Relatie cu un barbat care a fost casatorit

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns berbeaca spune:

Mersi frumos de link. Chiar sunt curioasa. Divortul chiar e pe rol, amm vazut citatia si mai exista un site unde pot gasi info despre proces. Deci e pe bune treaba.
De 2 zile de cand am stat de vorba cu el si de cand m-am hotarat sa ma detasez de relatia lor, vreau sa va spun ca imi e mult mai bine. Nu imi mai vorbeste urat, ba chiar imi povesteste singur ce se intampla. Oricum eu par indiferenta, rece, ii dau un mic sfat si schimb subiectul. E atat de bine ca m-am detasat. Parca se apropie si mai mult de bine.
Cat efect are indiferenta asta!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

quote:
Originally posted by berbeaca

Mersi frumos de link. Chiar sunt curioasa. Divortul chiar e pe rol, amm vazut citatia si mai exista un site unde pot gasi info despre proces. Deci e pe bune treaba.
De 2 zile de cand am stat de vorba cu el si de cand m-am hotarat sa ma detasez de relatia lor, vreau sa va spun ca imi e mult mai bine. Nu imi mai vorbeste urat, ba chiar imi povesteste singur ce se intampla. Oricum eu par indiferenta, rece, ii dau un mic sfat si schimb subiectul. E atat de bine ca m-am detasat. Parca se apropie si mai mult de bine.
Cat efect are indiferenta asta!!!!

Veezi? :)))

Cand l-am cunoscut pe sotul meu, acum 10 ani, el tocmai terminase o relatie destul de lunga, fosta fiind din fire geloasa. El pe vremea aia era mai fluturas, ii placeau iesirile la bere cu amicii, la munte, independenta. Cand imi zicea 'diseara ies cu baietii' sau 'in weekend mergem la munte' (noi fiind impreuna de vreo 6 luni atunci) eu ii spunea ok, cum vrei. Vreau sa-ti spun ca dupa cateva luni chiar m-a intrebat 'dar tie chiar nu-ti pasa ce fac eu?'. I-am zis ca da, dar suntem adulti si fiecare face ce vrea (pana la inselat, desigur), ca doar nu suntem legati de cordonul ombilical si ca daca insista pot sa fiu si pisaloaga si inchizitoare, no problem. la care el 'nu, e perfect asa'.

Morala: cand te agati de el devine agasant, il agresezi, te simte ca pe o povara. Cand esti independenta financiar si emotional (a nu se intelege ca nu-l iubesti, ci ca esti o entitate puternica si orice s-ar intampla te descurci si fara el), sa vezi cum vine singur la tine, fara sa-l rogi. Si pentru o relatie de lunga durata dragostea nu e suficienta, toleranta e cheia.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

quote:
Originally posted by ellej
Cand l-am cunoscut pe sotul meu, acum 10 ani, el tocmai terminase o relatie destul de lunga, fosta fiind din fire geloasa. El pe vremea aia era mai fluturas, ii placeau iesirile la bere cu amicii, la munte, independenta. Cand imi zicea 'diseara ies cu baietii' sau 'in weekend mergem la munte' (noi fiind impreuna de vreo 6 luni atunci) eu ii spunea ok, cum vrei. Vreau sa-ti spun ca dupa cateva luni chiar m-a intrebat 'dar tie chiar nu-ti pasa ce fac eu?'. I-am zis ca da, dar suntem adulti si fiecare face ce vrea (pana la inselat, desigur), ca doar nu suntem legati de cordonul ombilical si ca daca insista pot sa fiu si pisaloaga si inchizitoare, no problem. la care el 'nu, e perfect asa'.

Morala: cand te agati de el devine agasant, il agresezi, te simte ca pe o povara. Cand esti independenta financiar si emotional (a nu se intelege ca nu-l iubesti, ci ca esti o entitate puternica si orice s-ar intampla te descurci si fara el), sa vezi cum vine singur la tine, fara sa-l rogi. Si pentru o relatie de lunga durata dragostea nu e suficienta, toleranta e cheia.

Deh, Elle, cine sa-i mai inteleaga? Cand m-am separat de exu', l-am intrebat daca nu a avut "libertatea" asta de care vorbesti. Ei bine, una din acuzele lui a fost ca i-am acordat prea multa libertate...dusa pana la indiferenta.

Da' bine ca macar acum vede si el ce e aia indiferenta totala.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Deh, Elle, cine sa-i mai inteleaga? Cand m-am separat de exu', l-am intrebat daca nu a avut "libertatea" asta de care vorbesti. Ei bine, una din acuzele lui a fost ca i-am acordat prea multa libertate...dusa pana la indiferenta.

Da' bine ca macar acum vede si el ce e aia indiferenta totala.

Adina + Olivia 04.03.2004
[/quote]

Sa nu crezi ca n-am fost si eu acuzata uneori ca as fi rece. Pe de alta parte, daca sta bine sa se gandesca, mai bine 'rece' decat geloasa si vesnic banuitoare.

Acestea fiind spuse, desi n-as sta sa-i scotocesc lucrurile sau sa umblu dupa el sa vad ce face, cum am cunoscut cateva cazuri, sunt vigilenta din principiu, doar ca la modul discret. Cred eu ca nici nu-mi simte vigilenta.

Mergi la inceput

Si mai e ceva: de fosta lui, cea geloasa (o fata buna de altfel), era 100% sigur, spunea ca ar fi bagat mana in foc ca nu-l va insela in veci. De mine nu, desi nu i-am dat niciodata vreun motiv cat de mic sa se indoiasca si recunoste asta. Doar ca atunci cand simte ca cea de langa el nu e total dependenta, intervine nesiguranta.

Eu i-am cunoscut toate fostele prietene, inclusiv 'marele amor' (pe care n-o agreez de altfel, nu suntem persoane compatibile) dar niciodata nu i-am spus sa nu le mai vada. Si asta a fost o miscare inteleapta, pe care fosta dinaintea mea n-a stiut s-o faca intrucat o ura cu inversunare pe 'marele amor ':). Acum se mai vad uneori, ca niste vechi amici si nu gasesc nimic rau in asta. La urma urmei toti avem un trecut, de ce sa renuntam la o parte din tineretea noastra?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

quote:

Acum se mai vad uneori, ca niste vechi amici si nu gasesc nimic rau in asta. La urma urmei toti avem un trecut, de ce sa renuntam la o parte din tineretea noastra?

Ia incearca tu sa te vezi cu fostii iubiti, sa vezi ce intelegator este sotul...
Eu unul nu am dorinte sa ma intalnesc cu foste iubite; daca intalnirea este intamplatoare, nu ma fac ca ploua, dar nici nu profit de ocazie sa le cer telefonul, ca sa mai depanam amintiri, pentru ca fac parte din tineretea mea. Si recunosc ca nu as aprecia intalniri periodice ale sotiei mele cu fosti iubiti, just for fun.
Asta e, poate sunt depasit...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

He, he, ia sa-si aranjeze sotul intilniri cu vreo fosta (sau actuala)!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Rufus

quote:

Acum se mai vad uneori, ca niste vechi amici si nu gasesc nimic rau in asta. La urma urmei toti avem un trecut, de ce sa renuntam la o parte din tineretea noastra?

Ia incearca tu sa te vezi cu fostii iubiti, sa vezi ce intelegator este sotul...
Eu unul nu am dorinte sa ma intalnesc cu foste iubite; daca intalnirea este intamplatoare, nu ma fac ca ploua, dar nici nu profit de ocazie sa le cer telefonul, ca sa mai depanam amintiri, pentru ca fac parte din tineretea mea. Si recunosc ca nu as aprecia intalniri periodice ale sotiei mele cu fosti iubiti, just for fun.
Asta e, poate sunt depasit...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

"Touche, pussycat!" Ar turba cu certitudine. De aceea imi rezerv dreptul de a avea ... aceleasi drepturi. Asta in cazul in care ar abuza de libertatile acordate de catre mine cu marinimie :)). Dar adevarul e ca daca se vede cu vreuna din foste asta se intampla odata la doi ani, in medie, si e ff probabil sa fiu si eu de fata. Si de obicei intr-un anumit context (de ex. cu una a fost coleg de liceu si uneori se mai reintregeste gasca, daca vine vreunul in strainatate). Dar daca le-ar vedea la 2 luni, alta ar fi discutia cu toporul pe masa.

De aia zic ca trebuie actionat discret si cu cap. Si e adevarat ca depinde si de barbat. Berbecul meu daca i-as spune 'nu te du acolo' i-ar sari mustarul si s-ar duce fix acolo. Asa, daca ii zic 'du-te sanatos', sfarseste prin a nu se duce.

Mergi la inceput

Si daca tot sunt la confesiuni, sa va mai povestesc o discutie:

acum cativa ani, dupa o petrecere unde bause si omul ceva mai mult, il apuca intrebarile existentiale:
el: "auzi, da' eu chiar n-o sa mai am niciodata nici o alta femeie?"
eu: "pai, hai sa discutam. Dar esti de acord ca avem amandoi aceleasi drepturi, nu?"
el: "da, sigur"
eu: "atunci daca tu iesi cu geta eu ies cu gigi. Dar suntem de acord sa fim sinceri unul altul, sau nu?"
el: "da"
eu: "ok,maine sa nu ma astepti la cina ca ies cu gigi in oras, tu du-te cu geta si ne vedem la micul dejun sa ne povestim cum a fost"
el: "daca te prind ca faci asa ceva, te omor cu mana mea"

Am ras amandoi, subject closed. Nu mi-a mai venit cu idei din astea libertine dupe :)

Avea vreun sens sa ma isterizez, sa fac scandal? Eu cred ca diplomatia e totul. Asta daca ai cu cine vorbi, daca daca era vreunul sa zica 'dar n-avem drepturi egale'... dar el e genul corect, totusi. si in felul asta, stiind ca nu sunt de fel colerica, vine el singur si-mi povesteste tot. Uneori chiar ma intreaba "dar cine ti-a zis de Xulica? "Pai chiar tu, istetule". "Uite ce gura sparta sunt"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

mie barbatu-meu nu mi-ar spune nici copt daca s-ar intilni cu vreo fosta.
Nu m-as isteriza, dar am avut o discutie pe tema asta in care l-am avertizat sa fie atent ce precedent ar putea sa creeze.

Bine, el are alta opinie despre "egalitatea de drepturi", in sensul ca e inradacinat in mintea lui faptul ca barbatul are controlul INTOTDEAUNA si femeia doar pica asha, ca musca. Deci pentru el nu e echivalent a se intilni el cu una si a ma intilni eu cu unul - caz in care cik controlul ar fi la acel "unul".
O kestie misogina de genul asta.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput