Cum si unde sa trimitem gunoiul selectat!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Adrese centre de colectare din Bucuresti
Daca doriti sa duceti singuri hartie la reciclat iata cateva adrese din Bucuresti. -adresele sunt luate din site-ul copacului de hartie.SC AMPLITECNA SA
Sos. Andronache, nr 201 Bis,
Bucuresti, sector 2
Hartie si cartonSC ANA TOTAL SRL
Bdul. Garii Obor nr. 3,
Bucuresti, sector 2
HartieSC CAMI COMEXIM SRL
Str. Darmanesti nr. 16,
Bucuresti, sector 1
HartieSC CRIMAR IMPEX SRL
Sos. Giurgiului nr. 170 B
Bucuresti, sector 4
HartieSC TOMARVA G&V IMPEX SRL
str. Chiciurei nr. 31,
Bucuresti, sector 3
Sticla, hartie si cartonSC MARVIMPEX RECYCLING SRL
str. Zabrautului nr. 28 - 32, Corp N,
Bucuresti, sector 5
Hartie si cartonSC REMAT BUCURESTI SUD SA
Soseaua Berceni-Fort nr. 5
Bucuresti, sector 4
Hartie si cartonSC REMAT VEST SA
Str. Barsanesti nr. 23
Bucuresti, sector 6
Hartie si carton, metale (otel)SC RER ECOLOGIC SERVICES SRL
Bdul. Timisoara nr. 10,
Bucuresti, sector 6
Hartie si cartonSC ROMRECYCLING SRL
Str. Drumul Sabarului nr. 1
(Soseaua de Centura)
HartieSC ROSAL GRUP SRL
Soseaua Dudesti -Pantelimon nr. 32-40
Bucuresti, sector 3
Hartie si cartonSC URBAN SA
Bld. Timisoara, sector 6
Bucuresti, sector 6
Hartie si carton
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Buggy,
Super gaselnita cu reciclarea telefoanelor mobile, eu chiar aveam unul si vroiam sa scap de el dar stiam ca bateria e foarte daunatoare pt mediul inconjurator, asa ca l-am tot pastrat. Sambata cred ca asta fac, ma duc sa il predau la un centru Vodafone de reciclare si ii voi sfatui si pe alti cunoscuti de ai mei sa faca la fel - revin cu info despre cum s-a derulat procedeul.
Si vreau din tot sufletul sa reciclez si hartia si s-o duc la un centru de colectare, ma voi interesa de unul din Militari de unde stau eu. Eu arunc foarte multa hartie si de acum inainte voi face un efort sa o sortez mereu.
In septembrie, la compania la care lucrez va fi un eveniment care implica voluntarierea pentru diverse actiuni care sa aduca un beneficiu comunitatii in care traim. Ideea evenimentului este sa faci ceva care conteaza, cu bani putini. Cred ca proiectul meu va fi sa mergem sa voluntariem intr-un centru de colectare a hartiei, sa invatam cum se procedeaza si cat ne ajuta reciclarea hartiei si sa ii convingem pe colegii nostri sa stranga timp de o saptamana ziarele si hartia pe care o arunca si sa o aduca la centru. Cred ca va fi un impuls pozitiv pentru ei sa faca acest lucru si pe viitor. Eventual, putem face niste insigne pentru cei care au colectat hartia pe care sa scrie "Eu reciclez" sau ceva de genul acesta. Tineti-mi pumnii sa imi accepte proiectul!

Leah

Mergi la inceput

Leah
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Subiect sticky? Imi pare rau ca postez off-topic,dar chiar nu ma pot abtine.
Subiect sticky l-am vrut si eu pe cel cu incalzirea globala,si mi s-a raspuns dupa nenumarate apeluri,dandu-mi-se peste nas sa nu mai fiu insistenta,si ca ala e un subiect care nu are ce sa caute la subiecte sticky,daca cititi,o sa vedeti la subiectul respectiv,in primele pagini.

Desi era vorba totusi de incalzire globala,cred ca planeta asta la urma urmei,ramane a copiilor nostri si a copiilor lor,s.a.m.d.
In fine,nu mai vreau sa ma amarasc,am vrut doar sa spun,sa nu speram prea mult......

P.S.Cum pot cara hartia si sticlele de plastic daca nu am masina? Ei nu pot veni sa le ia?
Ma gandesc ca as face niste saci imensi jos,in scara blocului,unde sa-i rog pe toti vecinii sa arunce ziarele si sticlele de plastic....

Acum am vazut cu copacul de hartie,dar totusi,unde ii pot contacta pe respectivii sa vina sa ia deseurile?

BRENDA
FOREVER YOUNG

Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Brenda vin ei si le iau, sunt sigura de asta. Am vazut la copacul de hartie ca au nevoie de mai multi voluntari care sa mearga si sa ia hartia stransa.
Eu inca nu am apucat sa sun la cei de la salubritate.ro. Sunt tare curioasa in ce fel se implica.
www.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Buna!
Am fost astazi si am predat telefonul meu vechi pentru reciclare la un magazin Vodafone. Am completat un formular ca il cedez si asta a fost tot. Mi-am sfatuit si prietenii sa faca acelasi lucru si am reusit sa cooptez vreo cativa.

Leah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Cartusele de imprimanta folosite le trimit la www.cartusegoale.ro
Bateriile uzate pot fi predate la magazinele de electrocasnice.
Langa blocul nostru este un tomberon special pentru PET-uri. Ma bucur pentru ca il foloseste multa lume.
Vreau sa caut in Oradea un loc unde se colecteaza hartie.

Foarte multa lume nu stie ca sunt anumite deseuri care sunt foarte daunatoare mediului. Aceasta problema ar trebui sa fie mult mai mediatizata la noi intara. Mor incet cand vad cate mizerii sunt peste tot: pe marginile apelor (rau, lac, mare), in paduri, in munti, si cam oriunde. Nu stiu cum pot fi unii atat de inconstienti!

www.telefonie-mobila.ro" target="_blank">FITZE MOBILE

Mergi la inceput

Am mai citit undeva de tomberoanele amplasate in Oradea,de ce oare numai in Oradea.....

Ca sa vina sa ia hartia de acasa,exista vreun nr.de tel la care pot sa-i sun?

BRENDA
FOREVER YOUNG

Mergi la inceput

Gaby, foarte buna informatia legata de cartusele de la imprimanta
Acum totul e sa ne si punem pe treaba. Mai ales selectarea hartiei zic eu ca e extrem de importanta, pt ca hartia amestecata cu gunoiul in timp se distruge ( e biodegradabila) si nu mai poate fi recuperata si iar trebuie sa se taie copaci ca sa se faca alta hartie.
Daca o selectam si o trimitem pt reciclare chiar putem contribui f mult la patrarea unui echilibru.
www.funscience.ro

Mergi la inceput

astia de la copacul de hartie dau niste nr.de tel pentru centre unde trebuie sa duci tu hartia....io vreau unul care sa vina sa o ia.....sau nu stiu eu unde sa ma uit?

BRENDA
FOREVER YOUNG

Mergi la inceput