Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Neatza fetelor!!
Sun foarte fericita si usurata dupa vestile incomplete de ieri...din cauza receptionistelor slab pregatite....am fost azi la Medlife sa cer rezultatele pt TT si mi le-a dat f frumos pe toate inclusiv calculul de risc care este risc pacienta 1:1270 iar risc de varsta este 1:1281!Deci totul e ok , baietelul nostru este sanatos!!!

Pussi BB creem adaliag mersi de sustinerea care mi-ati aratat-o ieri!

Si m-am ingrasat 1,5 kg iar peste burtica am 81 cm....

Va urez o zi usoara si racoroasa daca se poate...!!!

17+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Multumesc pentru raspunsuri.

Pe 20 iulie am programare la 3D, abia astept sa-l vad pe bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

adina, da eu vroiam fetita, tati baiat. concediu placut si balaceala placuta!! si eu de abia astept!!
dany,, felicitari pt rezultate si ma bucur ac totul e bine acuma si esti linistita!!!

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 20+ Yasmina Alisa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

fetelor de cand a venit mami meu in tara o exploatez la maxim..., in fiecare zi vreau cate un fel de mancare!!!

voi cum ati alege Yasmina sau Iasmina ???
aaa v-ati gandit dc nasteti in noiembrie cand faceti botezul??? mie imi este ciuda ca nu pica primavara-vara-toamna!!!

_

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Buna, fetelor! Felicitari tuturor celor care si-au vazut puiutii ca sunt bine la eco, am citit si eu acum ce i s-a intamplat lui kay si am ramas cam mirata. Si eu am fost la sarcina precedenta la 12 si 20 de sapt la el, mi-a placut f tare, a fost atent, am stat cate 35-40 de minute la el, mi-a dat totul scris, lungimi, poze, plus caseta vhs, asta la CMU. Acum n-am reusit sa ma programez la CMU pt eco de 20, am fost acolo la cea de 12, mi-a placut la fel de mult, a glumit cu sotul, ne-a incurajat sa ne apucam si de al treilea, poate acela va fi baietel. Acum a ramas sa ma duc la Fortis in sapt 9-13 iulie, cu mentiunea de a-l mai suna o data cu o sapt inainte sa ma programeze. Ca sa fiu sigura ca prind un loc m-am programat si la Polisano pe 13 iulie, nu stiu exact cum e acolo. A fost cineva, au aparatura performanta? Ca totusi e o eco importanta si as vrea sa fie bine facuta. Ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

bb, ai grija mama cu caldura si deshidratarea ca nu-i de gluma !

Dany, stiu ca eco se face intre 18-24 de saptamani, mie mi-a recomandat doctorita la care am facut eco de trim 1 sa vin la 22 de saptamani ca atunci ar fi cel mai bine. Felicitari pentru rezultate !

Victo, nu uita sa-mi spui si mie daca tu ai avut ceva simptome la listeria sau ai facut analiza asa pur si simplu.

Si noi vrem in vacanta ! O sa plecam la Nisa dar ni stiu cand, teoretic peste 2-3 saptamani sau peste 5, ca peste 4 am programarea la eco si nu vreau s-o pierd pentru nimic in lume. In plus mi-am facut o programare si saptamana viitoare aici loco (la Buzau) la o ecografie sa o mai vedem pe Sophia !

18s + Sophia 80%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

btw, darleena, f frumos Kara, eu ma gandeam pt noi la Kira, desi nu suntem de prin dobrogea si parca nici nu se potriveste cu numele de familie. Acu oscilam intre Sofia si Sabina.

V-ati dat careva cu crema de corp care are si autobronzant in ea? Am intrebat dr gineco si a zis ca e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

BB, sa stii ca acum ceva timp si noi ne gandeam la Yasemin ca nume pentru fetita. Yasemin inseamna iasomie in turca, iar mie imi place tare mult mirosul de iasomie si Turcia (ca am locuit acolo vreo 6 ani). Eu una as alege Yasmina.

Cu botezul, am zis ca prin ianuarie, februarie, desi tare mi-as fi dorit o petrecere campaneasca la casa noastra de la Monteoru, dar asta e. La noi tot neamul e nascut in toamna/iarna : soacra, cumnata si nepotica in septembrie, fratele meu si sotul in octombrie, mama si socrul in noiembrie, eu si cumnatul in decembrie. Asa ca n-avem niciodata ocazia sa facem petreceri mari vara.

18s + Sophia 80%

Mergi la inceput

ai mei au zis ca ii putem numele Iasmina (cu I normal) pt ca mai tarziu ca avea tot timpul probleme cu numele, cum se scrie. si incep si eu sa cred ca au dreptate!!
iar la botez eu ma gandeam prin februarie, martie, dar toti mi-au zis ca e bine sa iti botezi copilul la 2 luni!! asa ac va fi intre craciun si revelion (la data in care am facut noi logodna!!)

_

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

ciaooooooo !!!!

Soare, cald si toropeala !!!

bb - felicitari pt. fetita !!! Eu as alege Yasmina ... daca tot e un nume deosebit de ce sa-l "romanizezi"??? Parerea mea ...

darleena - felicitari si tie !!!! Si Kara e frumos si ff intalnit aici, dar asa cum spunea stefania, scris Cara/Carina.

Noi botezul o sa-l facem prin martie ... chiar daca bb va fi mai maricel decat spune "traditia" ortodoxa ... (pana-n 40 de zile parca). Si va fi aici, in Italia. Asta daca totul va fi bine si bb sanatos, sa nu ceara botez inainte.

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Mergi la inceput