Relatie cu un barbat care a fost casatorit
Raspunsuri - Pagina 8
ileanna spune:
quote:
Originally posted by adinutza78
Eu ii dau dreptate fostei,care lupta din rasputeri sa-si aduca fostul sot si pe tatal copilului inapoi.normal ca nu te place, deoarece in conceptia fostei sotii, tu esti vipera cea rea care le-a stricat casa.cred ca, daca doamne fereste as fii in situatia ei si eu as incerca sa-i fac rau viitoarei si poate as recurge chiar la gestul de a nu-l lasa sa vada copilul.
Da' de ce sa-i faci rau viitoarei draga? Ca daca scapi de ea mai sunt alte sute de femei si fetiscane. Ai de gand sa le omori pe toate pana ramai singura femeie de pe pamant? Ca abia atunci esti sigura ca nu ti se strica casa.
Si mai esti gata sa faci rau si copilului. Ca n-o sa-mi zici ca-i faci bine cand nu-l lasi sa-si vada tatal.
Hm ... si ne mai miram ...
Never say NEVER.
Victoria_mami spune:
quote:
Originally posted by giulia71
Ia pune-te nitel in locul ei, hmm , cum ai reactiona?
Ai putea fi prietena cu viitoarea?
In niciun caz, sa fim seriosi!
Giulia, dar nici nu e nevoie sa fie prietene!!! E suficient sa fie politicoase si civilizate una cu cealalta! Atat!!!
_
Mai bine mor neinteleasa de nimeni,decat sa ma tot explic toata viata!
stralucitor1 spune:
[quote]Originally posted by adinutza78
Eu ii dau dreptate fostei,care lupta din rasputeri sa-si aduca fostul sot si pe tatal copilului inapoi.
Daca isi dorea asta, folosea un alt comportament. Faci omu' albie de porci din iubire, il mai vrei inapoi...poate la Sfantu' Asteapta?hmmmm si apoi Berbeaca are si ea dreptul sa lupte nu?
'Success' comes before 'work' only in the dictionary
To and Me
reiki spune:
quote:
Originally posted by Desiree2002quote:
Originally posted by giulia71
Ia pune-te nitel in locul ei, hmm , cum ai reactiona?
Ai putea fi prietena cu viitoarea?
In niciun caz, sa fim seriosi!
Giulia, dar nici nu e nevoie sa fie prietene!!! E suficient sa fie politicoase si civilizate una cu cealalta! Atat!!!
_
Mai bine mor neinteleasa de nimeni,decat sa ma tot explic toata viata!
De ce sa fie politicoase si civilizate?
hi hi hi
Eu am impresia ca o femeie care nu a muncit niciodata ar avea o mentalitate de mahalagioaica sa zicem. Pai stai numa acasa si te vezi numai cu rudele, vecinele, sotul (daca il ai. in lipsa lui nici nu ma gandesc ce tratament i se aplica)... mintea zburda ca doara nu e pusa la munca si nu prea are de decis doar ce sa faca prima oara... vasele sau rufele, sa mearga la vecina de sus sau la aia de jos....
Si ma uit (si ma distrez) pe forum si vad aici prin civilizatie ce urari de bine primesc unele dintre voi, ce sa-i faca si sa-i dreaga ... ca doar unde se crede el.... si ma intreb ce o primi de la vecine ...
Si vrem civilizatie cand da de o fetiscana tanara care stie ce vrea, care ii fura barbatu si eventual sursa de venit? Le si vad asezandu-se la masa si punind la cale de-o colaborare...
Naivul din mine....
Ramona J spune:
Vad ca povestea e cu totul alta decit parea initial. Titlul subiectului este incorect, e vorba aici de o relatie cu un barbat care este casatorit.
Probleme sint multe, o sa ma refer numai la ale tale. Deci el e cu tine de trei ani, casatorit cu altcineva, fara planuri de a se casatori cu tine pe viitor, tu esti vinovata pentru faptul ca fosta nu il lasa sa vada copilul, ei merg in parc...
Ajunge, nu? Ca sa nu mai vorbim ca ai 21 de ani si de trei ani te-ai lasat tirita in mocirla asta. Sincer, imi pare rau ca esti in situatia asta. Intr-o zi vei avea si tu regretele astea.
Imi cer scuze daca am fost prea directa. Intentia nu e sa supar, dar asa vad eu situatia ta.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
stralucitor1 spune:
quote:
Originally posted by Ramona J
Ajunge, nu? Ca sa nu mai vorbim ca ai 21 de ani si de trei ani te-ai lasat tirita in mocirla asta. Sincer, imi pare rau ca esti in situatia asta. Intr-o zi vei avea si tu regretele astea.
fratilor, da' va mai amintiti cum iubeati la 18 ani?
To and Me
A_Iulia spune:
Mie mi se pare ciudat ca desi sunteti impreuna de 3 ani el nu a divortat.
In afara de faptul ca principial ar fi bine sa incepi o noua relatie cand esti eliberat din cea veche, cu tot ce tine ea (divort, imparteli, etc etc)...vad ca de fapt tu ai noroc ca a dat exa divort acum - din partea lui, in 3 ani...nimic.
Te-ai coborat cam jos.
Poate ca esti si necoapta...nu-,mi dau seama cum ai putut sa acce[pti asa ceva atata timp.
Eu imi imaginez ca la un moment dat o sa-ti dea si papucii pe singurul motivul ca te vei interpune prea mult intre el si copil.
Mai cunosc asa un caz...acum bate degeaba la usa nevesti-sii...si serios daca plang cuiva de mila din toti cei implicati.
Adina + Olivia 04.03.2004
Ramona J spune:
quote:
Originally posted by stralucitor1quote:
Originally posted by Ramona J
fratilor, da' va mai amintiti cum iubeati la 18 ani?
To and Me
Intrebare gresita. Eu la 18 ani nu ma iubeam cu un barbat casatorit. Fiecare face cum crede, nu e locul meu sa judec. Dar daca ai intrebat iti raspund ca n-as face asta niciodata.
creasta spune:
Eu sunt fosta a lui fostusi ma inteleg bine as putea spune cu actuala a lui exul,pacat de tine si de tineretea ta,nu esti tu de vina si nu este nici fosta de vina,el este singurul vinovat,si mai cred ca inca nu are coloana vertebrala,si nici nu stie ce vrea,dupa 3 ani.
Corina
adinutza78 spune:
tu esti de vina ca te-ai incurcat cu un barbat casatorit. Tu ai ales,suporta consecintele.Nu-mi cereti sa inteleg,nu o pot.Sunt n barbati fara familie.Urasc femeile care strica familiile altora.Sa nu spun ce cred despre ele!!!