Relatie cu un barbat care a fost casatorit

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

quote:
Originally posted by Elise

mie barbatu-meu nu mi-ar spune nici copt daca s-ar intilni cu vreo fosta.
Nu m-as isteriza, dar am avut o discutie pe tema asta in care l-am avertizat sa fie atent ce precedent ar putea sa creeze.

Bine, el are alta opinie despre "egalitatea de drepturi", in sensul ca e inradacinat in mintea lui faptul ca barbatul are controlul INTOTDEAUNA si femeia doar pica asha, ca musca. Deci pentru el nu e echivalent a se intilni el cu una si a ma intilni eu cu unul - caz in care cik controlul ar fi la acel "unul".
O kestie misogina de genul asta.

Elise & BBLisa

Al meu are chestia cu corectitudinea si egalitatea, nu e misogin, de asta si tine abordarea de care vorbesc.

Nu pot spune ca mi-a fost usor de la inceput, recunosc ca mi s-a intamplat sa mai fiu geloasa (dar rar) ca se intelege asa bine cu una din foste, insa cunoscandu-i firea, am preferat sa fiu toleranta (cu limitele de rigoare, pe care le cunoaste bine) iar el a preferat sa beneficieze de aceasta libertate pe care nu o au multi din partea consoartelor, dar stie ca daca da dracu' si face vreuna nefacuta s-a terminat cu totul si cu toate cat ai zice peste. De, avantaje si dezavantaje.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Elise, crezi ca ar fi momentul sa-i spui sotului ca de fapt, in cele mai multe cazuri, femeia are controlul, ca e de regula mai vicleana ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by ellej

Elise, crezi ca ar fi momentul sa-i spui sotului ca de fapt, in cele mai multe cazuri, femeia are controlul, ca e de regula mai vicleana ?

aaa... nu. Nu cre' ca ar fi momentul.
Mai bine sa ramina cum am discutat!

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

ellej, elise

numa' de sotii va tzineti!!
bietii barbati ... ntz ntz ntz!!!

Never say NEVER.

Mergi la inceput

Ileana, noi le facem un bine, doar ca nu cunosc ei toata procedura :)

Mergi la inceput