Relatie cu un barbat care a fost casatorit

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nume spune:

adunutza, familiile care nu sunt de stricat...nu se strica. Nu exista un calificativ general valabil pt. femeile care urmeaza in viata unui barbat dupa alta/e femeie. Dupa cum nu exista un calificativ pt. toate femeile. Daca ti s-a parut pe moment ca gasesti unul... sa stii ca e gresit. Oricare ar fi el.

nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Sint oarecum de acord. Totusi, nu e un lucru de lauda cind cineva intra intr-o relatie cu o persoana casatorita.
A... si toti spun ca relatia era gata de fapt. N-am auzit pe cineva care sa spuna ca a distrus o casnicie minunata.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Citind toata povestea eu privesc lucruile asa: prietenul e de vina in primul rand ca nu apus piciorul in prag si asta nu acum ci acum 2 ani macar,putea sa bage divort si asa avea si dreptul de vizita al copilului fara ca exa sa poata sa mai spuna ceva,atata timp cat tribunalul a hot ceva.
Daca te iubeste tb sa te creada si pe tine si sa nu-ti reporseze ca esti vinovata pt faptul ca nu-si mai poate vedea copilul.
La faza cu "tati nu te mai iubeste ca iubeste pe altcineva" si la interzisul vederii acesteia , mama procedeaza gresit,fiinca copilul creste si o sa ajunga sa inteleaga cum sta sit defapt.Nu tb sa mizezi ca e mic si-l poti manipula, el va creste si va cunoste adevarul.
Iar ref la dif de varsta nu mi se pare mare,poate doar privind cati ani aveai cand v-ati cunoscut.
Acum nu stiu care e totusi adevaratul motiv al despartrii lor, numai voi sau ei il stiu, asa ca restul sa nu o judecam pe berbeaca ca ea ar fi dus la ruptura dintre cei doi.
Eu ma pun intr-un fel in pielea ei si eu aveau 21 si sotul 28 cand ne-am cunoscut,numai ca el era deja separat de 3 ani si divortat de 2.
Cat de prietenia cu fosta.....am incercat de dragul copilului,nu a mers, am avut parte de cuvinte grele si acuze.Daca ar fi sa dau acum timpul inapoi cu 10 ami nu m-as mai implica deloc intr-o legatura cu fosta nici macar de dragul copilului sau pt al meu care nu mai voia sa aibe leg cu ea,asa ca eu tb sa fac pe mesagerul.Daca ne-am vedea ne-am saluta,dar atat,nu iesit la cafele, impartasit io mai stiu ce ca dupa sa vina si sa-mi spune "fa-ti draga copilul tau si lasa-l pe al meu in pace ca stiu eu cum sa mi-l educ".

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Nu stiu ce importanta are cine-i vinovat, dar daca asa e moda, o sa spun si eu: berbeaca, esti prima vinovata ca te-ai incurcat cu un barbat insurat. Trebuia sa stii ca nu se face, plus ca un barbat, oricum mai matur ca tine, spune multe ca sa-ti intre in gratii.
Trecand peste aceasta (nu de alta, dar deja s-a intamplat...), o sa-ti spun ca viitorul nu suna bine pentru tine. Asta pentru ca iubitul tau este cam...debusolat, ca sa fiu dragut. Nu stiu daca te crede atunci cand ii spui ce induri de la mama copilului lui, dar sa te acuze pentru fitele pe are i le face aia, este un abuz. Este un inceput dintr-un sir de nedreptati pe care, vad, esti dispusa sa le inghiti, in numele dragostei.
Esti foarte tanara, deja ai o greseala la activ, ma tem ca vei continua sa suferi, pentru ca tu crezi ca promisiunile se tin in orice conditii si de catre oricine.
Cred ca trebuie sa te trezesti si sa incepi sa reactionezi ca un om rational. Iubitul tau trebuie sa-si asume trecutul sau si prezentul cu tine, pentru ca le are pe amandoua. Ma rog, de trecut e sigur, de prezent...ce vreau sa spun este ca dragostea lui pentru copil nu ii justifica atitudinea fata de tine. Ma tem ca asta e doar inceputul. Tu nu te temi?

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns berbeaca spune:

Hello!
Am citit postarile voastre. Va multumesc pt parerile sincere.
Cred ca lucrurile au inceput sa se indrepte, in sensul ca nu mai aduce vorba nici de copil, nici de fosta. Eu nici atat. Il las sa se linisteasca, sa-i treaca. Am stat de vorba cu el si am hotarat sa nu ma mai bag, nu ma mai intereseaza si cu asta basta. Oricum dupa ce o sa-i treaca dracii o sa vina singur sa-mi spuna. M-am gandit si la sfaturile voastre si sunt dezinteresata de situatia cu fosta. Nu ma mai bag.

Mergi la inceput

Am avut discutii si pe tema de ce nu divorteaza mai repede. Raspunsul lui a fost ca nu se grabeste, pt ca ea il lasa sa-si vada copilul mai des decat l-ar lasa judecatorul. O perioada il vedea la 2 zile, dupa care ea a facut tot posibilul sa o mai rareasca. A mai fost o intamplare ca asta, in care ea a facut pe dura si nu l-a lasat sa-si vada copilul....atunci motivul care a enervat-o nu avea nici o legatura cu mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

quote:
Originally posted by adinutza78

tu esti de vina ca te-ai incurcat cu un barbat casatorit. Tu ai ales,suporta consecintele.Nu-mi cereti sa inteleg,nu o pot.Sunt n barbati fara familie.Urasc femeile care strica familiile altora.Sa nu spun ce cred despre ele!!!

Cine strica mai mult, barbatul caruia nu-i pasa de familia lui, sau o oarecare careia nu-i pasa de o familie oarecare? Sau "barbatii e barbati maica, ce sa le faci"?

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stralucitor1 spune:

[Originally posted by ellej[/i]
[/quote]
Cine strica mai mult, barbatul caruia nu-i pasa de familia lui, sau o oarecare careia nu-i pasa de o familie oarecare? Sau "barbatii e barbati maica, ce sa le faci"?
[/quote]

ai mare dreptate, Elle! ce trist este ca subiectivismul cu miros de ev mediu mai bantuie inca...

'Success' comes before 'work' only in the dictionary

To and Me

Mergi la inceput

E f usor sa judeci, sa condamni pe altcineva. De inteles e cel mai greu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

quote:
Originally posted by tumpi

Citind toata povestea eu privesc lucruile asa: prietenul e de vina in primul rand ca nu apus piciorul in prag si asta nu acum ci acum 2 ani macar,putea sa bage divort si asa avea si dreptul de vizita al copilului fara ca exa sa poata sa mai spuna ceva,atata timp cat tribunalul a hot ceva.
Daca te iubeste tb sa te creada si pe tine si sa nu-ti reporseze ca esti vinovata pt faptul ca nu-si mai poate vedea copilul.
La faza cu "tati nu te mai iubeste ca iubeste pe altcineva" si la interzisul vederii acesteia , mama procedeaza gresit,fiinca copilul creste si o sa ajunga sa inteleaga cum sta sit defapt.Nu tb sa mizezi ca e mic si-l poti manipula, el va creste si va cunoste adevarul.
Iar ref la dif de varsta nu mi se pare mare,poate doar privind cati ani aveai cand v-ati cunoscut.
Acum nu stiu care e totusi adevaratul motiv al despartrii lor, numai voi sau ei il stiu, asa ca restul sa nu o judecam pe berbeaca ca ea ar fi dus la ruptura dintre cei doi.
Eu ma pun intr-un fel in pielea ei si eu aveau 21 si sotul 28 cand ne-am cunoscut,numai ca el era deja separat de 3 ani si divortat de 2.
Cat de prietenia cu fosta.....am incercat de dragul copilului,nu a mers, am avut parte de cuvinte grele si acuze.Daca ar fi sa dau acum timpul inapoi cu 10 ami nu m-as mai implica deloc intr-o legatura cu fosta nici macar de dragul copilului sau pt al meu care nu mai voia sa aibe leg cu ea,asa ca eu tb sa fac pe mesagerul.Daca ne-am vedea ne-am saluta,dar atat,nu iesit la cafele, impartasit io mai stiu ce ca dupa sa vina si sa-mi spune "fa-ti draga copilul tau si lasa-l pe al meu in pace ca stiu eu cum sa mi-l educ".

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Tumpi, imi place foarte mult ce ai zis.
Mai ales ultima parte.
Chestia cu hai sa stam toti 3 la o masa mi se pare nu numai absurda...dar si pierdere de timp.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput