Mi s-a oferit SPAGA!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speed spune:

quote:
Originally posted by papadie
Asta incercam si eu sa spun ca aceasta comparatie este RIDICOLA.

degeaba,ca n-ai cui...

flaviuta, daca medicii ar intra acum in greva ca sa ceara salariu de 50 de milioane in loc de 6 , e foarte probabil ca ai fi prima sa sari cu gura ca ce le trebe atitia bani,ca oricum primesc destul de la bolnavi,si oricum le-ai dat chiar tu 10 milioane acu 3 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Flaviutza , 2 Mai zici ? e o data foarte draga pt. mine

Speed, numai tu ai dreptate oricum.daca ies in strada nu e bine , daca nu ies nu e bine, daca accepta cadou dupa nu e bine , da' in Irlanda e ok .
La chelnerite lasi bacsis pt. ca "le completeaza salariul". Pai de ce il completeaza , ma rog?Nu au salar bun? In schimb la doctori e spaga.

LCu alte cuvinte e ok sa lasi bani cand te duci de distractie , dar nu e ok sa lasi cand omul ala nu ti-a adus o apa , in schimb ti-a salvat viata. Nesimtitul.....
Hai ca incep sa prind logica asta

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

quote:
Originally posted by speed

quote:
Originally posted by papadie
Asta incercam si eu sa spun ca aceasta comparatie este RIDICOLA.

degeaba,ca n-ai cui...

flaviuta, daca medicii ar intra acum in greva ca sa ceara salariu de 50 de milioane in loc de 6 , e foarte probabil ca ai fi prima sa sari cu gura ca ce le trebe atitia bani,ca oricum primesc destul de la bolnavi,si oricum le-ai dat chiar tu 10 milioane acu 3 ani.

nu draga mea. doar m-as distra oleaca apropo de suma ceruta (50 milioane) stiind clar ca n-au cum sa primeasca atata.

in rest,simt doar compasiune pentru medici,profesori etc atunci cand ii vad cu pancarte in brate cerand o paine...

A,si frica pe deasupra. pentru ca, odata cu o noua infrangere, vreo cateva sute de medici vor hotari sa plece dincolo. si eu cui raman?

Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

quote:
Originally posted by XIO

LCu alte cuvinte e ok sa lasi bani cand te duci de distractie , dar nu e ok sa lasi cand omul ala nu ti-a adus o apa , in schimb ti-a salvat viata. Nesimtitul.....
Hai ca incep sa prind logica asta

tu oricum n-ai nici o logica asa ca n-ai ce prinde.la restaurant merg oamenii ce-si permit.la doctor merg -oroare!-si oamenii ce nu-si permit.nesimtitii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by XIO

La chelnerite lasi bacsis pt. ca "le completeaza salariul". Pai de ce il completeaza , ma rog?Nu au salar bun? In schimb la doctori e spaga.

Sa mai explic o data "romaneste" - un chelner in US (de exp. ca acolo am vazut si eu prima data cum e cu tips-urile) fie e platit la ora (cu x dolari - putini) fie are un salariu de baza (sa zicem un salariu minim pe economie) PLUS bacsisurile (care de obicei is x% din consumatie).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by XIO

se vede ca bei berea pretenului primita de la pacienti, cu alte cuvinte nu ai nevoie sa te duci la restaurant, ca vine restaurantul la tine. satz explic: platesti chelnerul pentru ca te-a servit si pe patronul restaurantului pentru mancare si bautura. in nota de plata nu e inclusa servirea, caci patronul plateste chelnerii o suma modica. chelnerul plateste, insa, impozit pe bacis - surpriza! ceea ce despre medicii romani nu s-ar zice. chiar, ce zici, ar merita sa faca puscarie pentru evaziune fiscala?

aici nu se dau cadouri in bani la doctori. iar actul medical nu e conditionat de spaga - alta diferenta la care ar fi cazul sa meditezi.

Ajutati-o pe Diana
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

conchita merci de completari:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by flaviutza

...si medici dintr-astia ca XIO ...

Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale

Scuzati intreruperea, n-am mai circulat de mult prin zona si nu mai sunt la curent cu noutatile. Xio nu e studenta, e medic?

Mergi la inceput

Conchita, am o prietena chelnerita. salariul era fix si patronul a spus intial sa ia bacsisurile fetele. Pana cand a aflat ca ele le ridica venitul la 12 milioane pe luna.
Cand ma duc intr-un loca nu ma intereseaza daca ma serveste patronul , cainele lui , papa sau chelnerita , eu platesc suma din meniu si atat.
Nu am angajat eu chelnerita sa ma serveasca deci nu vad de ce i-as da bani pt. ca mi-a adus un pahar cu ceva. Ala mi-l puteam lua si singura.

In cazul celalalt , al doctorului , daca mie mi-a placut de el cu siguranta ii voi multumi si probail ii voi face si un cadou in primul rand pt. ca mi-a salvat viata , si in al 2-lea pt. ca eu nu o puteam face , nici mama-mea , nici bunica-mea , nici prietenul.
Acum , te intreb si eu de ce e spaga cadoul de dupa pt. doctor , dar e ok sa dau la chelnerita , taxi?
Si daca tot dau la chelner ca ma serveste , pai de ce nu las si la magazinele de haine , ca doar femeia ma serveste , imi impacheteaza hainele, mi le pune in punguta.

Sunt curioasa cati platesc impozit din bacsis ;)

Mergi la inceput

Studenta sunt , Flaviuta se referea la faptl ca am ramas in tara in loc sa ma mut altundeva.

Mergi la inceput