Cum si unde sa trimitem gunoiul selectat!
Raspunsuri - Pagina 4
mistral spune:
Am si eu un frigider vechi,il tin in beci de citiva ani.nu stiu ce sa fac cu el.am vazut in articolul de mai sus ca singurul centru de colectare se afla in Bucuresti.
gabi_j spune:
Mistral... mai pastraza-l pana se construieste un astfel de centru si in zona noastra.
Am auzit ca este ceva promotie la Domo, parca, nu mai stiu exact. In cazul in care cumperi un frigider nou, il preiau pe cel vechi pentru 100 ron. E o idee buna... doar in cazul in care vrei sa il schimbi pe unul nou.
www.telefonie-mobila.ro" target="_blank">FITZE MOBILE
mistral spune:
E o idee buna,dar eu am combina frigorifica luata acum 2 ani si nu mai am nevoie de frigider nou.As vrea sa scap de el pt. ca imi ocupa loc.
Pe de alta parte vecinul de peste drum si-a adus acum 2 luni vreo 13-15 frigidere vechi,nu imi dau seama ce poate face cu ele dar ma intreb daca nu sunt daunatoare si pt. oameni.
Stiti ceva despre asta? Stiu ca freonul e daunator pt. stratul de ozon dar daca e si pentru oameni sau natura din imediata apropiere nu stiu.
buggy spune:
Buna,
Eu deja m-am apucat sa strang hartia intr-un sac mare separat. Voi ce ati mai facut?
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
anda141 spune:
Si noi strangeam hartia, lunea sau vinerea vin baietii de la copacul de hartie si o iau.
http://www.copaculdehartie.ro
anda141 spune:
quote:
Originally posted by brendamitran
astia de la copacul de hartie dau niste nr.de tel pentru centre unde trebuie sa duci tu hartia....io vreau unul care sa vina sa o ia.....sau nu stiu eu unde sa ma uit?
BRENDA
FOREVER YOUNG
Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
Suna si vorbeste cu ei, ca la noi la firma vin ei si o iau.
http://www.copaculdehartie.ro
M&M spune:
Deocamdata, strang hartia!!!! Dar nu stiu unde sa o duc. Adica daca adresele scrise ceva mai sus, sunt bune si o alta intrebare , ce fac cu sticlele din plastic si sticla???
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
b.nica spune:
chiar nu putem sa facem si noi o treaba ca lumea?sunt multe gunoaie reciclabile si niciun AFACERIST roman nu marseaza;le pute?se pot scoate multi bani din hartie,aluminium(recip. de bere),plastic,etc.!l-am auzit intamplator pe Prigoana ca volumul mare al pet-urilor nu compenseaza costurile transp.mi s-a parut ciudat raspunsul.
dianocica spune:
la ikea peste tot sunt cosuri de gunoi separate. pt hartie/plastic/altele. credeti ca le a spun cineva si femeilor de servici care vin cu o manusa de plastic si culeg totul intr un mare sac?
diana si david 03.12.06
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
terry spune:
Si eu ma apuc sa strang hartia.
Nu o mai arunc, dar vreau sa vad copaci muuuulti peste tot.
Am luat si eu legatura cu cei de la copacul de hartie (le-am trimis mail, astept raspuns) sa vad daca ma pot ajuta sa extind campania la nivel de bloc.
Buggy, contacteaza-ma pe privat sau pe mess, te rog.