Relatie cu un barbat care a fost casatorit

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns berbeaca spune:

Pai daca am 21 si sunt cu el de 3 ani, cam cati ani am? El are 28.Nu cred ca ar consta varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reiki spune:

Periculos de tanara si de inocenta

Mergi la inceput

Mie nu mi se pare deloc aiurea sitatia asta cu varsta. Avand in vedere ca fac de mancare in casa de la 13 ani si tot de atunci tin casa (curatenie, spalat, calcat) ce as fi gasit la unul de varsta mea? pustanii de varsta mea se gandesc doar lamasini, telefoane, pasarica, IMATURITATE? Gandim la fel, ne potrivim bine, ne dorim aceleasi lucruri. Recunosc, la inceput m-am cam speriat de varsta lui, dar avand in vedere greutatile prin acre am trecut nu mi se pare aiurea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Hmmm, cam tanara pentru toata povestea asta...
Nu ca n-ai face fatza, da zau, ce-ti trebuie tie fata draga atatea complicatii la o varsta asa de cruda?
Adica parteneru cu hajj de probloeme pe cap, cu nevasta, fosta ma rog, cu copil cu sicane de la fosta, or mai fi si parintii lor care deh, ca parinti accepta mai greu situatia..
Ai mai, da-o colo, esti asa de tanara...
Aia de varsta ta ce-au, ma rog frumos?
Ce daca se dau in vant dupa masini si telefoane?
Sa vezi ce o sa regreti mai tarziu...ani astia frumosi!

Stai sa-mi amintesc ce naiba faceam io pe la 21 de ani in perioada asta?
Ah, eram in sesiune si seara jupuiam ciresii din Agronomie...waw ce vremuri misto!!!

Doamne cu puterea Ta, ajuta-i micutei Diana sa se faca bine!

Mergi la inceput

De ce toate astea? put si simplu din iubire. Studenta sunt si eu si rup ciresii si la ora actuala, doar ca sunt un om la casa mea. De iesit cu prietenele la o bauta fac si asta. Nu am trecut peste etapele vietii, doar ca problemele au venbit mai devreme decat trebuia :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Da berbeaca, dar ce ai postat tu nu se refera numai la iubire , ci la muuuuulte siane din partea fostei!
Nu stiu situatia exacta si ca atare d'asta sunt si subiectiva, incercand s-o inteleg si pe ea, pe fosta!
Repet, nu este frumos ceea ce face, dar este modul ei de lupta impotriva fericirii voastre.
Altfel nu inteleg..
Poate ea il mai iubeste, poate l-a iubit dintotdeauna si n-a stiut cum sa-i arate...
Sunt sigura ca sunt multe lucruri pe care nici tu nu le stii si ar fi foarte dureroase daca le-ai afla, probabil!
Ia pune-te nitel in locul ei, hmm , cum ai reactiona?
Ai putea fi prietena cu viitoarea?
In niciun caz, sa fim seriosi!

Spui ca ai avut o adoescenta nefericita si imi pare rau sa aud asta, nu cred ca ti-a fost usor.
Dar, oare nu emriti acum sa "rasufli" usurata si sa ii traiesti viata, viata ta, dar nu calcand peste nefericirea celorlalti!
Nu ne-ai zis, ce varsta are copilu?
Daca se poate bineinteles!

Doamne cu puterea Ta, ajuta-i micutei Diana sa se faca bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Mie nu diferenta de varsta dintre voi mi se pare mare, ci faptul ca tu ai abia 21 de ani si te confrunti cu probleme prea mari pentru varsta ta. Dar daca ai acceptat de la inceput in viata ta (probabil din inconstienta) un barbat cu "probleme", acum trebuie, din pacate, sa accepti si consecintele si sa ti le asumi. Iar faptul ca tu nu ai avut o copilarie si o adolescenta fericite, cu parinti divortati, ar fi trebuit sa te puna pe ganduri si sa te feresti tocmai de acest gen de viata. Acum, daca tot e prea tarziu si ai intrat in hora, eu sper din tot sufletul sa ai o relatie frumoasa in final daca merita el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nume spune:

Berbeaca, la varsta asta n-ar trebui sa-ti faci nici un fel de probleme. Orice faci ai timp sa repari. Asta e timpul cand poti sa faci alegeri si daca sunt gresite sa inveti din ele :)

nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinutza78 spune:

Eu ii dau dreptate fostei,care lupta din rasputeri sa-si aduca fostul sot si pe tatal copilului inapoi.normal ca nu te place, deoarece in conceptia fostei sotii, tu esti vipera cea rea care le-a stricat casa.cred ca, daca doamne fereste as fii in situatia ei si eu as incerca sa-i fac rau viitoarei si poate as recurge chiar la gestul de a nu-l lasa sa vada copilul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

quote:
Originally posted by berbeaca

Hai sa mai incerc, dar cat sa rezist cand vad ca femeia din 'c...a'si 'prostituata' nu ma scoate, injuraturi ca la usa cortului. De mult timp o suportam, insa am rabufnit si eu. Cu mama si cu neamul meu ce o avea?????

Astea le spune in fata lui??? Si el tot ei ii tine partea??? Ca daca asa stau lucrurile, problema ta e el, nu ea! Daca nu in fata lui, atunci, inregistreaza cumva, si lasa-l sa asculte, poate asa va trece de partea ta.

Fosta sotie a sotului meu ma suna dimineata la 8! desi stie ca fie-sa pleaca la scoala la 7:30 si am tooooot lasat-o pana intr-o dimineata m-a gasit intr-una din zilele mele "bune" si i-am spus ca (,) chiar nu e nevoie sa ma trezeasca ea dimineata si ca fie-sa are celular, asa ca ori suna seara la 8 ori o suna pe fie-sa pe celular, la orice ora i pofteste inima. De atunci, cand a vrut sa vb. cu sotul meu, l-a pus pe sotul ei sa sune... nu a mai sunat aici!

_

Mai bine mor neinteleasa de nimeni,decat sa ma tot explic toata viata!

Mergi la inceput