Cum si unde sa trimitem gunoiul selectat!
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
Gabrielama spune:
http://www.hotnews.ro/articol_76630-Incalzire-globala-bradul-vesnic-verde-devine-un-basm.htm
http://www.hotnews.ro/articol_76715-ANM-Romania-se-va-confrunta-cu-o-seceta-catastrofala-in-septembrie.htm
Si subiectul asta nu trebuie facut Fierbinte?????
Gabi
Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
brendamitran spune:
haideti va rog si la subiectul "incalzirea globala",de la discutii generale,poate reusim sa il facem fierbinte....
Buggy,poti sa dai un copy-paste,sa ducem si acolo postarile de aici?
BRENDA
FOREVER YOUNGSa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
buggy spune:
Sigur ca da, dar nu chiar acum, am o conectie ingrozitor de proasta
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
Diablette spune:
aplaud subiectul...
ieri, iesind de la Metro, am vazut ceva de genul "Punct de colectare" si era o portiune ingradita in curtea magazinului, aproape de iesire, erau acolo multe bax-uri de apa minerala, atat am zarit in fuga.... cred ca e un punct de colectare mat. reciclabile, ma interesez data viitoare cand merg. scuze de exprimarea incoerenta, scriu pe fuga. Revin
buggy spune:
Diablette te asteptam cu informatii noi!
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
gabi_j spune:
Fetelor, am si eu o intrebare: toate recipientele de plastic sunt pet? sau doar cele pe care scrie PET?? Am ceva cutii de inghetata; pe ambalaj este semnul ala cu punctul verde si cu nenea care arunca ceva in tomberon, dar PET nu scrie.
Stiti cumva un site care explica aceste iconitze?
www.telefonie-mobila.ro" target="_blank">FITZE MOBILE
brendamitran spune:
cred ca ai putea intreba direct la puncetele de colectare.....dar probabil ca merg si alea,nu?
BRENDA
FOREVER YOUNGSa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mistral/mistral.jpg)
mistral spune:
quote:
Originally posted by gabi_j
Fetelor, am si eu o intrebare: toate recipientele de plastic sunt pet? sau doar cele pe care scrie PET?? Am ceva cutii de inghetata; pe ambalaj este semnul ala cu punctul verde si cu nenea care arunca ceva in tomberon, dar PET nu scrie.
Stiti cumva un site care explica aceste iconitze?
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
bloguletul meu
Eu stiu ca "PET" reprezinta initialele polimerului din care sunt facute sticlele de plastic si nu toate ambalajele din plastic sunt din PET.Pe caserolele din plastic am vazut sub semnul de reciclare "PP" sau "PS".
Si noi avem in oras tomberoane pentru PET-uri,dar nu stiu unde e punctul de colectare sa-i intreb.Ma mai interesez.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/M&M/M&M.jpg)
M&M spune:
Dar ambalajele din plastic unde le putem duce???
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
gabi_j spune:
Noutati despre www.romanialibera.ro/a99742/timbrul-verde-inscris-separat-pe-etichete.html" target="_blank">reciclarea electrocasnicelor.