Relatie cu un barbat care a fost casatorit
Raspunsuri - Pagina 12
ellej spune:
quote:
Originally posted by Elise
mie barbatu-meu nu mi-ar spune nici copt daca s-ar intilni cu vreo fosta.
Nu m-as isteriza, dar am avut o discutie pe tema asta in care l-am avertizat sa fie atent ce precedent ar putea sa creeze.
Bine, el are alta opinie despre "egalitatea de drepturi", in sensul ca e inradacinat in mintea lui faptul ca barbatul are controlul INTOTDEAUNA si femeia doar pica asha, ca musca. Deci pentru el nu e echivalent a se intilni el cu una si a ma intilni eu cu unul - caz in care cik controlul ar fi la acel "unul".
O kestie misogina de genul asta.
Elise & BBLisa
Al meu are chestia cu corectitudinea si egalitatea, nu e misogin, de asta si tine abordarea de care vorbesc.
Nu pot spune ca mi-a fost usor de la inceput, recunosc ca mi s-a intamplat sa mai fiu geloasa (dar rar) ca se intelege asa bine cu una din foste, insa cunoscandu-i firea, am preferat sa fiu toleranta (cu limitele de rigoare, pe care le cunoaste bine) iar el a preferat sa beneficieze de aceasta libertate pe care nu o au multi din partea consoartelor, dar stie ca daca da dracu' si face vreuna nefacuta s-a terminat cu totul si cu toate cat ai zice peste. De, avantaje si dezavantaje.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
ellej spune:
Elise, crezi ca ar fi momentul sa-i spui sotului ca de fapt, in cele mai multe cazuri, femeia are controlul, ca e de regula mai vicleana ?
Elise spune:
quote:
Originally posted by ellej
Elise, crezi ca ar fi momentul sa-i spui sotului ca de fapt, in cele mai multe cazuri, femeia are controlul, ca e de regula mai vicleana ?
aaa... nu. Nu cre' ca ar fi momentul.
Mai bine sa ramina cum am discutat!
Elise & BBLisa
ileanna spune:
ellej, elise
numa' de sotii va tzineti!!
bietii barbati ... ntz ntz ntz!!!
Never say NEVER.
ellej spune:
Ileana, noi le facem un bine, doar ca nu cunosc ei toata procedura :)