Relatie cu un barbat care a fost casatorit

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nume spune:

...simbolul permanentei...stabilitatii...am vrut sa zic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

nume, poate conteaza...acolo putin
una e cum arati la 22, fara celulita, fara vergeturi fara sani lasati ca deh n-ai nascut, fara sunculite si...alta e la 33 cu celulita, cu vergeturi dupa nastere, sanii nu mai sunt tari ca merele shi tot asa..
hai sa fim nitel realiste...
nu am nimic, Doamne fereste cu tineretu da' varsta nu te iarta!!!
Adica, la douaj de ani nu faceam niciun efort ca sa fiu slaba , acu restrictii peste restrictii ca sa poci sa ma mentin!
Si cum barbatilor, unora, nu pot generaliza, le sar ochii dupa prospatura...se intampla necazuri d'astea unde nimeni nu e pe deplin fericit.

quote:
Originally posted by nume

hai mai...mult mai tanara... Cat poate sa aiba sotia 30 si un pic... si berbeaca 20 si un pic... In intervalul asta diferenta de varsta nici nu conteaza...

Doamne cu puterea Ta, ajuta-i micutei Diana sa se faca bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

roxy, total de acord cu tine.
pana la injuraturi si mai grav, la a-i spune unui copil de 4 ani ca tati nu il mai iubeste.

reiki relaxeaza-te, era o chestie teoretica si cat se poate de retorica. esti prea serios.

Never say NEVER.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

O mama adevarata, care se gandeste la binele copilului, nu-i poate spune "tati nu te mai iubeste", oricat de mult ar suferi dupa respectivul.

Eu nu zic ca ar trebui sa moara de dragul "rivalei", dar de aici si pana a te degrada ca ultima mahalagioaica e cale lunga. Si apoi ce are de impartit, are cu el, nu cu ea. Cu el s-a maritat, cu el a facut copilul, cu el regleaza conturile. Ca se intoarce roata? Asta da, mai devreme sau mai tarziu fiecare ne achitam nota de plata.

Sa ma duc s-o parui pe Geta din colt ca "mi-a furat barbatul"? Dar ce, e poseta, sa nu opuna rezistenta? Il parui pe el, sau il sanctionez cu demnitate, depinde de caracterul fiecaruia.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns berbeaca spune:

Eu am 21, iar ea 27. NU e mare diferenta. Nu din cauza mea e plina de celulita, sunci sau mai stiu eu ce. Si eu am celulita, dar nu despre asta e vorba. Atitudinea ei din timpul casatoriei lor era gresita. Pt ea era mult mai importanta fosta familie (mama, sora, prietenele) decat sotul si copilul. El era exact invers.
Divortul este pe rol asa cum v-am spus. Ea a fost cea care a introdus actiunea de divort. Au avut perioade de despartire si inainte sa fie cu mine.
Adica, daca nu au divortat pana acum , cu toate ca el s-a mutat demult de acolo, ca s-au despartit de comun acord pt ca relatia nu mai mergea asta inseamna ca mai erau impreuna????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

mda, vad ca ai mai explicat cate ceva, se mai schimba acum situatia in conditiile in care ei nici macar divortati nu sunt. Eu una nu ziceam ca foaia aia te tine pe tine sau nu langa el, ci s-ar putea sa o tina pe ea departe de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns berbeaca spune:

Reiki, despartit nu este = cu divortat. Poti fi despartit fara sa fii divortat sau poti fi divortat si impreuna cu ex sotul/ sotia. Am o prietena care a divortat de sotul ei, dar inca sunt impreuna. Si-au mai acordat o sansa. Daca sunt divortati inseamna ca sunt despartiti?
parerea mea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nume spune:

Adica, ea/fosta prezenta(la propriu) este cea care a determinat divortul in sensul ca a oscilat permanent intre prieteni, familia de origine si el?
...Pai inseamna ca experienta ei de viata spune ca aceste oscilatii/indecizii ii aduc beneficii... Mai inseamna ca de fapt chiar ii aduc... :) ...El nu s-a saturat de fitele astea, nu isi asuma o pozitie ferma, ci le alimenteaza printr-un comportament oscilant la randul lui... Tu esti prezenta la o limita a oscilatiei, deci nu poti fi obiectiva in interpretarea comportamentului iubitului decat in ce te priveste. Iar ce observi nu-ti place: ca te culpabilizeaza, ca sufera, ca una, ca alta. Sa o judeci pe ea chiar nu duce la nimic... Vrei s-o schimbi? :)

Iubitul tau nu e cu nimic mai bun, din acest punct de vedere, decat fosta lui sotie.

Si oricum... solutia problemei TALE nu sta in intelegerea motivatiilor fostei sotii.

parerea mea

nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reiki spune:

Berbeaca,
Despartit, divortat, nu conteaza. Conteaza ce este in mintea si in sufletul celor implicati.
Dar ce am gasit intereseant in ce ai scris tu este:
"Ei inca nu au divortat. Luna viitoare au prima infatisare la tribunal"
"perioade de despartire si inainte sa fie cu mine"
"El i-a lasat si casa fostei sotii de dragul copilului. Fosta nu are serivici, nu a avut niciodata"
Ce-ti spun comentariile astea?
Ca ea este dependenta de el.
Normal ca esti o amenintare ptr ea.
Daca iubitul tau nu va controla situatia pana la urma, nu te vad bine pe termen mediu.

Ileana, sunt relaxat si chiar ma amuzam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

wow
adik dupa ce s-a separat de nevasta-sa tipu' si-a gasit o gagika de 17 ani??? berbeaca tu de la 17 ani esti cuplata cu tipul asta??? Nu sunt cam multe probleme pt varsta asta??? nu e nici un atac la adresa ta, sa stii. nuantele pot fi multe si nu ma bag fara sa le stiu.

deci 17 ani ha?? si el cati ani are???
fetelor io il sun pe barbata-meu sa vad pe unde e

Never say NEVER.

Mergi la inceput