Relatie cu un barbat care a fost casatorit
Raspunsuri - Pagina 5
Bluel spune:
Atat timp cat tu ai doar statut de "prietena", probabil ca fosta lui sotie considera ca mai are sanse de a-l recastiga mai usor. De ce nu incercati sa legalizati relatia voastra? Poate asa o sa isi dea seama ca l-a pierdut definitiv si o sa isi vada si ea de treaba ei...parerea mea (cu riscul de a imi sari in cap cei care nu agreeaza casatoria, but who cares? )
berbeaca spune:
Nu am zis ca pleaca in concediu cu fosta si cu copilul. Nu stiu de unde s-a inteles lucrul asta. Ies impreuna cu copilul, ea cica il pazeste sa nu-l fure ea. Ce mai conceptii!! Parca nu ar putea sa fuga cu el si cu ea de mana!
Aseara m-am decis sa fiu mai rece, mai distanta, mai detasata. Cand a venit acasa nu l-am intrebat absolut nimic, el a inceput discutia....eu m-am intors pe partea cealalta si nu am comentat nimic. NU pt ca nu as fi vrut, dar chiar nu aveam chef de cearta asa tarziu in noapte.
Ei inca nu au divortat. Luna viitoare au prima infatisare la tribunal. NU stiu cum o sa rezista pana se termina. DUpa divort cred ca se va linisti treaba sau cel putin asa sper. El va avea ore de vizita si sper ca nu in prezenta ei. Nu este persoana cu care sa ramai prietena. Este mult prea dusmanoasa dupa cate vad eu, dupa reactiile ei. Minte enorm de mult....pe zi ce trece ma minunez tot mai tare de cata imaginatie are.
Si parintii mei sunt divortati. Stiu din propria mea experienta ca doar copiii sufera si raman traumatizati, frustrati. Si ai mei erau la cutite, dusmani de moarte si asta ne-a daunat noua. Timpul a trecut si disctuiile s-au aplanat, ba chiar stau de vorba ca 2 prieteni as putea spune. De asta nu inteleg de ce baga ea copilul, mai ales ca si ea a crescut fara un tata, mama ei divortand cand ea avea 9 ani, din cate am inteles eu.
Bebe imi doresc la nebunie, dar vreau sa mai astept. Sunt mult prea tanara.....si nu vreau sa-l fac in situatia asta. Nu vreau sa fie ca o razbunare.
ellej spune:
Scuze, faza cu concediile i se intampla prietenei lui Crisbar.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
roxy spune:
fetelor care o faceti pe cealalta(adica pe mama copilului )dementa nu cred ca as vrea sa va vad cum ati face daca sotul vostru (pentru ca am inteles ca nu erau despartiti cand pe fir a intrat si berbeaca ,deci erau doar separati pentru a vedea ce vor sa faca cu viata lor, si binenteles ca usor influentabili de oricine stie sa vorbeasca frumos si sa fie altcineva decat sotia care il enerva la momentul ala)ar veni la intalnirea stabilita sa-si vada copilul lor , impreuna cu cea care dupa parerea ei l-a despartit de ei.Daca ar fi povestit aici mama copilului parca vad ca ati fi sfatuit-o ca a treia persoana nu prea are ce cauta si doar sotul este cel care poate clarifica situatia.Exista cale legala de stabilire a datelor in care sotul poate si are dreptul sa vada copilu si in care sotia trebuie (vrea nu vrea )sa faciliteze contactul copilului cu tatal sau .Dar repet numai cu tatal sau.Sa nu-mi spuneti mie ca voi ati fi in culmea fericirii daca copilul vostru ar muri de drag dupa cea care va ia sotul.Eu una cred ca as pleca cat mai departe cu copilul, iar sotul daca tine la copil ar putea sa-l vada , dar doar el.Nu as vorbi urat ca nu imi e firea dar nici nu i-as permite celeilate sa aiba treaba cu copilul meu.De ce? Pentru ca este al meu si gata nu al ei.Destul l-a luat pe tatal , sa fie fericiti , dar sa nu se intinda mai mult decat e nevoie.Plus ca da, ar trebui sa ma vada si pe mine daca vine sa vada copilul pentru ca e copilul meu si al lui , nu al lui cu noua cucerire.Mai vorbim dupa ce vei avea si tu copii si vei vedea cum gandesti, daca va fi la fel de logic si atunci ca al tau copil sa mearga la alta fara tine, daca doamne fereste zic, sotul tau nu ar mai fi cu tine.
Cred ca sunt rea , dar atata timp cat divortul nu era cert si posibil el ia spus ei(sotiei) ca sa ia o pauza sa clarifice sentimentele . inseamna ca nu era totul clar intre cei doi.
Ca fapt real va dau un exemoplu.O familie se desparte , deci totul clar si limpede.El se recasatoreste si cere dupa un timp sa isi vada copilul ca de i s-a facut odr , dupa ce si-a facut ordine in viata.Noua sotie cere si ea , ca de ce nu lasa copilul la ei , ca tatal il iubeste vezi doamne de moare si ar creste mai bine la ei decat asa.Mama copilului refuza sa-l dea si tatal nu mai face nimic sa-si vada macar copilul.Acum noua sotie ramane insarcinata , iar dupa nastere , identic ca in prima faza, tatal numai vrea nici sotie , nici copil si divorteaza ca i s-au aprins calcaile dupa o noua domnisoara.Proaspata cucerire o intalneste pe strada pe sotia nr. 2 care isi plimba copilul nou nascut si ii spune...draga daca copilul iti aduce aminte de fostul sot mai bine da-mi-l mie ca eu tare il vreau ca sa-i fie tatalui bine, ca ii e dor de micut.
Deci roata se cam intoarce, deci ce credti ca i-a raspuns sotia nr.2...identic ca nr.1.
roxyAlex
sunt in saptamana 33
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy
ileanna spune:
berbeaca de cat timp sunteti voi doi impreuna?
dar ei de cat timp sunt despartiti?
tot nu ne-ai spus daca ai avut sau nu vreun rol in despartirea lor.
informatiile astea sunt importante daca vrei parerea noastra.
Never say NEVER.
reiki spune:
Nu incetati sa ma uimiti ...
"Tu nu vrei un bb? Ramai si tu gravida sa vezi atunci distractie."
Excelent motiv pentru ca sa ramana gravida!!!
Berbeaca,
daca vrei sfaturi si nu doar gargara este bine sa structurezi un pic povestea ta.
Acu e clar ca tu esti scorpia care ii divorteaza (cel putin din punctul ei de vedere )
Ti-a scazut cota pe piata...
roxy spune:
inca ceva , ca am citi ultima postare a lui berbeaca. Deci ei nici acum nu sunt despartiti, deci divortati.Pai e mai mult decat normal ca fosta sotie(de fapt actuala sotie, ca nu e divorata)sa nu fie numai lapte si miere cu cea care i-a luat sotul, si care acum vrea sa-i ia si copilul.Mai ales ca berbeaca e cum ea insasi spune si mult mai tanara decat sotia, deci are un atu in plus, ceea ce la noi femeile nu e deloc de neglijat.Sotia va lupta pana in ultima clipa pentru sotul ei, si va incerca sa-l faca sa se intoarca la ea, cel putin pana cand divortul nu e finalizat.Berbeaca daca tu acum esti suparata ca el se duce sa-si vada copilul si copilul e insotit la intalnire de mama lui , mai ales ca e mic , si e firesc sa vina cu mama lui, cum crezi ca se simte ea, cand vede ca sotul ei (!)ca vrei nu vrei e inca sotul ei vine la intalnire cu cea care i l-a luat...Probabil nu te intereseaza.
roxyAlex
sunt in saptamana 33
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy
berbeaca spune:
Nu am avut nici un rol in despartirea lor. S-au despartit pt ca nu se mai intelegeau din n motive. Suntem de 3 ani impreuna. El i-a lasat si casa fostei sotii de dragul copilului. Fosta nu are serivici, nu a avut niciodata. Nu vreau sa o critic pe ea, sa ma dau mare si tare, dar nici nu are de gand sa-si caute. Fiecare face ce vrea cu viata ei/lui.
Oficializarea relatiei nu intra in discutie. Pt mine nu inseamna nimic o foaie de hartie si nici el nu mai vrea sa se insoare vreodata dupa cate zice. Gandesc asa din cauza parintilor mei. Nu ma tine foaia aia lg el.
nume spune:
hai mai...mult mai tanara... Cat poate sa aiba sotia 30 si un pic... si berbeaca 20 si un pic... In intervalul asta diferenta de varsta nici nu conteaza...
nume spune:
berbeaco, indiferent cat de nonconformisti sunteti, faptul ca el iti spune ca nu mai vrea sa se insoare niciodata nu e un semn bun din punctul tau de vedere. Foaia aia are valoare simbolica... pt. toti oamenii casatoriti... Simbolul il neaga el cand iti spune ca nu se mai casatoreste, nu plimbarea la Ofiterul Starii Civile.