa
poza eco bb si burtik
si mie imi place mai mult Yasmina, dar numai tu poti alege...
in leg cu botezatul de ce e mai bine la 2 luni?daca ar fi dupa mine l-as boteza si in martie,dar babele de la noi(din ro)zic cum sa-l botezi asa tarziu un copil cu cat il botezi mai devreme cu atat mai bine dacase intampla ceve tb sa fie botezat, de parca daca ar fi sa se intample botezul l-ar scapa de necazuri...eu nu prea cred in superstitii... sa-l vad eu iesit....
STEFANIA
+14
Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...E usor sa cazi, dar e asa de greu sa te ridici!
foto cu burtici
nu am fost niciodata un manechin
alfa_anca spune:
SHERI multa bafta in continuare si sa dea DD sa ajungi cu bine la termen si sa fii cumintica.
Hia ca ma apuc eu de capitol nou dc nu s-a apucat altcineva intre timp.
Anca
21+
Elena
bb_yasmi spune:
haide anca, asteptam capitol nou!!!!

_
viitoare mami
20+
Yasmina Alisa
poza eco bb si burtik
Victo spune:
Am facut la nimereala analiza de listeria. rau m/am simtit, din nefericire, mult timp.pana pe la 18 sapt vomitam zilnic de cate 2/3 ori...
da, o tratez..dar ma gandesc..acuma o sa trebuiasca sa tot fac lunar analize pt ea?
am sunat_o pe mama saraca..ma duc in 10 iulie la ea..si am inceput..sa dezgheti frigiderul...sa il dai la 3/4...sa imi faci mancare proaspata tot timpul..o sa zica ca am innebunit..:) o sa se sature de mine o saptamana..;)
numai eu am arsuri de la fructe????????
20+
piticul Stefanut
dany26 spune:
quote:
Originally posted by adinag
BB, ai grija, probabil din cauza caldurii? Si probabil ca ai si tensiunea mica? Cand e asa cald si simt ca-s mai moale, eu maibag o cola light, mi-a zis si dr. ca e ok, ca sa nu ma preling si eu pe podea...
Dany, ma bucur ca a iesit totul bine!!! Ti-au fcut aia o seara si o noapte "de vis", nu-i asa?
Adina 13+
Mda asa e!!! scuze ca ti-am gresit numele atunci cand multumeam....stiam adaliag in loc de adinag
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
17+
ANDREI

....stiam adaliag in loc de adinag